Nezinau, gal butu tikrai visai nieko sudaryt tokia lenta kaip one.lt, kaip jau kazkas minejo ir bus patogu. Hm. Mano gimtadienis spalio 23d. tai va jei kam rupi
---------------- Be like tigger, sound like dinner! *** Destiny is calling me. *** Take me to the othe side of time. *** Too much blood will kill you! *** Cha! *** That was me. Don't blame because of that. Forget me. I said forget!
vabbbaliuke rašė: Nezinau, gal butu tikrai visai nieko sudaryt tokia lenta kaip one.lt, kaip jau kazkas minejo ir bus patogu. Hm. Mano gimtadienis spalio 23d. tai va jei kam rupi
Tai sveikinu ir tave is anksto, kad veliau nepraplauktu man tave pasveikinti Na ir linkiu ta pati ka ir Salnei - laimes, pinigu ir issipildymu
---------------- Be like tigger, sound like dinner! *** Destiny is calling me. *** Take me to the othe side of time. *** Too much blood will kill you! *** Cha! *** That was me. Don't blame because of that. Forget me. I said forget!
Donciu rašė: faina kritikuot ir paciam nieko nesiulit...
as nekritikuoju, as tiesiog sakau kai db dar 2 psl cia tj dar nieko, bet negi kai bus ju daug kas nors vartys visus ir ziures kada kieno gimtadienis? nemanau gali pasisakyt tie, kuriu gimtadieniai arciausiai t.y. 1-3 dienos likusios iki tortadienio
---------------- goosey grizo D tik idomu, ar ilgam?
aciu uz sveikinimus... Tortas buvo skanus ir tiek nemazai pasveikinimu kad esu laiminga pasenusi kaip niekad. Aciu.
Donciu rašė: faina kritikuot ir paciam nieko nesiulit...
as nekritikuoju, as tiesiog sakau kai db dar 2 psl cia tj dar nieko, bet negi kai bus ju daug kas nors vartys visus ir ziures kada kieno gimtadienis? nemanau gali pasisakyt tie, kuriu gimtadieniai arciausiai t.y. 1-3 dienos likusios iki tortadienio
paskaityk mano visus postus pirmo psl, ir pamatysi ka as daryciau
---------------- Tai, kad aš tavęs nesuprantu, dar nereiškia, kad tu menininkas.
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
----------------
Tai, kad aš tavęs nesuprantu, dar nereiškia, kad tu menininkas.
Mano gimtadienis spalio 23d. tai va jei kam rupi
----------------
Be like tigger, sound like dinner!
Destiny is calling me.
Take me to the othe side of time.
Too much blood will kill you!
Cha!
That was me. Don't blame because of that. Forget me. I said forget!
Tai sveikinu ir tave is anksto, kad veliau nepraplauktu man tave pasveikinti
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\
----------------
Destiny is calling me.
Cha!
na tai svesi savo artejanti gimtadieni? ar nieko neplanuoji?
----------------
----------------
Looove and peace
----------------
no desire do i hide
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
goosey grizo
as nekritikuoju, as tiesiog sakau
----------------
goosey grizo
Tortas buvo skanus ir tiek nemazai pasveikinimu kad esu laiminga pasenusi kaip niekad.
Aciu.
----------------
Destiny is calling me.
Cha!
----------------
no desire do i hide
----------------
Destiny is calling me.
Cha!
----------------
no desire do i hide
paskaityk mano visus postus pirmo psl, ir pamatysi ka as daryciau
----------------
ką žn.. pasisakyt kad tavo gimtadienis... kažkaip biški lievai...
----------------
let's make evil
----------------
no desire do i hide
----------------
let's make evil
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.