Pauliau, aš ne feministė ( nors kartais mano pažiūros tikrai feministiškos) Todėl kad išvis viskas kas suplanuota visada išeina blogiau nei tikiesi Dėl to ir yra toks geras dalykas- spontaniškumas Nu gal pas jus ir yra taip ...hm... gražiai su tuo tvarkymusi Bet išvis aš turėjau omeny kad va, kai ten visi išsiskirstė o tu nulūžai, jei būtum nenulūžęs tai nebūtum sugebėjęs visko sutvarkyt taip kad tėvai nebūtų pastebėję Na nebent kokia reta išimtis esi... O prie temos šiandien, tai šiandien mano lūpų kampučiai visą dieną siekia dangų ir šiaip regis visi šypsos
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
Psic rašė: Kaip tai vaikinai is ryto nepamato kazko akivaizdaus ? Is esmes is ryto po gero vakarelio vienodai nieko nematyti turetu tiek merginos, tiek vaikinai. Kompromisas
Čia jau net mokslininkų ištirta kad vaikinų matomasis laukas mažesnis nei merginų ir jie dažnai nemato net to kas yra jų panosėje O jei tu čia apie alkoholio kiekį nu tai čia jau nuo žmogaus priklauso.. Nu bet Lukai, paimsiu tą patį pavyzdį, ar tu tarkim prieš klodamas lovą ( imkim tavo tėvų) (vistiek kas nors miego užsimanys) pasižiūri kaip prieštai buvo patalynė sudėta , kad poto ją galėtum taip pat sudėt?
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
Atvirai pasakius, tai ne Ir manau cia priklauso ne nuo lyties sitas dalykas, o nuo to, kaip labai jis bijo, kad tevai suzinos Jei tevai gelezine diktatura ivede namie, tai pastebesi ir kur dulkes turi but, kur ne
---------------- And i continue to burn my midnight lamp...
šiandien... Mokykloje meldžiau likimo, kad greičiau pasibaigtų pamokos.... su drauge važiavau į Vln, pirkom draugei dovaną, pratybas, ėjom į piceriją nusipirkau sau RHCP antsiuvą Šian labai daug čiaudėjau...
Šiandien? šiandien viskas buvo puiku. saulė švietė, visi buvo draugiški, atsipalaidavę.. po to viskas buvo blogai, nes sužinojau, kaip puikiai moku skaudint brangius žmones. Dabar bandau įsivaizduoti, kad viskas gerai, bet man tai sunkiai sekasi. Atsiprašau už tai, kad dalinuosi su Jumis savo neigiama energija. reikia juk kažkur išsilieti.
---------------- give me your hands.. and we'll never die
As kazkaip taip ir neissakaiu kas siandien gero nutyko , taigi siandien suluzo mano winampas kompiuteryje, paskiau...pamirsau mokykloje penala, tai ejau pasiimti , o dabar esu aukle, saugau kaimynes vaika
Idomu kada musu Klaipedos miesto bus gimtadienis, tikriausiai dar nelabai greitai, bet nieko, po 2-ju metu bus paciai Lietuvai 1000m. tai jau prisiziureti tu fejerverku uzteks
Tokiu metu rasai ? Tai ko iskart neatlikai darbu ? Kai gristi is mokyklos reikia padaryti namu darbus pirma eile po pietu, o jau sekmadieni net negalvoji apie mokykla ir atsikeli daug zvalesnis, as cia nesenaii taip pradejau daryti ir pasikitymas daug geresnis, kai iseigynes butu 2x
Aš gi sakau, NE DAŽNAI TOKIOS PROGOS PASITAIKO!! reik naudotis ir man tik keista.
----------------
no desire do i hide
Nu gal pas jus ir yra taip ...hm... gražiai su tuo tvarkymusi
O prie temos šiandien, tai šiandien mano lūpų kampučiai visą dieną siekia dangų ir šiaip regis visi šypsos
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
----------------
no desire do i hide
Čia jau net mokslininkų ištirta kad vaikinų matomasis laukas mažesnis nei merginų ir jie dažnai nemato net to kas yra jų panosėje
Nu bet Lukai, paimsiu tą patį pavyzdį, ar tu tarkim prieš klodamas lovą ( imkim tavo tėvų) (vistiek kas nors miego užsimanys) pasižiūri kaip prieštai buvo patalynė sudėta , kad poto ją galėtum taip pat sudėt?
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
Yra svarbesnių/mielesnių ar pan. (nežinau kaip išsireikšt..) dalykų nei tūsai. Nežinau, kiek tau metų, bet su amžium tai pasikeis..
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
no desire do i hide
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
šiandien viskas buvo puiku. saulė švietė, visi buvo draugiški, atsipalaidavę.. po to viskas buvo blogai, nes sužinojau, kaip puikiai moku skaudint brangius žmones. Dabar bandau įsivaizduoti, kad viskas gerai, bet man tai sunkiai sekasi.
Atsiprašau už tai, kad dalinuosi su Jumis savo neigiama energija. reikia juk kažkur išsilieti.
----------------
give me your hands.. and we'll never die
----------------
Atsikelti anksti tai dar nereiskia, kad su gaidziais
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\
la la la
kadangi gyvenu paciam centre fejerverkus matysiu pro langa
o aš ką tik suvokiau, kad šiandien palikau ausines pas tėvus ir dabar negaliu paklausyt Frusciantes. na ir apsieisiu
----------------
give me your hands.. and we'll never die
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\