Red Hot Chili Peppers

Krepsinis

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Blevyzgos

1 2 3 4 ... 128 »

anaiptol 2007-08-04 22:38
Žinučių: 2302
Atrodo nėra dar tokios temos. Taigi su naujomis viltimis laukiant EC 2007 ji pravers. Šiandienos rungtynės su Latvija tai kažkoks cirkas.

----------------
no desire do i hide

Psic 2007-08-04 22:41
Žinučių: 2963
Visiskas ir totalus cirkas... Toks jausmas, kad jiem raumenis pumpuoja tiktai, o kamuolio neduoda... Pataikymas

----------------
And i continue to burn my midnight lamp...

Hippy 2007-08-05 09:34
Žinučių: 2171
Be raumenų nesugebės vyrai išlakstyt viso čempionato rungtynių pilnu tempu, taip kad pasikačialinti irgi reikia, o dėl vakar tai.. nu aišku abydna, bet yra ir džiugių dalykų ir svarbiausia - laiko pasiruošti. Šiškauskas kaip visada savo stiliuj, juo pasitikėt per visus turnyrus galima, Songaila irgi vyras kaip reikalas. Net ir Jasikevičius džiugino vakar. Nors jo šikna ir velkasi, bet jis toks visais laikais būdavo ir matose pasitikėjimas akyse, o tai svarbiausia. Latviai nuleido litovcus ant žemės, o dbr jau turėtume atsigaut

----------------
peace

Mr.Grim 2007-08-05 09:38
Žinučių: 1340
Vienintelis kartas kai tikrai ziauriai didziauvausi Lietuviu krepsiniu kai apdejo amerikonus tada per olimpijada

----------------
sitniknak aknitap meij sen,ebyduzivas i eknilen iatsichozamodas

Hippy 2007-08-05 09:52
Ne vien po pergalių reikia tautiečiais didžiuotis

----------------
peace

<< JasaS >> 2007-08-05 10:18
Žinučių: 2838
Citata:

Mr.Grim rašė:
Vienintelis kartas kai tikrai ziauriai didziauvausi Lietuviu krepsiniu kai apdejo amerikonus tada per olimpijada

Jo, cia reikia suprasti ta...NBA zvaigzdes pralaimejo pries tokia maza Lietuva, per Amerikietiskas zinias buvo dar pranese:
- For The First Time Ever Lithuania Have Defeated NBA ALL Stars In 2004 Olimpycs.
Tai taip malonu buvo girdeti

----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\

Simple 2007-08-05 10:46
Žinučių: 995
Kaip dabar atsimenu tą vakarą, kai JAV aplošėm. Galas rungtynių tai išvis nerealus, įtampa iki galo, ir galiausia pergalė. Poto užmigt nakty negalėjau....

----------------

Psic 2007-08-05 11:13
Nu tai taip, bet jiem mases netruksta, pasistumdo, tik kad good old BALL --> BASKET pamirse truputi. O del jasikeviciaus tai pritariu... Zodziu, nereik niurnet cia, cia tiesiog apsizvalgymas, komanda sulipinta is atskiru daliu, o ir tikrojo zaidimo dar nera, niekada ir nebudavo apsilime. :>

----------------

laisva_žolė 2007-08-05 11:57
Žinučių: 2609
Vienintelis geras dalykas per vakardienos rungtynes buvo kai mano senelis grojant Lietuvos himnui pasakė : Gražus Latvijos himnas

----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.

Psic 2007-08-05 11:59
Nusijuokiau. Matyt jis labiau susidomejes krepsiniu buvo, nei tais nelemtais himnais.

----------------

Linas 2007-08-05 12:13
Žinučių: 3915
Na as Lietuvos krepsiniu nekart esu didziaviasis,pvz:1999 eurolyga,2000 Pralosem tik 2 taskais pries tada Tikra All-Star rinktine(Per paskutiin metima Jasikevicius buvo bauduotas,bet kazkodel teisejai nepastebejo...)tada buvo Jav suirute:kaip tai gali buti,kad kazkokie 3 pasaulio salies gyventojai beveik atsilaike.(Medzikas Johnsonas labai gyre lietuva)
2003.Europos cempionatas
2004.Iveikta JAV
Na,manau, siai metais pirmi nebusim,bet ragus parodysim tikrai

----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...

Psic 2007-08-05 12:17
Didziuojates tik tada, kai laimi ? Shame, shame. Aplamai reik didziuotis, kad salis su 3-4 milijonais gyventoju yra pajegi varzytis su salim milzinem kaip lygi su lygiom

----------------

Linas 2007-08-05 12:18
Žinučių: 3915
Citata:

Psic rašė:
Didziuojates tik tada, kai laimi ? Shame, shame. Aplamai reik didziuotis, kad salis su 3-4 milijonais gyventoju yra pajegi varzytis su salim milzinem kaip lygi su lygiom

Butent,tuo as taipogi Labai didziuojuosi

----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...

keram. 2007-08-07 20:28
Žinučių: 1671
Lietuviai - krepšinio tauta. ;] Bet kartais nervuoja, nes krepšis pervertinamas. Aišku kiekvienam savo. Bet visgi lietuviai šaunuoliai. :]

----------------
Viva. O.o

Psic 2007-08-07 20:32
Ne ne, nepervertinamas. Tobulas zaidimas.

----------------

keram. 2007-08-07 20:34
Žinučių: 1671
Ai nu. Aš merga ne bernas galiu ir kitaip galvot.

----------------
Viva. O.o

Psic 2007-08-07 20:38
As ir nepersu nuomones, siaip as

----------------

Hippy 2007-08-07 20:38
O kas merginoms trukdo žiūrėti/žaisti/domėtis krepšiniu? Kažkuriais metais mano mokykla turėjo tikrai neblogą kašio rinktinę sudarytą iš merginų, kurios ohohoho kaip varė

Man tai asmeniškai krepšinis labai didelę gyvenimo dalį užima, nors pastaruoju metu tikrai nedažnai pažaidžiu, bet pasidomėti ar pažiūrėt rungtynes visada laiko atsiranda

----------------
peace

Kiaunė 2007-08-07 21:42
Žinučių: 2818
jo šiaip knisa, vienąkart per žinias 5min pliurpė apie tai, kaip lt rinktinė pralaimėjo kažkam, o apie plaukiką, pasauly antroj vietoj tarp jaunių atsidūrusį lietuvį, nei žodžio..
laisva_žolė 2007-08-07 21:49
Žinučių: 2609
Citata:

Hippy rašė:
O kas merginoms trukdo žiūrėti/žaisti/domėtis krepšiniu? Kažkuriais metais mano mokykla turėjo tikrai neblogą kašio rinktinę sudarytą iš merginų, kurios ohohoho kaip varė

Man tai asmeniškai krepšinis labai didelę gyvenimo dalį užima, nors pastaruoju metu tikrai nedažnai pažaidžiu, bet pasidomėti ar pažiūrėt rungtynes visada laiko atsiranda

Niekas netrukdo merginoms domėtis krepšiniu Man tai patinka pasistumdyt aikštelėj, aš tų tai taisyklių nežinau visi tingi aiškint tai žaidžiu belenkaip Buvo labai juokinga kai aš žaidžiau su klasioku prieš kitus du klasiokus, jie buvo aukštesni už mus bet vistiek pralaimėjo Arba aš sutverta krepšiniui arba jie buvo tikri lamos

----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.

1 2 3 4 ... 128 »