aha, nemalonūs kai kurie sapnai. išvis, pastaruoju metu jaučiu fobiją tamsai, sapnams ir panašiems dalykams. pavyzdžiui guliu ir kol neužmiegu tiesiog bijau. fu
---------------- Rain rain, go away, come again another day hey!
atsimenu kai seniai su sese vienos namie likdavom, budavo labai baisu tai mes uzlipdavom ant tevu lovos ir mociutei skambindavom, kad ateitu...irgi atrode, kad vaiduokliu pilna
Kadangi mano tėtis ilgai dirba prie kompo, visą laiką būna įjungta šviesa. Ir pripratau, kad užmiegu su šviesa. Bet būna, kad tėtis išvažiuoja ir visi anksti gula ir nebūna šviesos, tada nejauku. Šiaip aš nesu bailė, bet toks mano pripratimas.
Gabrielė rašė: žinau. atrodo, kad kambaryje be manęs dar kažkas yra. radijas įjungtas, atrodo turėtų būti jauku, bet nėra, kažkas trikdo tą jaukumą
Pirma ką pagalvojau: gal radijas "šneka" ir dėl to atrodo, kad kambarį yra dar kažkas? Aaai, nebūk juokingas, anaiptol Antra ką pagalvojau, tiksliau pabandžiau įsivaizduoti tavo kambarį: gal gyveni senam name, kuriam vaidenasi, o tavo kambarys palėpėj? Tada dar prisiminiau filmą "Kiti" ir pagalvojau: tikriausiai ji kąnors nužudė.. Idiotas aš Tikrai nefainai, jei namie nesijauti jaukiai...nežinau ką tau patart...sux.
ten kažkas rašė kad labai dažnai viltę sapnuoju xD tai kaip nesapnuosi kai kiekvieną dieną su ja susitinki ir žvengi ar šeip ką nors šluojam gatves pvz xD
anaiptol, nesijaudink, viskas yra gerai ten. namas yra mano didelis, antram aukšte tik aš ir močiutė gyvenam, o dėl tų nužudymų tai abejoju. mes pirmieji jo gyventojai. karoč, apie negalvok, viskas ten gerai
---------------- Rain rain, go away, come again another day hey!
kruopa rašė: as tai vienakart sapnavau, kad r.h.c.p. atvaziavo i lietuva ir as laimejau vip bilietus, kur net tik i koncerta,bet visa diena galima su grupe buvo praleisti.tuomet as prisimenu,kaip su jais ilgai kalbejau(lietuviskai zinoma )apie gyvenima ir t.t.veliau jiems aprodinejau graziausias ir man brangiausias Vilniaus vietas,buvo labai linksmas sapnas,tikru tikriausias svajoniu issipildymas...nu zinoma ,taip gerai niekada nebuna... taip gerai kad net neitiketina...
Vo, Reikia atgaivinti šitą seną temą karščiausiomis naujienomis iš popiečio miego. Katik sapnavau Peperius. Kažkoks koncertukas buvo, tačiau visi sėdėjom (nežinau su kuo aš ten buvau :/ ) o RHCP atliko savo naują programą. Per vieną dainą buvo pasikviesta kažkokia merga, kaip vokalistė. Nu ir tokį šūdą popsovą pradėjo dainuot, kad visi žmonės pradėjo skirstytis. Galiausiai išjungė šviesas ant scenos. Nieko nelaukęs nuėjau ant scenos. Susitikau Joshą, kuris ten prie savo gitarų tvarkės ( kiti kažkokie pikti atrodė). Sakau, "Čia jums pirmas kartas toks". Joshas palinksėjo. "Jums reikia kažką daryt, mažiau tokio š kurt" Joshas vėl palinksėjo liūdnas, pasakė, kad akis į akį su visais jau apie tai šnekėjo, bet bendrai dar nedrįso kažką pasakyt. Tada kaip tik užkuliuose buvo padėtas stalas su su kava ir sumuštiniais ( sumuštiniai su šlapęnka). Paklausiau Josho ar galiu kavos pasiimt. Tas neprieštaravo.Užsikaičiau elektrinį virdulį ir pradėjom kažką postringaut. Galiausiai atsisėdo visi peperiai ir kartu draugiškai šnekėjom (stalas toks pat, koks PauLinLukio apartamentuose). Nors jie gan nusiminę atrodė :l Po to užėjo kalba apie mašinos variklius ir sulūžusią pavarų dėžę.Vėl Joshas kažką kitiems aiškino.. Atsibudau. Per teliką rodė tas 1000 km. lenktynes Tai tiek. Prikolas šioks toks
---------------- We ride tonight..we ride tonight.. Ghost Horses...
bet šiaip aš bijau sapnų, nes kartais tokie ryškūs būna. va neseniai sapnavau gyvatę, kuri mane puola, nes ją erzinu. tai taip baisu buvo..
----------------
Rain rain, go away, come again another day hey!
čia jau nėra normalu...
----------------
no desire do i hide
----------------
Viva. O.o
----------------
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
Viva. O.o
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
Viva. O.o
Pirma ką pagalvojau: gal radijas "šneka" ir dėl to atrodo, kad kambarį yra dar kažkas? Aaai, nebūk juokingas, anaiptol
Antra ką pagalvojau, tiksliau pabandžiau įsivaizduoti tavo kambarį: gal gyveni senam name, kuriam vaidenasi, o tavo kambarys palėpėj?
Tada dar prisiminiau filmą "Kiti" ir pagalvojau: tikriausiai ji kąnors nužudė.. Idiotas aš
Tikrai nefainai, jei namie nesijauti jaukiai...nežinau ką tau patart...sux.
----------------
no desire do i hide
tai kaip nesapnuosi kai kiekvieną dieną su ja susitinki
ir žvengi ar šeip ką nors šluojam gatves pvz xD
----------------
geriausia dalis kai atsibundi
----------------
whatever...
Katik sapnavau Peperius. Kažkoks koncertukas buvo, tačiau visi sėdėjom (nežinau su kuo aš ten buvau :/ ) o RHCP atliko savo naują programą. Per vieną dainą buvo pasikviesta kažkokia merga, kaip vokalistė. Nu ir tokį šūdą popsovą pradėjo dainuot, kad visi žmonės pradėjo skirstytis. Galiausiai išjungė šviesas ant scenos. Nieko nelaukęs nuėjau ant scenos. Susitikau Joshą, kuris ten prie savo gitarų tvarkės ( kiti kažkokie pikti atrodė). Sakau,
"Čia jums pirmas kartas toks".
Joshas palinksėjo.
"Jums reikia kažką daryt, mažiau tokio š kurt"
Joshas vėl palinksėjo liūdnas, pasakė, kad akis į akį su visais jau apie tai šnekėjo, bet bendrai dar nedrįso kažką pasakyt.
Tada kaip tik užkuliuose buvo padėtas stalas su su kava ir sumuštiniais ( sumuštiniai su šlapęnka). Paklausiau Josho ar galiu kavos pasiimt. Tas neprieštaravo.Užsikaičiau elektrinį virdulį ir pradėjom kažką postringaut. Galiausiai atsisėdo visi peperiai ir kartu draugiškai šnekėjom (stalas toks pat, koks PauLinLukio apartamentuose). Nors jie gan nusiminę atrodė :l
Po to užėjo kalba apie mašinos variklius ir sulūžusią pavarų dėžę.Vėl Joshas kažką kitiems aiškino.. Atsibudau. Per teliką rodė tas 1000 km. lenktynes
Tai tiek. Prikolas šioks toks
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
----------------
Don't worry
Be hippie!