Red Hot Chili Peppers

Šiandien

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Blevyzgos

« 1 ... 379 380 381 382 383 384 385 ... 416 »

Linas 2010-03-10 19:46
Žinučių: 3915
Nu pasakyk nors vieną argumentuotą traukimą per dantį?
Gi tuo ir erzina kitus traukimas per dantį",nes jis nėra argumentuotas.Toks ir neturi būti
Bet nu ir šiaip juokinga,nu nes parašiau nerimtai ir trumpą postą,o sulaukiau visos interpretacijos.Tu visada taip atrašinėji plačiai?Humanitaras būsi..
Ir ne,su tavim negersiu.Neturi tu dar metų :/

----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...

Gretred 2010-03-10 21:35
Žinučių: 82
Sakes. Katik priejo gal kokie 15 seses draugu, is kuriu man tik 2 pazistami, o pacios seses tai nera... Kazkaip kvailai jauciuosi, netgi tragiskai apgailetinai. Ir ziurint, kad jie kokiais 4 metais vyresni...
Dzebedajus 2010-03-10 21:36
Žinučių: 200
Kas čia do diskriminacija dėl amžiaus?

Taip, orientuojuosi į humanitarinę mokslų kryptį,beje.

Traukimas per dantį argumentuotai,mano suvokimu,kuomet spec. pabrėžiama tarkim,erzinanti tiesa ir t.t. daromos tariamos išvados, spėliojama ne iš piršto laužtai, ir taip traukiama per dantį,keliami tokie kaip ir nepatogumai,siekiant mąstyti,suktis iš situacijos ir pan. Bet čia tik mano nuomonė. Kitokiu atveju kalbam apie bobučių erezijas.

Sulaukei, tai sulaukei, ką padarysi.. Nematau reikalo "gyvint" forumą, pavieniais sakiniais,niekuom nedominančiais,galų gale nepilnai atskleidžiančiais mintis ir požiūrį. Tuomet tai tik ir didintų skaičiukus ir spalvintų žvaigždutes po avataru.
Nesakau,kad visi čia c'mon be 150 žodžių nespaudžiat OK,bet kartais to man neužtenka.

Pats džiaugeis džiaugeis aktyvumu,žiūriu ir dingo visas džiaugsmas,priekabos prasidėjo. Mat kaip!
Nors kita vertus ir man pačiam litanijas skaityt bei akis varvint nėra noro,bet tada ko čia forume susirinkom.?
Linas 2010-03-10 22:03
Nu neturiu aš ką tau atsakyt.Tiksliau turiu,bet nu manau,kad nereikia.Tyngiu..pabūsi dar šitam forume,perprasi šito forumo dvasią.Čia biški kitoks forumas,nei kiti.Nu nemoku paaiškint,reikia suprast...o gal ir klystu aš..velnias čia žino.
O tie sakiniai,kurie "nieko nedomina",kartais tikrai sudomina.Trust me

O šitąąą,tu ir tikrovėj tokiais sakiniais kalbi?Nu nes man tikrai įdomu.Niekad dar su tokiu neteko bendrauti,kuris į bet kokį postą parašo tokius vaizdžius ir ilgus tekstus.Tu ir su draugais šitaip kalbi?

----------------
Ghost Horses...

Rokas 2010-03-10 22:14
Administratorius
Žinučių: 7573
Šiaulia

----------------

'Music is the face of God' - John Frusciante

inaa 2010-03-10 22:23
Žinučių: 2122
Citata:

Linas rašė:
Nu neturiu aš ką tau atsakyt.Tiksliau turiu,bet nu manau,kad nereikia.Tyngiu..pabūsi dar šitam forume,perprasi šito forumo dvasią.Čia biški kitoks forumas,nei kiti.Nu nemoku paaiškint,reikia suprast...o gal ir klystu aš..velnias čia žino.

tu turi omeny, ta foruma kuris buvo paskutiniuoju laiku, kaip cia pasakius...mires? tai tavo zodziai skamba kaip..."palauk turuputi, ismoksi komentuoti visas temas smile'u arba vienu sakiniu kokioje labai idomioje temoje (ka groja tavo winampas)"... manau labai gerai, kad atsiranda zmogus dar norintis diskutuot...

----------------

Linas 2010-03-10 22:28
Ne,ne tai turėjau omeny.Nemoku paaišinkit.Ne postų trumpumą turėjau omeny,o tai,kaip tuos postus rašo žmogai.aj.w.e.patylėsiu ;l

----------------
Ghost Horses...

asta_ 2010-03-10 22:34
Žinučių: 2147
man tai atrodo, kad šitam forume tiesiog yra pakankamai susidraugavusi ir susigyvenusi grupelė žmonių, kurių jau net postų rašymas supanašėjo ir iš smailo ar poros taiklių žodžių vieni kitus supranta.
bet! tai nereiškia, kad blogai, jei kažkas nori diskutuoti, išsakyti mintis kuo plačiau ir pan. Kaip tik smagu, kad naujesni nariai daugiau šneka. geriau pažinsim.

----------------
"I've never been an extrovert, but i'm still breathing."

Psic 2010-03-11 00:42
Žinučių: 2963
Jo, as irgi galvojau is pradziu, kad dzebedajus ziauriai kibus veikejas, bet supratau, kad sitam forume tiesiog visi supanaseje Atsirade tokios tarpusavio normos, visi zino kiek ir kaip cia rasoma ir naujas vejas inese sumaisti. "Tam tikra deviacija", kaip galbut pasakytu musu naujasis biciulis Bet uzdaram kambary, kuriam yra zmoniu, galiausiai labai pasmirsta - skersvejis yra gerai.

----------------
And i continue to burn my midnight lamp...

malukinacija 2010-03-11 00:47
Žinučių: 467
igzekli.
nesekiau čia visų paskutinių diskusijų, bet iš keleto paskutinių post'ų situaciją aiški. matosi, kad čia jau susidarius tikrai šauni bendruomenė, gal greičiau - draugų ratas, tačiau kad ir kaip nebūtų keistą, į jį nori įsibrauti dar bent jau pora naujų narių. kalbu apie save ir dzebedaju -Žygimantą (žr.Dzebedajus profilis). smagu čia su jum padiskutuot, ką tikrai darau nedažnai, gal greičiau labai retai,bet tik kolkas.turbūt kaip asta sakė 'kurių jau net postų rašymas supanašėjo ir iš smailo ar poros taiklių žodžių vieni kitus supranta'. noriu paskyt, kad viena yra diskutuoti čia, bet visiškai kitas reikalas - kalbėt tiesiogiai.soooo, manau, kad ne tik mums - žaliūkams būtų tikrai būtų smagu sudalyvaut ateinančiame meet'e ir susipažint su žmonėm kuriuos daugiausiai pažįstam iš temų 'ką dabar groja tavo winamp'as?'; 'kokius filmus mėgstam?' etc. (čia ne akmuo į paminėtų temų daržą ) bet ir jums patiems - senbuviams, sutikt mus, pabendraut, galbūt susibendraut ir pan.

----------------
"i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani

Aš Goda. 2010-03-11 10:01
Žinučių: 2081
Citata:

dzebedajus rašė:
By the way,Šiauliuose marozų nėra. Nemaišyk su Panevėžiu ir Kaunu. Pas mus visokių "forselių", "geziukų" ir pan. pietiniuose,pramonės rajonuose.

mane tai sudomino kuo čia skiriasi?

----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės

oskaras741 2010-03-11 12:02
Žinučių: 194
pradejau daryt origami gulbe

----------------
alot of sugar and zero taste

Dzebedajus 2010-03-11 12:31
Žinai,geras klausimas..

Nu matai,pasistengiau paanalizuot pats sau, ir padariau tokias išvadas,remdamasis pasakojimais,patirtimi ir nusistovėjusiais apibrėžimais...

Pats žodis rusiškas "moroz" parodo,kad šita, kaip pasakyt,neformali grupė kilusi iš seniau, yra su rimtesnėm nuostatom,dažniausiai ir vyresni veikėjai atstovauja tą "judėjimą",kurių nebe tiek daug,ačiū dievui, likę. Nors iš pirmo žvilgsnio apsirengimas visiems aiškus,niekuom neišsiskiriantis,sakantis,kad miestas - viena didelė sporto salė.

O jau forsai, galima nesunkiai įžvelgt,kad tai naujovė,ir anglų kalboje žodis "force" jėga, arba veiksmažodžio bendratis "to force" priversti,forsuoti ir t.t. Šitie, mano suvokimu, yra kiek naujesni,tačiau ne tokie rimti,kaip marozai....nors puikiai žinom ką jie veikia ir turbūt kiekvienam nors kartą gyvenime yra tekę susitikt,parsinešus namo nelabai malonių įspūdžių.

Geziukai,tai šiaip sportinį stilių "prilaikantys" jaunuoliai, ne tiek linkę į chuliganizmą,kiek grupinius susibūrimus drago,ralio,
"sėmkikių spjaudyma ant suoliuka ir kasečių klausyma" varžybose.

Reziume:
Marozai - banditai, dominuoja brangesni treningai ir senesni mercedes ar BMW automobiliai.

Forsai - chuliganai ar kiti smulkūs viešosios tvarkos pažeidėjai, dominuoja pigesni VW Golf modeliai, ar senesni sportiniai automobiliai su "samadielnais" pričiūdais ir "tiuningo" elementais,krūtesniais "kalpokais".

Geziukai - žr. aprašymą "Forsai", tačiau kiek atmeskime nusikalstamos veiklos.

Žinoma,to,ką parašiau dabar, nereikia priimti labai rimtai,viskas daug maž, juoko forma parašyta,nes man daug maž jie vienodi,kol nesigilini, ir tie drastiški palyginimai "banditai,chuliganai" tėra priemonė susidaryti bendrą piramidės vaizdą pagal sluoksnius. Ir tai yra mano nuomonė,niekam neprimetu,nes pats nesu tikras,niekas nestovi vietoje, gal dabar kiek su laiku koreguojasi tie aprašymai.

Ir taip, tai dar vienas,sumautai ilgas mano postas
Skirkis 2010-03-11 13:31
Žinučių: 670
Žinai, dzebedajau, manau ,kad ieškai skirtumų, kur jų išties nėra. Visi yra tie patys tik vienur taip vadinami, kitur kitaip ar išvis įvairiai pvz:. aš juos įvairiai pavadinu . Dėl tų kalbų skirtumu irgi čia manau nieko per daug nereiškia, nes senesnė kartą labiau į rusų linkusi, jaunesnė į anglų, bet ir taip retas kuris susimasto iš kokios čia kalbos. pats sakei. kad labai rimtai nepriimti tų aprašymų , tai taip gal ir reik padaryti. Bet analitinių sugebėjimų turi turi, nepaneigsi.
Dzebedajus 2010-03-11 14:01
Žinai, aš tau pasakysiu labai tiesmukiškai dėl tų skirtumų,kad vis dėl to jie šiokie tokie yra. Ir bent anksčiau juos tikrai išskirdavo.

Nuo geziuko tu gautum "į dūdą",prieš tai susiginčijęs.

Nuo forso tu gautum "į dūdą" ir liktum be "mobylkės",nespėjęs pasiginčyt,nes tu ne taip pažiūrėjai.

Nuo marozo tu gautum "į dūdą" jau miške,prieš tai pasivažinėjęs bagažinėje ir liktum be nieko,nes tikriausiai tu jiems kažką primeni.

Ir atminkim esminį ne skirtumą jų visų, kad po vieną visi trijų grupių atstovai nevaikšto.Plius drąsos koeficientas tiesiogiai proporcingas grupės dydžiui.

Aiškiau šiek tiek?
Žinoma aš ir pats juos pavadinu įvairiai ir nesu linkęs per daug domėtis ir pats mėgstu juos suvienodint.. Tačiau paklaustas,kuom skiriasi jie, ir kodėl vis dėl to juos vadina skirtingai, drįstu pateikti skirtumus,kurie visuomenėje atpažįstami....nors ir ne visiems.
Aš Goda. 2010-03-11 14:02
Žinučių: 2081
Nu jo papilstė čia iš tuščio į kiaurą Dzedė ( aš tave taip meiliai vadinisiu, tikiuos nepyksi). Bet tai wtf, tipo Empire of the Sun atvažiuos į be2gether ? Čia taip ir tikėt šituo? Čia nesveikai tada!

----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės

Simple 2010-03-11 14:20
Žinučių: 995
Citata:

RHCP rašė:
Bet tai wtf, tipo Empire of the Sun atvažiuos į be2gether ? Čia taip ir tikėt šituo? Čia nesveikai tada!

O kas belieka mums, paprastiems mirtingiesiems, aisku, kad tiketi! Bet tai kaip cool

----------------

Psic 2010-03-11 17:18
Žinučių: 2963
Dzedajaudzebedajau, cia pats sugalvojai ? Zmones situs pavadinimus naudoja tam paciam dalykui nusakyt.

O as tai visus raginciau palaikyt openerio ideja! Kooperuotis, pirkt bilietukus ir vaziuot paklausyt pearl jam, mando diao, the hives, hot chip, kasabian ir viso kito gerio! Ka jus i tai ?

----------------
And i continue to burn my midnight lamp...

asta_ 2010-03-11 17:41
Žinučių: 2147
Citata:

Psic rašė:
O as tai visus raginciau palaikyt openerio ideja! Kooperuotis, pirkt bilietukus ir vaziuot paklausyt pearl jam, mando diao, the hives, hot chip, kasabian ir viso kito gerio! Ka jus i tai ?

tai suprantama.. ir Empire of the Sun jame bus, bent tokie gandai, tai jau bet kokiu atveju labiau į jį apsimoka varyti. aš tai jau rimtai planuoju šiemet.

----------------
"I've never been an extrovert, but i'm still breathing."

Rokas 2010-03-11 17:56
Administratorius
Žinučių: 7573
Jo.

----------------

'Music is the face of God' - John Frusciante

« 1 ... 379 380 381 382 383 384 385 ... 416 »