Be raumenų nesugebės vyrai išlakstyt viso čempionato rungtynių pilnu tempu, taip kad pasikačialinti irgi reikia, o dėl vakar tai.. nu aišku abydna, bet yra ir džiugių dalykų ir svarbiausia - laiko pasiruošti. Šiškauskas kaip visada savo stiliuj, juo pasitikėt per visus turnyrus galima, Songaila irgi vyras kaip reikalas. Net ir Jasikevičius džiugino vakar. Nors jo šikna ir velkasi, bet jis toks visais laikais būdavo ir matose pasitikėjimas akyse, o tai svarbiausia. Latviai nuleido litovcus ant žemės, o dbr jau turėtume atsigaut
Mr.Grim rašė: Vienintelis kartas kai tikrai ziauriai didziauvausi Lietuviu krepsiniu kai apdejo amerikonus tada per olimpijada
Jo, cia reikia suprasti ta...NBA zvaigzdes pralaimejo pries tokia maza Lietuva, per Amerikietiskas zinias buvo dar pranese: - For The First Time Ever Lithuania Have Defeated NBA ALL Stars In 2004 Olimpycs. Tai taip malonu buvo girdeti
Kaip dabar atsimenu tą vakarą, kai JAV aplošėm. Galas rungtynių tai išvis nerealus, įtampa iki galo, ir galiausia pergalė. Poto užmigt nakty negalėjau....
Nu tai taip, bet jiem mases netruksta, pasistumdo, tik kad good old BALL --> BASKET pamirse truputi. O del jasikeviciaus tai pritariu... Zodziu, nereik niurnet cia, cia tiesiog apsizvalgymas, komanda sulipinta is atskiru daliu, o ir tikrojo zaidimo dar nera, niekada ir nebudavo apsilime. :>
---------------- And i continue to burn my midnight lamp...
Vienintelis geras dalykas per vakardienos rungtynes buvo kai mano senelis grojant Lietuvos himnui pasakė : Gražus Latvijos himnas
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
Na as Lietuvos krepsiniu nekart esu didziaviasis,pvz:1999 eurolyga,2000 Pralosem tik 2 taskais pries tada Tikra All-Star rinktine(Per paskutiin metima Jasikevicius buvo bauduotas,bet kazkodel teisejai nepastebejo...)tada buvo Jav suirute:kaip tai gali buti,kad kazkokie 3 pasaulio salies gyventojai beveik atsilaike.(Medzikas Johnsonas labai gyre lietuva) 2003.Europos cempionatas 2004.Iveikta JAV Na,manau, siai metais pirmi nebusim,bet ragus parodysim tikrai
---------------- We ride tonight..we ride tonight.. Ghost Horses...
Didziuojates tik tada, kai laimi ? Shame, shame. Aplamai reik didziuotis, kad salis su 3-4 milijonais gyventoju yra pajegi varzytis su salim milzinem kaip lygi su lygiom
---------------- And i continue to burn my midnight lamp...
Psic rašė: Didziuojates tik tada, kai laimi ? Shame, shame. Aplamai reik didziuotis, kad salis su 3-4 milijonais gyventoju yra pajegi varzytis su salim milzinem kaip lygi su lygiom
Butent,tuo as taipogi Labai didziuojuosi
---------------- We ride tonight..we ride tonight.. Ghost Horses...
O kas merginoms trukdo žiūrėti/žaisti/domėtis krepšiniu? Kažkuriais metais mano mokykla turėjo tikrai neblogą kašio rinktinę sudarytą iš merginų, kurios ohohoho kaip varė
Man tai asmeniškai krepšinis labai didelę gyvenimo dalį užima, nors pastaruoju metu tikrai nedažnai pažaidžiu, bet pasidomėti ar pažiūrėt rungtynes visada laiko atsiranda
jo šiaip knisa, vienąkart per žinias 5min pliurpė apie tai, kaip lt rinktinė pralaimėjo kažkam, o apie plaukiką, pasauly antroj vietoj tarp jaunių atsidūrusį lietuvį, nei žodžio..
Hippy rašė: O kas merginoms trukdo žiūrėti/žaisti/domėtis krepšiniu? Kažkuriais metais mano mokykla turėjo tikrai neblogą kašio rinktinę sudarytą iš merginų, kurios ohohoho kaip varė
Man tai asmeniškai krepšinis labai didelę gyvenimo dalį užima, nors pastaruoju metu tikrai nedažnai pažaidžiu, bet pasidomėti ar pažiūrėt rungtynes visada laiko atsiranda
Niekas netrukdo merginoms domėtis krepšiniu Man tai patinka pasistumdyt aikštelėj, aš tų tai taisyklių nežinau visi tingi aiškint tai žaidžiu belenkaip Buvo labai juokinga kai aš žaidžiau su klasioku prieš kitus du klasiokus, jie buvo aukštesni už mus bet vistiek pralaimėjo Arba aš sutverta krepšiniui arba jie buvo tikri lamos
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
----------------
no desire do i hide
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
peace
----------------
sitniknak aknitap meij sen,ebyduzivas i eknilen iatsichozamodas
----------------
peace
Jo, cia reikia suprasti ta...NBA zvaigzdes pralaimejo pries tokia maza Lietuva, per Amerikietiskas zinias buvo dar pranese:
- For The First Time Ever Lithuania Have Defeated NBA ALL Stars In 2004 Olimpycs.
Tai taip malonu buvo girdeti
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\
----------------
----------------
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
----------------
2003.Europos cempionatas
2004.Iveikta JAV
Na,manau, siai metais pirmi nebusim,bet ragus parodysim tikrai
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
----------------
Butent,tuo as taipogi Labai didziuojuosi
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
----------------
Viva. O.o
----------------
----------------
Viva. O.o
----------------
----------------
peace
Niekas netrukdo merginoms domėtis krepšiniu
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.