O mane knisa lietuwishka zhiema/pawasaris.. nu besina kai koki wasario menesi pilna balu, wisur purwas, negrazhu taip, o koki balandi snigt pradeda.. be ryshio kazhkaip..
Hippy rašė: O mane knisa lietuwishka zhiema/pawasaris.. nu besina kai koki wasario menesi pilna balu, wisur purwas, negrazhu taip, o koki balandi snigt pradeda.. be ryshio kazhkaip..
Joa... ypac kai suvoki, kad greitai visa tai prasides...weee nenoriu net pagalvoti apie teshlas ir pelkes...
Zuikute, gal nesidalinkit savo gyvenimo subtilybėmis viešai... Visokių pomėgių būna, visokių reikia... Net jei Lynčui ir nusiima atsarginės dalys, jis vis tiek geras žmogus Nors dar neaišku...
Kad vienas nuo kito neslepiat, tai ir aklas pamatytų... Bet kad Lynč biustas nusiima (ir kad jis užsideda ) dabar ir aš žinau Kad ir kaip bebūtų miela, bet gal jis norėjo tai išlaikyti paslaptyje, visgi netradicinių pomėgių turinčius tradiciškai muša...
Joa... ypac kai suvoki, kad greitai visa tai prasides...weee nenoriu net pagalvoti apie teshlas ir pelkes...