savanis man gyvenime ZIAURIAI sekas todel bijau kad veliau gali atsitikti tokia nelaime kad atpirktu visa sekme buvusia priesh tai ..... tikiuos taip neatsitiks.... o agnieshka tai joa man ir rodos ne mergaite....
neblogas filmukas, ypac patiko gerai zinomas Bill'as Murray'us ir neseniai atrastas talentas Scarlet Johannson
nuobodus filmas. tame filme tipo turetu buti juokinga tai kaip koks japonas nemoka angliskai. aiskus amerikieciams zinant ju IQ lygi yra sunkiai suvokiama kad kazkas pasaulyje nemoka angliskai
pvs kai kuriems pavyxta izvelgti ir gilesne prasme... ne vien tik lekshtus juokelius... siulau dazniau ziureti tokio tipo filmus, gal ir tu kada nors suprasi ka jais norima pasakyti... cia ne komedija..
nu gerai tarkim kad drama. tai jie ten dviese like toj japonijoj apie ka ten kalba? apie meile, laime, gyvenimo prasme? diskutuoti apie tokius dalykus, tuo labiau ziuret yra BEPRASMISKA net ir patys mandriausi filosofai nieko neprimislijo, o cia viskas yra bandoma sutalpinti i 90 min filma. krc vistiek pasilieku prie nuomones kad tas filmas nuoboudus - yra ir geresniu filmu tokia tematika
your choice... mano nuomone, tox filmas tiesiog privercia susimastyt apie savo beprasmishka gyvenima ir beprasmishkas dienas... Va paziurejau Green State. galbut irgi nieko ypatingo, bet man patiko, lengvas filmas, bet nerealus soundtrackas, vien del jo verta paziuret
kempiniukas waldo (beto filmukas tikrai ne waikams)requem for a dream-sitas tai tikrai turbut pats geriausias-siulyciau wisiem paziuret kas trokstat gilaus sukretimo.dar vienas geras tai city of god(kazkas panasaus)o cia filmukas apie getus narkomafija.....patiko pianistas labai labai yra tikrai geru filmu tik reikia dometis-neholivudiniai
RHCP rašė: ai tiesa dar ziauriai man patiko AMERICAN HISTORY X..... kas matet..? ir dar ten grazus bernas vaidino... ziauriai garzus...nors ir plikas buvo....
as tai ta filma turejau,bet nepaziurejas istryniau,tai kai tu pasakei reikes gal kada pasiziet ji....
ir visu antra- tau aplamai gyvenime sekas?
neblogas filmukas, ypac patiko gerai zinomas Bill'as Murray'us ir neseniai atrastas talentas Scarlet Johannson
nuobodus filmas. tame filme tipo turetu buti juokinga tai kaip koks japonas nemoka angliskai. aiskus amerikieciams zinant ju IQ lygi yra sunkiai suvokiama kad kazkas pasaulyje nemoka angliskai
nu gerai tarkim kad drama. tai jie ten dviese like toj japonijoj apie ka ten kalba? apie meile, laime, gyvenimo prasme? diskutuoti apie tokius dalykus, tuo labiau ziuret yra BEPRASMISKA
as tai ta filma turejau,bet nepaziurejas istryniau,tai kai tu pasakei reikes gal kada pasiziet ji....