Red Hot Chili Peppers

Gimtadieniai :)

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Blevyzgos

1 2 3 4 ... 48 »

Uga 2007-10-21 11:08
Žinučių: 1649
Nzn, man atrodo dar neturim vietos, kur galėtume savo nuostabiuosius fanus pasveikinti su jų diena

O šiandien (jei neklystu) ŠALNĖS gimtadienis . Tai va, kuo nuoširdžiausiai

----------------
Looove and peace ))

<< JasaS >> 2007-10-21 11:15
Žinučių: 2838
Tai sveikinu as Salne su gimimo diena. Daug laimes, pinigu, meiles, sveikatos, daug sypsenu ir daug, daug dovanu !

----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\

Mr.Grim 2007-10-21 12:00
Žinučių: 1340
Sveikiu Salne

----------------
sitniknak aknitap meij sen,ebyduzivas i eknilen iatsichozamodas

shalne 2007-10-21 12:02
Žinučių: 591
That's cool, mane sveikina forume, dekui zmones
inaa 2007-10-21 12:09
Žinučių: 2122
ok shalnyte, sveikinu dar karta

----------------

Rokas 2007-10-21 13:54
Administratorius
Žinučių: 7573
Citata:

inaa rašė:
ok shalnyte, sveikinu dar karta

Aš ir

----------------

'Music is the face of God' - John Frusciante

Vilte 2007-10-21 14:09
Žinučių: 1870
Sveikinu sveikinu! visko tau geriausio, laimingu metu

----------------
Don't worry
Be hippie!

inaa 2007-10-21 17:02
bet tai tada reiketu kaip nors cia padaryti,kad matytusi,kada kieno gimtadieniai...bet kadangi uzsiregistravusiu ziauriai daug nzn nzn,gal pagal statusa? nes siaip reiketu kazka kiekviena diena sveikinti, o jei zmogus parases viena zinute ir tai skelbimini...bet gaila nepasveikint kokio mielo fano, o pasisakyt,kad gimtadienis irgi nekaip...

----------------

ieva. ne 2007-10-21 18:36
Žinučių: 800
šalne!.,su gimtadieniu.!
Donciu 2007-10-21 22:15
Žinučių: 1211
Citata:

inaa rašė:
bet tai tada reiketu kaip nors cia padaryti,kad matytusi,kada kieno gimtadieniai...bet kadangi uzsiregistravusiu ziauriai daug nzn nzn,gal pagal statusa? nes siaip reiketu kazka kiekviena diena sveikinti, o jei zmogus parases viena zinute ir tai skelbimini...bet gaila nepasveikint kokio mielo fano, o pasisakyt,kad gimtadienis irgi nekaip...

o ka tu vadini statusu? na tai kadangi daugiau ideju nera, tai sitoj temoj ir galim pasiskelbt visi savo gimtadienius, ir paskui jau laikui begant sveikinsimes... tiesiog datas galim parasyt kada bus ir tiek... ar kas geresniu ideju turit?

----------------
Tai, kad aš tavęs nesuprantu, dar nereiškia, kad tu menininkas.

<< JasaS >> 2007-10-21 22:17
Citata:

Donciu rašė:
Citata:Citata:

inaa rašė:

o ka tu vadini statusu? na tai kadangi daugiau ideju nera, tai sitoj temoj ir galim pasiskelbt visi savo gimtadienius, ir paskui jau laikui begant sveikinsimes... tiesiog datas galim parasyt kada bus ir tiek... ar kas geresniu ideju turit?

As sutinku su tavo mintim, Donciu

----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\

Linas 2007-10-21 22:18
Žinučių: 3915
Nežinau,mūsų gi nemažai,manau,sveikinimai kas antrą dieną gali pasidaryti rutina,tada jie būtų nebemieli

----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...

Donciu 2007-10-21 22:19
Citata:

Linas rašė:
Nežinau,mūsų gi nemažai,manau,sveikinimai kas antrą dieną gali pasidaryti rutina,tada jie būtų nebemieli

na man tai neatrodo kad cia musu jau taip daug, kad kas antra diena tie gimtadieniai butu... manau kad ne karto per savaite nebus...

----------------

inaa 2007-10-21 22:26
uzsiregistravusiu-daugiau nei 2000 siulau padaryti lenta kaip Frype,one ar kituose puslapiuose, bet i lenta patenka aktyvus dalyviai turintis statusa, t.y. normalu zinuciu skaiciu.

----------------

Donciu 2007-10-21 22:29
manu kad max 50 is tu visu uzsiregistravusiu parasitu savo gimtadienius... na bet darykit kaip norit, jei manot kad yra geresniu variantu, tai as uz

----------------

inaa 2007-10-21 22:30
tai gi jei visi surasytu savo gimtadienius nebutu jokios sistemos ir nemanau,kad tu ar kas nors specialiai atsidarinetu sia tema,kad neuzmirst kazko pasveikint...

----------------

<< JasaS >> 2007-10-21 22:31
Geguzes 28d.

----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\

Donciu 2007-10-21 22:32
na jei jau pradejom kalbet ka daryciau as, tai as tiesiog uzsirasyciau kurnors keliolikos aktiviu zmoniu gimtadienius, su kuriais yra teke susirasyt ir pan, ir tuos sveikinciau

----------------

ieva_pieva 2007-10-22 00:06
Žinučių: 1512
Tai ir aš prisidedu prie Šalnės sveikininų (neskaitant, kad jau kokius dešimt kartų sveikinau). Tai vat. U tiu tiu - sveikinu, Šalne, tave!
Ir taip, reikia ją sveikinti. Koks nekoks gimtadienis. Visą diena prabuvo darbe tvarkydama kvailų pirkėjų paliktą netvarką (tie tai ožiai, bet čia jau kita tema). Tai vat. Mylim mes tave ir... ir... ir... viskas.

----------------

Goosey 2007-10-22 17:18
Žinučių: 935
Citata:

Donciu rašė:
Citata:Citata:

inaa rašė:

bet jeigu visi surasys veliau gali painitois ir nepasistgebeti tu gimtadieniu datu (suveliau bisky)

----------------
goosey grizo D tik idomu, ar ilgam?

1 2 3 4 ... 48 »