alvinas ir burundukai siaubo trileris n-16 isproteja burundukai ir ju vadas alvinas bando uzgrobti pasauli visus paversdamas pasiutusiais gyvuliais arba zombeis yra labai daug kraupiu ir baisiu vietu ziureti tik su tevais nes kitaip mirsit is siaubo
is sito ir as prisijuokiau Nuskambejo labai tikroviskai Alvine ir burundukuos ir taip pilna kraupiu vietu, vien ju balsu uztenka ... Citata:
oskaras741 rašė: alvinas ir burundukai siaubo trileris n-16 isproteja burundukai ir ju vadas alvinas bando uzgrobti pasauli visus paversdamas pasiutusiais gyvuliais arba zombeis yra labai daug kraupiu ir baisiu vietu ziureti tik su tevais nes kitaip mirsit is siaubo
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
everything shop pristato sugyventinis-e 3000 jis ji yra pats geriausias dalykas galintis ivykditi jusu bet koki nora jums tereikia ji pavalgdint naktimis miegot ir i toleta eit bei kad galetu pailset kainuoja tik 999,90lt jeigu paskambinsit per 5 minutes gausit jo papildyma jis kainuoja 15lt bet mes jums ji duosim tik uz 39,90lt tai yra yrankiu jam deze uz sugedimus mirima ar kitas problemas del jo mes neatsakome taigi Pirkit Pirkit !!! mus rasite everything shop kuato sala kaunas
kas yra mokykla ir klasiokai Mokykla 1.Kankinimo masina 2.Vaiku isnaudojimo vieta 3.Kazko grudimas i galva vieta 4.nzn Klasiokai 1.Uzjauciantys 2.Geri draugai 3.Izeidinejantys sabakos 4.Uzknisantys drakinosiai 5.Nejuokingi zmones 6. Neturintys humoro ir kitu jausmu zmones viska cia rasau su humoru bet tik ne klasiokus 1 ir 2 eiles bet suzinojau kad mano klasiokai (kai kurie-dauguma) nera priprate prie mano pokstu ir bairiu tesiog as jiem nepritinku gal man sesti i kampa uzsideti siuksliu deze ant galvos ir degraduot? juokauju
oskaras741 rašė: kas yra mokykla ir klasiokai Mokykla 1.Kankinimo masina 2.Vaiku isnaudojimo vieta 3.Kazko grudimas i galva vieta 4.nzn Klasiokai 1.Uzjauciantys 2.Geri draugai 3.Izeidinejantys sabakos 4.Uzknisantys drakinosiai 5.Nejuokingi zmones 6. Neturintys humoro ir kitu jausmu zmones viska cia rasau su humoru bet tik ne klasiokus 1 ir 2 eiles bet suzinojau kad mano klasiokai (kai kurie-dauguma) nera priprate prie mano pokstu ir bairiu tesiog as jiem nepritinku gal man sesti i kampa uzsideti siuksliu deze ant galvos ir degraduot? juokauju
Aha, degraduok. ; D Aš irgi prie tokių "bajerių" turbūt nelabai prirpasčiau
idk shop pristato oras skardinese jis yra labai smagus dalykas atvezamas is visu saliu jus ji atidarote ir ikvepete arba galite atidaryti namuose ir kvepuoti laikosi apie 5 min jis kainuoja tik 99.99Lt ir jeigu paskambinsit per 5 min jus gausite antra oro skardine is habadabadibaribagiba salies nelaikykit ant saulei pasiekemu vietu uz sprogimus nuzudimus ar kitus blogus ivykius mes neatsakome Pirkit kol neisgaravo mus rasite idk parduotuvei
Blemba as panasu dalyka realybej maciau ... CUP'e dovanu parduotuveje yra toks daiktas 'Niekas'... Su prierasu 'Paklausete draugu, ko jie nori dovanu, o sie atsake :"Nieko"... Na ir padovanokite jiems Nieka... Sios kapsules viduje yra niekas." (nu cia tik panasiai nupasakoju, neatsimenu tiksliai). Ir ten tokia tusciavidure kapsule netaisyklingo kamuoliuko formos... Nu nemoku cia juokingai atpasakot, reik gyvai tai pamatyti, mane toks juoko priepuolis istiko pamacius ta nieka Zodziu Oskarai jie vagia tavo idejas
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
broke shop pristato batutas jusu pirstui su juo jus praleisite linksmai laika tai labai paprasta ispakojate ir sokinejate su jusi pirstu jis kainuoja tik 999999999999999999999999999999999999999999ct o geriausia tai kad jus mus sumoketi turesite visa suma po viena ct paskambine per 0.0000000000000000000000000000001s jus gausite antra batuta uz praradima gyvenimo luzusius pirstus nuzudima isprotejima mes neatsakome mus rasite miau cat dog wuf parduotuveja PIRKIT!!!!!
maximos pieno kelias 1.Patenka i sviezio pieno aparata 2.Pastovejas supilstomas i butelius 3.Tampa rugpieniu 4.Kefyru 5.Grietine 6.Suriu 7.Suriu su pelesiu 8.Ir vel patenka i sviezo pieno aparata Jugi maximos sukis: Galiojimo laikas neriba
siaubo trileris n-16
isproteja burundukai ir ju vadas alvinas bando uzgrobti pasauli
visus paversdamas pasiutusiais gyvuliais arba zombeis yra labai daug kraupiu ir baisiu vietu ziureti tik su tevais nes kitaip mirsit is siaubo
----------------
alot of sugar and zero taste
Oskarai, tampi favoritu forume mano. Pamates, kad parasai iskart perskaitau. Visai nesubtilus juokas, bet juokiaus taip nuosirdziai. Tikrai
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
Citata:
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
sugyventinis-e 3000
jis ji yra pats geriausias dalykas
galintis ivykditi jusu bet koki nora
jums tereikia ji pavalgdint naktimis miegot ir i toleta eit
bei kad galetu pailset
kainuoja tik 999,90lt
jeigu paskambinsit per 5 minutes
gausit jo papildyma
jis kainuoja 15lt bet mes jums ji duosim tik uz 39,90lt
tai yra yrankiu jam deze
uz sugedimus mirima ar kitas problemas del jo mes neatsakome
taigi Pirkit Pirkit !!!
mus rasite everything shop kuato sala kaunas
----------------
mirimą.
turėčiau pinigo, tai jamčiau iškart.
----------------
----------------
"i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani
Mokykla
1.Kankinimo masina
2.Vaiku isnaudojimo vieta
3.Kazko grudimas i galva vieta
4.nzn
Klasiokai
1.Uzjauciantys
2.Geri draugai
3.Izeidinejantys sabakos
4.Uzknisantys drakinosiai
5.Nejuokingi zmones
6. Neturintys humoro ir kitu jausmu zmones
viska cia rasau su humoru bet tik ne klasiokus 1 ir 2 eiles
bet suzinojau kad mano klasiokai (kai kurie-dauguma) nera priprate prie mano pokstu ir bairiu tesiog as jiem nepritinku
gal man sesti i kampa uzsideti siuksliu deze ant galvos ir degraduot?
juokauju
----------------
Aha, degraduok. ; D Aš irgi prie tokių "bajerių" turbūt nelabai prirpasčiau
oras skardinese
jis yra labai smagus dalykas
atvezamas is visu saliu
jus ji atidarote ir ikvepete
arba galite atidaryti namuose ir kvepuoti
laikosi apie 5 min
jis kainuoja tik 99.99Lt
ir jeigu paskambinsit per 5 min
jus gausite antra oro skardine is habadabadibaribagiba salies
nelaikykit ant saulei pasiekemu vietu
uz sprogimus nuzudimus ar kitus blogus ivykius mes neatsakome
Pirkit kol neisgaravo
mus rasite idk parduotuvei
----------------
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
batutas jusu pirstui
su juo jus praleisite linksmai laika
tai labai paprasta
ispakojate ir sokinejate su jusi pirstu
jis kainuoja tik 999999999999999999999999999999999999999999ct
o geriausia tai kad jus mus sumoketi turesite visa suma po viena ct
paskambine per 0.0000000000000000000000000000001s
jus gausite antra batuta
uz praradima gyvenimo luzusius pirstus nuzudima isprotejima mes neatsakome
mus rasite miau cat dog wuf parduotuveja
PIRKIT!!!!!
----------------
1.Patenka i sviezio pieno aparata
2.Pastovejas supilstomas i butelius
3.Tampa rugpieniu
4.Kefyru
5.Grietine
6.Suriu
7.Suriu su pelesiu
8.Ir vel patenka i sviezo pieno aparata
Jugi maximos sukis: Galiojimo laikas neriba
----------------
----------------
----------------
O po antro zingsnio jis keliauja pas Luka i pilva.
GALIM LAZINTIS
----------------
----------------
Pamąstykim drauge.
----------------
----------------
Pamąstykim drauge.