As elergiska rukalams ir panasiems dalykams... Neseniai tuo isitikinau, prie manes atsistojo zmogelis kuris ruke, o as, kad pradejau ciaudeti, bet be sustojimo... Asaros pasipyle... Vaizdas buvo malonus akiai
Wiruse rašė: man givenima "knisa" tas zhodis - aplamai... grrr... pati kol atsikrachiau (pradejau vartoti apskritai...) tai kur tik beeinu ka tik begirdzhiu wisur aplamai...
Aplamas žemaitiškai reiškia - durnas . Nors aš grynas aukštaitis, bet mums šulėj lietuvių mokytojas vis primindavo, ką reiškia kai kurie žodžiai žemaitiškai ar kitose kalbose, kai mokė kalbos kultūros, kad per egzus atsimintume. Visgi tokia mokymo "terapija" bent jau man tai labai padėjo , gavau 95, nors lietuvių kalba buvo nemėgstamiausias dalykas
vytasfuchs rašė: Aplamas žemaitiškai reiškia - durnas . Nors aš grynas aukštaitis, bet mums šulėj lietuvių mokytojas vis primindavo, ką reiškia kai kurie žodžiai žemaitiškai ar kitose kalbose
wow tikrai nzn kad aplamas reiskia durnas. nu tikrai neteko girdet. arba kazka apsirikai arba man reikia pazaliuot is gedos kad tokiu zodziu nzn
mane labai knisakitu zmoniu apsimetinejimas pvz.: kai vaidina kad jam juokinga, kai vaidina kad jis labai mandagus ir geras...ir t.t...ir dare nervina kazkieno lendimas i subine ..nesvarbu kas kam..kur ir kaip!!!!!
RHCP rašė: mane labai knisakitu zmoniu apsimetinejimas pvz.: kai vaidina kad jam juokinga, kai vaidina kad jis labai mandagus ir geras...ir t.t...ir dare nervina kazkieno lendimas i subine ..nesvarbu kas kam..kur ir kaip!!!!!
Tokie ilgai negyvena...(ypač tie, kurie mėgsta lįsti į subines)
kas knisa gywenime?.. hm is tikruju daug kas knisa.. Kai nemegstamas zmogus, tawe kalbina.. O tuandai iswengti pokalbio.. kai slykstus tipas tawe paliecia.. net nupurto.. Kai lauke lyja, o taip norisi kur nors nulekt. Arba kai tewas isjungia pc kai jau buni pakeliui prie sutdowno.. lb daug dalyku is tikruju..
zuijka uzuojauta del kaciuko isivaizduoju kaip baisu ,jei mano katyte pabegtu neisivaizduoju kaip ishgyvenciau.... ....gal jis nepabego gal kas pagrobe ir dar paprashys ishpirkos nesijaudink gi taip....
tik tokiai iškrypėlei kaip Daukšienė gali rūpėt žmonių nuomonė apie valgyklos porcijų dydį
Aplamas žemaitiškai reiškia - durnas
wow tikrai nzn kad aplamas reiskia durnas. nu tikrai neteko girdet. arba kazka apsirikai arba man reikia pazaliuot is gedos kad tokiu zodziu nzn
Tokie ilgai negyvena...(ypač tie, kurie mėgsta lįsti į subines)
joa turbut uzdusta nuo perdidelio duju kiekio (bezdalais vienu zodziu)
o tauaplamai gyvenime sekas?