Indierocker rašė: Na gal ir nebuvo Cobain balsas labai jau geras, tačiau jis sugebėdavo išsisukti su tokiu kokį jam davė Dievas. Galima pastebėt jog jis dainuodavo "bliuziškai" t.y įeidavo į natą ne tiesiai, bet per pustonį (ble sunku paaiškint man čia)
nu norejai pasakyt kad nepataikydavo i tona tai reikiama atstuma "pavaziuodavo" Siaip nezinau ka zmones laiko geru balsu ar pan, bet nirvana man (o turbut ir daugieliui kitu zmoniu) patinka del pakankamai didelio naturalumo. Jei geriau pagalvosim, tai butent naturalumas ir skiria popsa nuo geros muzikos. Toks vaizdas kad visiem labai patinka sintetinis sudas, o palygini su nirvana ar kokiais rhcp, pearl jam tai visai atgaiva protui
Nirvana iskele albumas nevermind. nu zodziu, man tai labiausiu ju pirmasis albumas patinka (bleach), dar nesukomercintas ir ''nepritaikytas'' didesnei klausančiųjų masei. tik jo paklausius manau galima suprats kas iš tiesų yra nirvana. o unplugged in ny yra tik viena ju aksutine programa. reiketu paziuret ju konca reading festivaly arba mtv live and loud ir tuos koncus palygint su unplugged. ir seip legenda cia.
super. žinoma labai gaila kad po Kurt'o savižudybės (o gal po jo nuzudymo) ši grupė iširo.bet kaip kazkas rase jau, turbut nirvana dabar isgyventu ne pacius geriausius metus (jei dar egzistuotu). turiu Kurt'o laisko nuotrauka kuri jis paliko pries nusisaudamas, tai ji perskaicius pasidaro labai akivaizdu jog grupe nebebutu labai ilgai gyvavusi.
"I'm not a death rocker, and I don't wear black." - K.C.
---------------- "i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani
Jei pagalvosim, kad cia tik vaikai ir kad tikriausiai patys viska ismoke tai normalu... O pati baisiausia smells like... koveri as maciau gyvai. Merginu grupe (!) turinti vadova, o vaizdas (tiksliau garsas) nekomentuojamas. Kazkodel visiem uzsifiksuoja, kad sitoj dainoj priedaini reikia isrekti, nenuostabu, kad paskui "truputi" nepataiko. Kadangi pasirodyma stebejau su paciu vadovu, man jo komentaras pasirode atitinkantis pasirodyma - "truputi pradzioj neitaike".
Nesu mates gero sitos dainos koverio, nes nirvanos versija yra su draivu nuo a iki z, net kai rami kurinio dalis, o vokalas ne rekia, o tiesiog turi draiva (jokia skardziabalse lakstingala nepadainuos kaip Kurt'as )
Yup Weird Al kicks ass plius Nirvana su mielu noru dave coveriavimo teises ir kazkuriam interviu komentavo kad Smells like Nirvana super duper nerealus coveris Bet istikruju geriausias coveris ( nors ir trumpas) http://www.yout ... h?v=vJu4gITWlGw
---------------- ..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened. And I drank the beer
Man tas pats. Anksciau as maniau, kad Nirvana yra per daug iskelta grupe ir seip kazkaip nejo i ausis tas Nirvanos garsas. Bet! Aciu vienai draugei, kurios deka as atradau kitoki Nirvanos garsa ir... Uzsikabinau! Irgi visai neseniai Seip gera grupe, man ji patinka
Man tai visdar Nirvana ta grupe, kuri arba isaugama, arba aplamai nesuprantama (mano atvejis). Nu niekaip as ten zavesio nerandu... Ir smarkiai ieskant, ir visai neieskant. Spalvu 0, gyvi pasirodymai - tragedija... No deal
---------------- And i continue to burn my midnight lamp...
Kokia tragedija? Viskas ten gerai būdavo, daug distortion ir cypimų, bet galbūt tuo jie man ir žavūs. Nežinau, kodėl man jie taip patinka, bet kažkas yra kas traukia. Gal paprastumas ir nuoširdumas ir ypatingai rėkimas Kurto.
---------------- ..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened. And I drank the beer
nemanau kad nirvanos dainos yra labai jau nuoširdžios.gal geriau sakyti labai jau atviros,nieko neslepiančio, sakančios viska tiesiogiai (pvz. been a son) nes kurtas pats sakė kad jam nepatinka jo kuriama muzika ir jis ją kuria tik tam kad kurti.man atrodo kad jis tiesiog rašė apie savo susikurtą narkomano pasaulį (o tai turbūt mane ir traukia) todėl negaliu neigt kad dainos nenuoširdžos
nu norejai pasakyt kad nepataikydavo i tona tai reikiama atstuma "pavaziuodavo"
----------------
http://www.johnfrusciante.lt
I like pleasure spiked with pain
Music is my aeroplane
ir seip legenda cia.
žinoma labai gaila kad po Kurt'o savižudybės (o gal po jo nuzudymo) ši grupė iširo.bet kaip kazkas rase jau, turbut nirvana dabar isgyventu ne pacius geriausius metus (jei dar egzistuotu).
turiu Kurt'o laisko nuotrauka kuri jis paliko pries nusisaudamas, tai ji perskaicius pasidaro labai akivaizdu jog grupe nebebutu labai ilgai gyvavusi.
"I'm not a death rocker, and I don't wear black." - K.C.
----------------
"i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani
http://www.yout ... h?v=QAMyQdBWhUw
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
----------------
Nesu mates gero sitos dainos koverio, nes nirvanos versija yra su draivu nuo a iki z, net kai rami kurinio dalis, o vokalas ne rekia, o tiesiog turi draiva (jokia skardziabalse lakstingala nepadainuos kaip Kurt'as )
Siaip komentuojamas pasirodymas nepatiko...
----------------
http://www.johnfrusciante.lt
I like pleasure spiked with pain
Music is my aeroplane
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
Yup Weird Al kicks ass plius Nirvana su mielu noru dave coveriavimo teises ir kazkuriam interviu komentavo kad Smells like Nirvana super duper nerealus coveris
Bet istikruju geriausias coveris ( nors ir trumpas) http://www.yout ... h?v=vJu4gITWlGw
----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer
Labai noreciau apsilankyti ju koncerte kas deja yra neimanoma.
----------------
Ji buvo kupina laimės…
----------------
dasga
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer
----------------
And I drank the beer
man visad nuotaika pakelia:
http://www.yout ... h?v=ufuI29IRFGk
----------------
"i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani