Patikekite, as pazistu 2 italus... Ir jei jie pamato bet kokia moteriska butybe, jiems galvoje pradeda suktis tik viena vienintele mintis, kaip pasiguldyti i lova... O tai yra labai zema...
nu joa ievos_pievos pasisakymas superinis; o del italu tai manyciau kad ne jie vieni tokie yra, kuo toliau i pietus tuo visu mintys vis "garbanotesnes"
Gerai, atsiprasau, bet niekada as is nei vieno, lietuvio negirdejau kam nors sakant, kad tavo akys nuostabios, kad Tu nusvieti visa Vilniu vien del to, kad tu cia praeini. Ir as kalbu tik apie 2 pazinties dienas. Ir kai as zmogeliui pasakiau, kad jam as tikrai nepatinku, nes nesu blondine, jis pats tai pripazino. Daugiau net nezinau ka pasakyti...
mane labiausiai uzknisa, kai negaliu pasiekti to, ko labai noriu... kai kazko sieki su tokia energija, kai apie tai svajoji ir idedi visas viltis... ir galiausiai supranti - viskas veltui...
zuijka,ne Tau vienai teip.uzhknisa ziauriai kai kazhko lb tikiesi,svajoji,idedi daug pastangu ir...nieko neisheina.bet kartais,kai ash jau nustoju tiketis,ir to nebenoriu,kaikas mane nustebina... p.s. nefilosofas nesupras
SpanGuole, as ne filosofe, bet suprantu ,nes man taip pastoviai buna.. siaubingai slykstus tas jausmas, kai supranti, kiek laiko ir jegu praradai besiekdama tikslo..
O vat as pavyzdziui stengiuosi kiek galiu... Zinoma, jeigu kazkas nesigauna buna blogai, bet siaip tikrai ranku nenuleidziu... Juk, po velniu, kazkada pasisekti turi, o ka zinai, gal kitas kartas ir bus TAS.
he he man taij vis nutinka kas nors geriant kava,pvz.,vienakart i virtuves langa atsitrenke varna,kitakart ant stalo kate uzhsoko, ishsigandau pavelavusio zhadintuvo, o paskutini karta priesh 3 dienas nuo garu surinktuvo nukrito vazonas su gele...visais atvejais kava likdavo ant stalo ar mano uniformos...
man givenima "knisa" tas zhodis - aplamai... grrr... pati kol atsikrachiau (pradejau vartoti apskritai...) tai kur tik beeinu ka tik begirdzhiu wisur aplamai...
p.s. nefilosofas nesupras