Red Hot Chili Peppers

Kas "knisa" gyvenime aplamai

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Blevyzgos

1 2 3 4 ... 240 »

Capas 2004-10-20 19:05
Žinučių: 415
Mane tai knisa, kad niekur negaunu pirkti pirstuotu kojiniu. Pirstiniu kiek nori, o kojiniu nie. Kažkur girdėjau, kad kažkas kažkur mate, bet tixliai nieks negali pasakyti. Vot kokioj mahimoj, ar putėj, tai niera.
Ir dar knisa palaidi šunys, nes per juos galima padangas sugadinti, ypač jei jie prieš juos pervažiuojant buvo prisėdę vinių...
Svečias 2004-10-20 19:25
Žinučių:
mane tai knisa visokios britney spears...
sticky 2004-10-20 19:33
Žinučių: 850
mane tai knisa klasiokai kurie per kontrolinius klausineja "kiek liko laiko" kokius 5x per 20 min...nors cia ne esminis dalykas
Suckmykiss 2004-10-20 21:16
Žinučių: 154
knisa LT žiema, ruduo. knisa klasiokai, knisa monotonija, knisa knisa knisa bloga nuotaika, knisa TV, knisa RADIJAS, knisa kad negaliu nuvaryt i RHCP koncerta;/

hrrr.....o beto techno sux.
eglynka 2004-10-20 21:44
Administratorė
Žinučių: 857
knisa melas, karas, badas, šaltis, mirtis, nusikaltėliai, lietus, politika, skubėjimas, laukimas, ligos, skausmas, išdavikai, narkomanija, rutina, išnaudotojai, abejingumas, nesupratingumas, teroristai, savimylos, diktatūra, stichinės nelaimės, neteisybė...
pvs 2004-10-21 11:42
Žinučių: 407
Citata:

eglynka rašė:
knisa melas, karas, badas, šaltis, mirtis, nusikaltėliai, lietus, politika, skubėjimas, laukimas, ligos, skausmas, išdavikai, narkomanija, rutina, išnaudotojai, abejingumas, nesupratingumas, teroristai, savimylos, diktatūra, stichinės nelaimės, neteisybė...

wow neblogaj tave knisa, mano problemos daug zemiskesnes: knisa destytojaj, knisa dalykaj ne pagal specelybe, knisa stambus naglas ketvirtakursis kambariokas, knisa kaunas (noriu namo), knisa taj kad nera kur nueit, knisa kad draugaj kazkokie naminei ir niekur eit nenori, knisa uspaskichas, knisa taj kad gyvenimas ziaurus, knisa kad niekas to nesupranta, knisa taj kad jauciuos kajp niekam nereikalingas taskelis ant zemes pavirseus, kazkokiam galaktikos uzkampy, knisu as pac save...

ir seip kaj pagalvoji viskas daugiau ar maziau knisa
eglynka 2004-10-21 14:40
Administratorė
kazkokie visi uzknisti gyvenimo ar mes tokie dideli pesimistai, ar tik rudenine depresija uzpuole?..
VeniceQueen 2004-10-21 17:13
Žinučių: 971
Knisa siuolaikinis pasaulis, popsas, siauraprociai zmones, tevas, mokykla, kompas, kaimynai... Knisa kai neturiu ko veikti, kai vercia daryti tai, ko nenoriu...daug kas knisa siaip...
pvs 2004-10-22 16:07
Citata:

eglynka rašė:
kazkokie visi uzknisti gyvenimo ar mes tokie dideli pesimistai, ar tik rudenine depresija uzpuole?..

nea tiesiog tox jau ziaurus tas gyvenimas
Chiligirl 2004-10-25 21:01
Žinučių: 681
Geda Peleda - Shandi Kamandi -
Zhodzhio "aplamai" Lietuviuu kalboje nera - APSKRITAI!!!

Ash manau, kad nuolatos kazhkas kazhkaa knisa, uzhknisa, perknisa, ishknisa ir t.t., tachiau rudeniop visos neigiamos emocijos paashtreja...

Juk vasaraa niekam nekilo mintis tokiaa temaa sugalvot...

Ish tiesuu, tai nereiketuu apie tai net kalbeti, nes ish to nera jokios naudos...

Reikia ishmokti dzhiaugtis...
Radiacius 2004-10-26 14:31
Žinučių: 37
knisa savimylos - ne tie, katrie save myli tyliai, o tie, katrie primygtinai vaizduojasi pachiais geriausiais, patys nieko negerbdami ir nieko nedarydami vardan kitu tyliai. vat kas knisa.
Zuikis_P 2004-10-27 10:18
Žinučių: 50
mane knisa.... eeeeeee... kas mane knisa?... eeeeeee.... ai, gyvenimas yra fainas
teibaz 2004-11-02 12:56
Administratorius
Žinučių: 2036
knisa - kniseklis; **sa - **seklis

ko jūs čia skundžiatės? aš tai apturėjau gardaus juoko skaitydamas viską šitą.. aš optimistiškai pakalbėjaum, tiesa? manęs net neknisa, kad kambariokas TAJA ir LIMP BIZKIT groja jau valandą o kas belieka daryti? rollercoaster... of loooove
pvs 2004-11-06 10:26
Citata:

teibaz rašė:
knisa - kniseklis; **sa - **seklis

ko jūs čia skundžiatės? aš tai apturėjau gardaus juoko skaitydamas viską šitą.. aš optimistiškai pakalbėjaum, tiesa? manęs net neknisa, kad kambariokas TAJA ir LIMP BIZKIT groja jau valandą o kas belieka daryti? rollercoaster... of loooove

tai tau dar gerai kad tavo kambariokas tiek bent groja. maniskis taj kokis 5 gabalus turi ir juos leidzia ant viso garso jau visa menesi
pulis 2004-11-12 14:24
Žinučių: 110
o gal geriau darom tema : "Kas musu neknisa?" bus labai originalu vietoj bambejimo per visas rudenines depresijas pasidziaugt gyvenimu joa, filmas "Gyvenimas yra gražus" puikiai tinka siai temai
Lynch 2004-11-12 16:54
Žinučių: 634
pulis va teisingai, ko cia verkti kad kazkas blogai. juk visada belenkokiam dalyke galima izvelgti ir geraja puse, taip kad pesimistai - eikit shikt!! gyvenimas yra grazus (super filmas ir siaip faktas), o zodzio "aplamai" lietuviu kalboj nera
pvs 2004-11-12 19:15
Citata:

Lynch rašė:
pulis va teisingai, ko cia verkti kad kazkas blogai. juk visada belenkokiam dalyke galima izvelgti ir geraja puse, taip kad pesimistai - eikit shikt!! gyvenimas yra grazus (super filmas ir siaip faktas), o zodzio "aplamai" lietuviu kalboj nera

po velniu acibodo sikt, pasiulyk pesimistam ka nors kita nuveikt
Lynch 2004-11-14 14:01
Žinučių: 634
susiraskit kokia nors veikla kuri atitrauktu nuo blogu minciu arba klausykit rhcp
Zuikis_P 2004-11-14 14:40
Žinučių: 50
Mane knisa suknisti kaimynai knisa Kaledos dar muilo operos knisa dulkes po lova ir dar knisa.... vairavimas... ai, mane viskas knisa bet siaip gyvenimas yra grazus
eglynka 2004-11-14 15:35
Administratorė
ar vaikystėjė skaitėt Eleanor H. Porter „Polianą“? knygutė, mokanti džiaugtis gyvenimu... visiems nepakenktų paskaityt...

1 2 3 4 ... 240 »