Siulau šytoje temoje rašyti pikolus... apie supančią aplinką. Pvz.: viens dalyks sukas karts nuo karto galvoj ir mane palinksmin: "Marozai"... ir skamb prikolnai, o kai isivaizduoji tipini "marozą" tai iškart linxmew pasidaro Įdomu, kas sugalvojo tokį pavadinimą. Kartais buna pavadinimu kurie nelimpa; neatitinka menamos substancijos, o marozai pilnai atitinka.
Teisės fakulteto absolventas ieško darbo. Advokatų kontoroje jam pateikia testą: - Paveikslėlyje pavaizduoti trys žmonės, plaukiantys jūroje, kurioje pilna ryklių. Vienas iš jų nieko neturi rankose, nes jis ryklių nebijo, kitas turi didžiulį peilį - jei jį puls, jis ginsis, trečias pasiėmė povandeninę patranką. Su kuo jūs save tapatinate? - Aišku, kad su trečiuoju! - Labai gaila, bet jūs mums netinkate: mums reikalingi darbuotojai, kurie save tapatina su rykliais!
o mano senelis (amžinails †) megdavo sakyt, tipo lenkiškai: Co ty robiš paprūdy varlamušis
O dar geriausiai, kai buvo gyventojų surašymas, tai jis įtikino surašynėtoja, kad moka 9 kalbas vat su tokiom panašiom nesamonem, xi xi (beje jam tada buvo kažkur virš 80 metukų)
kruc tas tavo bocius, maniskis tai tusu karalius jau nuo smetonos laiku, grubiais paskaiciavimais jo kepenys perpumpavo kokis 2-4 tonas alkoholio , taciau atrodo kad zmogelis kuriam dabar 82 metai gyvens dar kokis 20 metu maziausei
Kas rookot? As ne. Kietiems irgi nepatariu.Tačiau mano nepatarimo niekas neklauso Todėl buvau pradėjęs akcija - rūkymas kenkia; jei norite, kad jūsų vaikai greičiau numirtų, pūskite dūmus jiems į veidą; rūkyti plaučiai su garnyru ir pan. Tačiau to pasekoje - nieko
Dabar vykdau akciją - rūkyti sveika tegul žmonės rūko ir miršta nuo plaučių ir kitokio vėžio, tai bent jau dėl to nebus nusiminę.
nu man atrodo kad reikia leist rukyt visiems ir visada, kur nori ir tt ir amziaus apribojimu irgi neturi buti. kadangi tai bus neuzdraustas vaisius visi ir mes nes bus nebeidomu. beje as pac irgi nerukantis
rukymas kiekvieno asmeninis reikalas.o vieshose vietose ir taip uzhtenka apribojimu rukaliam bet aisq geriau nepradekit,nes mesti lb lb sunku pvz.,ash jau bandau nuo shiu metu pradzios ir niekaip neisheina
Įdomu, kas sugalvojo tokį pavadinimą. Kartais buna pavadinimu kurie nelimpa; neatitinka menamos substancijos, o marozai pilnai atitinka.
įvertink pats http://www.mif.vu.lt/~moroz/
Citata:
O pylė tai gers
testą:
- Paveikslėlyje pavaizduoti trys žmonės, plaukiantys jūroje, kurioje pilna
ryklių. Vienas iš jų nieko neturi rankose, nes jis ryklių nebijo, kitas turi
didžiulį peilį - jei jį puls, jis ginsis, trečias pasiėmė povandeninę
patranką. Su kuo jūs save tapatinate?
- Aišku, kad su trečiuoju!
- Labai gaila, bet jūs mums netinkate: mums reikalingi darbuotojai, kurie
save tapatina su rykliais!
-laba diena,tokia juokinga situaacija...blynus kepem ir noredami apversti, i virshu ismetem...taigi,blynas prilipo prie lubu...gal galetumet virtuvej pashokinet??
Što ty znaeš Čeburaška, aaa? Ja neznaju, što ty znaeš...
kon saka? a mon saka? je mon saka, tai kon saka?
O dar geriausiai, kai buvo gyventojų surašymas, tai jis įtikino surašynėtoja, kad moka 9 kalbas
Citata:
Dabar vykdau akciją - rūkyti sveika