Mane tai knisa greit bėgantis laikas. Jis taip slegia, kad nespeji isigilinti i tai kas tau idomu, o visokie rupesciai privercia atidėti savo svajones ateičiai. Dar nepatinka tokie zmones, o tiksliau ju savybė, kai jie lipa kitiems per galvas, kad pasiektų savo tikslą ir pamiršta, kad jie siam pasauly ne vieni esą.
Knisa? Ooooo... Man kaip pesimistei sita tema patinka Pradekime: 1. Ziema (nekenciu salcio) 2. VELYVAS ruduo (kose, purvas ir depresijos) 3. Kaledos (komercine svente) 4. Mokytojai (kartais) 5. Televizorius (nes nieko gero neberodo) 6. Kompas (nes daznai stringa) 7. Vaziavimas is mokyklos namo, kai nera vieno zmogaus 8. Kad negaliu DAR pamatyti gyvo Pepperiu koncerto 9. Kad greitai egzaminai 10. Karai (didziausia zmoniu sugalvota nesamone) 11. Pazymiu (pasiekimu) knygeles 12. Reklama (per daug) 13. Italai 14. Fifos 15. Eminemas 16. Raudoni 'golfiukai' 17. Girti zmones 18. Knisa, kai pakeliu namuose telefono rageli, ir manes paklausia: "Tu jau namie". Tai, po velniu, jei pakliau rageli, tai as jau namie 19. Kad man neleidzia auginti kanapiu 20. Kad nenuejau i Roberto Planto koncerta 21. Kad esu neveksla, vis kur nors nukrentu ir vis vaikstau su melynemis 22. Kai zmones prie manes ruko 23. Kad as mirsiu
man patiko ievos_pievos 18 punktas...nes man ir taip wisada paklausia tai ash sakau ne negrizau o ka?...bet tai dra nieko nes ash esu paklausus dar absurdiskesni klausima.. priesh pirshto operacija daktaras pasake nusiimti batus o ash paklausiau "o kojines nusiimti?"... tai buwo pats absurdishkiausias sakinys koki tik buwaw pasakius...
Kodel mane italai knisa? Del 2 priezasciu. Visu pirma, jie sako zmogui i akis viena, bet galvoja kita, o dar tai, kad jiems pralaimejome Olimpiados krepsinio rungtynes.
Del paskutinio... Jis pats ziauriausias as per daug gerai gyvenu, kad tureciau mirti.
Tikriausiai dėl to, kad aš dievinu gremėzdiškus žodžius
Konsensusas - pažodžiui lotyniškai "jausmas kartu", galima versti "bendras jausmas", "bendrumas" ir panašiai. Omenyje turėjau "Pajutau esąs panašus į Ievą, jaučiuosi panašiai". Bet kokia prasmė rašyti tokius gremėzdiškus sakinius, kai gali parašyti "konsensusą"? Tikiuosi, dabar aiškiau
Jei bijai numirti, tiesiog nemirk. Labai paprasta - juk Jonas Paulius II sugebėjo tai, nesvarbu, kad jo kūnas nebegyvas, bet žmonių širdyse jis tikrai vis dar gyvas, bent jau jo idėjos tai tikrai
ieva_pieva,o Tu pazhisti nors 1 itala?me tai italai patinka,jie uzhvedantys linksmi shilti zhmones(aisq ne visi).o del sakymo ne tai,ka galvoja,t "ognuno e pazzo alla sua maniera".
niekada nesakyk niekada
a kaip del shito?
Dar nepatinka tokie zmones, o tiksliau ju savybė, kai jie lipa kitiems per galvas, kad pasiektų savo tikslą ir pamiršta, kad jie siam pasauly ne vieni esą.
Pradekime:
1. Ziema (nekenciu salcio)
2. VELYVAS ruduo (kose, purvas ir depresijos)
3. Kaledos (komercine svente)
4. Mokytojai (kartais)
5. Televizorius (nes nieko gero neberodo)
6. Kompas (nes daznai stringa)
7. Vaziavimas is mokyklos namo, kai nera vieno zmogaus
8. Kad negaliu DAR pamatyti gyvo Pepperiu koncerto
9. Kad greitai egzaminai
10. Karai (didziausia zmoniu sugalvota nesamone)
11. Pazymiu (pasiekimu) knygeles
12. Reklama (per daug)
13. Italai
14. Fifos
15. Eminemas
16. Raudoni 'golfiukai'
17. Girti zmones
18. Knisa, kai pakeliu namuose telefono rageli, ir manes paklausia: "Tu jau namie". Tai, po velniu, jei pakliau rageli, tai as jau namie
19. Kad man neleidzia auginti kanapiu
20. Kad nenuejau i Roberto Planto koncerta
21. Kad esu neveksla, vis kur nors nukrentu ir vis vaikstau su melynemis
22. Kai zmones prie manes ruko
23. Kad as mirsiu
Del paskutinio... Jis pats ziauriausias
Konsensusas - pažodžiui lotyniškai "jausmas kartu", galima versti "bendras jausmas", "bendrumas" ir panašiai. Omenyje turėjau "Pajutau esąs panašus į Ievą, jaučiuosi panašiai". Bet kokia prasmė rašyti tokius gremėzdiškus sakinius, kai gali parašyti "konsensusą"?
Jei bijai numirti, tiesiog nemirk. Labai paprasta - juk Jonas Paulius II sugebėjo tai, nesvarbu, kad jo kūnas nebegyvas, bet žmonių širdyse jis tikrai vis dar gyvas, bent jau jo idėjos tai tikrai