Įlūūūžo pušys į kiemą :/ Ir nebuvo elektros visą dieną, su šita sąlyga antrą tomą Karo ir Taikos baigiau. Kaip, žmonės, dėl tos Palangos prieš sattą? Aš tai į satta nevažiuoju, tai labai esu už tą pramogą prieš.
---------------- Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
Nusprendžiau visus panervint.Parašysiu meaningless žinutę,o visi pamatę naują postą,jau pamanys,kad kokia diskusija prasidėjo ar pan..DEJA.CHA. Mėgaujuos forumo mirtim.muhahahahahahamiauhahahaha.
---------------- We ride tonight..we ride tonight.. Ghost Horses...
na forumas gyvuoja tik meetais ir tais paciais zmonem. Manau jeigu po kokio naujo rhcp albumo forumas atsigaus keletai menesiu o paskui vel letargo miegaas ;] visi jau studentai iseina is mokyklinio amziaus turi swarbesniu reikalu negu chatint forume
rhcp forumas ne facebookas Del to ir nezydi siuo momentu Buvo laikai kai skirdavom daug interneto laiko rhcp forumui, o dabar facebookui pvz dabar tiesiog po meetu sumetamos fotkes i fb o ne i foruma.
šiandien sugalvojau pagūglint ar yra RHCP forumas Lietuvoj, žiū - yra : D jė! o dabar eisiu į balkoną, išsinešiu laptop'ą, ir po žvaigždėtu dangum žiūrėsiu serialą.
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
let's make evil
Kaip, žmonės, dėl tos Palangos prieš sattą? Aš tai į satta nevažiuoju, tai labai esu už tą pramogą prieš.
----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
let's make evil
Ne kažką orelis Satai :/
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
----------------
no desire do i hide
Mėgaujuos forumo mirtim.muhahahahahahamiauhahahaha.
----------------
Ghost Horses...
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
Ankstyvas
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
no desire do i hide
Jeigu būtų išaugama iš skelbimosi visiem apie nereikšmingus savo dalykus, tai nei feisbukas, nei tviteris nežydėtų dabar, o žydi, žydi.
Šiandien buvau vestuvėse.
----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
P.S Sorry,kad be LT zenklu
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
Ghost Horses...
Siandien galutinai baigtas mano vigvamas!
----------------
Don't worry
Be hippie!
NEATLEIDZIU
siandien pradejau bandomaji laikotarpi darbe, trololo
----------------
under the bridges of fame it's always nighttime
o dabar eisiu į balkoną, išsinešiu laptop'ą, ir po žvaigždėtu dangum žiūrėsiu serialą.