Apsaugok Viešpatie nuo tokių kaip Uga Visai su Spanguole net susitikti bus neįmanoma Jaučiu, ir susirašinėti nelabai eis Ir išvis siaubo filmas Ne ne ne, jokiu būdu ne...
SpanGuole rašė: px man tie egzai (10kl).shudegziai,dar vadinami.ishvis ju niekam nereikia
That's my boy! ups... Girl SpanGuole
.pasigailejau,kad maxes egzo ruoshimuisi skyriau~2h,nes vis tiek to ka mokiaus nebuvo.ryt lytu ''zhiniu patikrinimas'',tai tikrai nesu jau tokia kvaila,kad mokyciaus
Siaip kiek varciau praejusiu metu, tai buvo sunkesnis... Kvailas eilerastis sugadino viska. Gramatina buvo tokia lyg ir normali, nes kazkaip as jos sunkesnes neisivaizduoju, bet kur buvo klausimai su visokiom prokalbem dman it... kokia nesamone... bet siaip nelabai sunkus... Ai, tipo nzn... Man nebuvo labai sunkus, bet tiketina, kad reikala sugadino teksto suvokimas ir skyryba.
Manau, už kai ko ištekės, kai anas susilauks pilnametystės, ir bus namų šeimininkė, o laisvalaikį leis fotografuodama ir dalyvaudama parodose Aišku, jei po tos šeimynos dar liks laisvo laiko... Bet ji sugebės, esu tuo tikras
carnifex, speju tavo specialybe yra "gyvenimo planuotojas". Ania? Idomus pasirinkimas. Beje, ta 'nepilnameti' galima ir ivardinti... Bet manau jau iasku...
Wuahah... Ne, mano specialybė buvo, yra ir bus budelis, kaip ir parodo mano nikas (lotyniškai "carnifex, carnificis" - budelis ). O tai tik būdas pakankinti Ugą šiek tiek
Auką reikia sutriuškinti morališkai ir fiziškai, tada tenka didžiausias malonumas Man, be abejo, ne aukai. O kadangi iš esmės esu ne vienas budelis, šiuo atveju ( ), tai dar prisideda visokių malonumo faktorių. Tad tikiuosi, kad sumoje bus super. Man, be abejo
Man tai wisai patiko tie 10 kls egzai (lengva sakyt kai jau po visko... Wisi desimtokai vienoj vietoj, jauciamas tox bendras jauduliukas... Sunku nebuvo, nebent lituviu gramatika. Nu bet ko noret, kai jos nesimokai, o ir mokytoja nelabai moko...
Blogiausias dalykas, kad pries egzaminus sapnuoju lietkiu mokytoja, o as ja laaaaaaaaabai myliu...
Tai lietkiu egzas nebuwo sunkus, tik kad pvz ash tai susikirtau per rashini gerokai.. ai px... ai del 10-oku wienoj wietoj tai chia kaip kur.. nes pas mus ju yra ~200, taigi wienoj wietoj buwo 100 ir kitoj 100 bet fun kai susieme uzh galwu sedi ir bando kazhka stebuklingo sumastyt
Blogiausias dalykas, kad pries egzaminus sapnuoju lietkiu mokytoja, o as ja laaaaaaaaabai myliu...
Linksma paziuret