Kojotas rašė: Aš nesuprantu tik tada, kai žmonės važiuoja į Vilnių studijuoti VGTU. Kažkaip... FAIL. Techniniams mokslams Lietuvoje yra vienintelis universitetas Lietuvoje, ir jis yra tikrai ne Vilniuje
Pff... Nekalbėk iš savo varpinės(kirtis ant a). Juk tikrai studijuoti architektūrą Lietuvoje yra tik vienas universitetas, it jis tikrai TIKRAI ne Kaune ir netgi ne VDA. taip kad.
Pff... Nekalbėk iš savo varpinės(kirtis ant a). Juk tikrai studijuoti architektūrą Lietuvoje yra tik vienas universitetas, it jis tikrai TIKRAI ne Kaune ir netgi ne VDA. taip kad.
EPIC FAIL architektūros pavadinime techniniu mokslu. Gal su statybų inžinerija supainiojai?
EPIC FAIL architektūros pavadinime techniniu mokslu. Gal su statybų inžinerija supainiojai?
Ir kol nekilo klausimų, architektūra bent jau KTU, o manau ir daug kur kitur, yra traktuojama kaip menų studijos (kodas su M raide), o ne techninis mokslas (kodas su T raide), ir apie menų studijavimą Lietuvoje aš neturiu visiškai jokios nuomonės, kadangi dauguma mano meniškų draugų studijuoja dalykus arčiau žemės ir negali su manimi pasidalinti įspūdžiais, kaip yra VDA, Muzikos akademijoje ir t.t. ir pan., o gandais, panašiais į "VDA klesti kyšininkavimas ir viskas yra nupirkta arba padaryta per pažintis" nepuolu aklai tikėti.
haah, kažkaip buvau įsitikinus, kad šiais metais šita tema nebeišlįs į paviršių.. na bet ką.. labai džiaugiuos, kad netenka čia prieš visus raudonuot irrr... 95% lietuvių :>
visąlaik sakiau, kad jei gausiu iš istorijos 70%, švęsiu tris dienas. 71 gavau, bet švęst kažkaip visai nesinori nors puikiai suvokiu, kad KAIP MAN čia yra kažkas tokio tie 71.
----------------
no desire do i hide
----------------
kiekvienam egzaminui vis kitoks kasmet, simet, man atrodo, kol kas tik matematikos aiskus [13 is 58].
----------------
under the bridges of fame it's always nighttime
Anglu - 33/100
Fizikos 21/100
Tai va, kai tiek surenki, jau turi 1%
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
kur radai :0
----------------
----------------
----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.
ne nu aisku, nera salia naujienos mygtuko 'placiau', tai as ir neradau, kad butu daugiau parasyta : D aciu
----------------
Ir kol nekilo klausimų, architektūra bent jau KTU, o manau ir daug kur kitur, yra traktuojama kaip menų studijos (kodas su M raide), o ne techninis mokslas (kodas su T raide), ir apie menų studijavimą Lietuvoje aš neturiu visiškai jokios nuomonės, kadangi dauguma mano meniškų draugų studijuoja dalykus arčiau žemės ir negali su manimi pasidalinti įspūdžiais, kaip yra VDA, Muzikos akademijoje ir t.t. ir pan., o gandais, panašiais į "VDA klesti kyšininkavimas ir viskas yra nupirkta arba padaryta per pažintis" nepuolu aklai tikėti.
----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
Man 15, 17 ir 21 egzai. Ir dar du kažkur reiks sutalpint..
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
Ghost Horses...
----------------
the beat goes round and round
Aš pati žiauriai nesitikėjau, kad išspausiu 93% ! Taip gerai.
----------------
----------------
Ghost Horses...
----------------
the beat goes round and round