bet tai tada reiketu kaip nors cia padaryti,kad matytusi,kada kieno gimtadieniai...bet kadangi uzsiregistravusiu ziauriai daug nzn nzn,gal pagal statusa? nes siaip reiketu kazka kiekviena diena sveikinti, o jei zmogus parases viena zinute ir tai skelbimini...bet gaila nepasveikint kokio mielo fano, o pasisakyt,kad gimtadienis irgi nekaip...
inaa rašė: bet tai tada reiketu kaip nors cia padaryti,kad matytusi,kada kieno gimtadieniai...bet kadangi uzsiregistravusiu ziauriai daug nzn nzn,gal pagal statusa? nes siaip reiketu kazka kiekviena diena sveikinti, o jei zmogus parases viena zinute ir tai skelbimini...bet gaila nepasveikint kokio mielo fano, o pasisakyt,kad gimtadienis irgi nekaip...
o ka tu vadini statusu? na tai kadangi daugiau ideju nera, tai sitoj temoj ir galim pasiskelbt visi savo gimtadienius, ir paskui jau laikui begant sveikinsimes... tiesiog datas galim parasyt kada bus ir tiek... ar kas geresniu ideju turit?
---------------- Tai, kad aš tavęs nesuprantu, dar nereiškia, kad tu menininkas.
inaa rašė: bet tai tada reiketu kaip nors cia padaryti,kad matytusi,kada kieno gimtadieniai...bet kadangi uzsiregistravusiu ziauriai daug nzn nzn,gal pagal statusa? nes siaip reiketu kazka kiekviena diena sveikinti, o jei zmogus parases viena zinute ir tai skelbimini...bet gaila nepasveikint kokio mielo fano, o pasisakyt,kad gimtadienis irgi nekaip...
o ka tu vadini statusu? na tai kadangi daugiau ideju nera, tai sitoj temoj ir galim pasiskelbt visi savo gimtadienius, ir paskui jau laikui begant sveikinsimes... tiesiog datas galim parasyt kada bus ir tiek... ar kas geresniu ideju turit?
uzsiregistravusiu-daugiau nei 2000 siulau padaryti lenta kaip Frype,one ar kituose puslapiuose, bet i lenta patenka aktyvus dalyviai turintis statusa, t.y. normalu zinuciu skaiciu.
tai gi jei visi surasytu savo gimtadienius nebutu jokios sistemos ir nemanau,kad tu ar kas nors specialiai atsidarinetu sia tema,kad neuzmirst kazko pasveikint...
na jei jau pradejom kalbet ka daryciau as, tai as tiesiog uzsirasyciau kurnors keliolikos aktiviu zmoniu gimtadienius, su kuriais yra teke susirasyt ir pan, ir tuos sveikinciau
---------------- Tai, kad aš tavęs nesuprantu, dar nereiškia, kad tu menininkas.
Tai ir aš prisidedu prie Šalnės sveikininų (neskaitant, kad jau kokius dešimt kartų sveikinau). Tai vat. U tiu tiu - sveikinu, Šalne, tave! Ir taip, reikia ją sveikinti. Koks nekoks gimtadienis. Visą diena prabuvo darbe tvarkydama kvailų pirkėjų paliktą netvarką (tie tai ožiai, bet čia jau kita tema). Tai vat. Mylim mes tave ir... ir... ir... viskas.
bet jeigu visi surasys veliau gali painitois ir nepasistgebeti tu gimtadieniu datu (suveliau bisky)
---------------- goosey grizo D tik idomu, ar ilgam?
O šiandien (jei neklystu) ŠALNĖS gimtadienis . Tai va, kuo nuoširdžiausiai
----------------
Looove and peace
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\
----------------
sitniknak aknitap meij sen,ebyduzivas i eknilen iatsichozamodas
----------------
Aš ir
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
o ka tu vadini statusu?
----------------
Tai, kad aš tavęs nesuprantu, dar nereiškia, kad tu menininkas.
As sutinku su tavo mintim, Donciu
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
na man tai neatrodo kad cia musu jau taip daug, kad kas antra diena tie gimtadieniai butu...
----------------
----------------
----------------
----------------
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\
----------------
Ir taip, reikia ją sveikinti. Koks nekoks gimtadienis. Visą diena prabuvo darbe tvarkydama kvailų pirkėjų paliktą netvarką (tie tai ožiai, bet čia jau kita tema). Tai vat. Mylim mes tave ir... ir... ir... viskas.
----------------
bet jeigu visi surasys veliau gali painitois ir nepasistgebeti tu gimtadieniu datu (suveliau bisky)
----------------
goosey grizo