Red Hot Chili Peppers

Futbolas

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Blevyzgos

« 1 ... 19 20 21 22 23 »

Psic 2010-06-29 01:17
Žinučių: 2963
Tai galėtų pertiest tada. Ir geltonas dalint, jei įbėga kamuolio pasiimt po golo Viskas, patentuojam "įvarčio kilimą". Mano praturtėjimo planas.

----------------
And i continue to burn my midnight lamp...

Linas 2010-06-29 12:16
Žinučių: 3915
Ot tas mūsų Ronaldo...

http://www.yout ... player_embedded

----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...

zweee 2010-07-03 19:08
Žinučių: 643
deutshclandai sutraiske argentina germany is on a killing spree
powas 2010-07-04 13:19
Žinučių: 1697

dar paims vokiečiai cupą.

----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer

Noodle 2010-07-06 23:37
Žinučių: 539
galiu pasakyt tik kad Forlán yra fucking YUM.

----------------
under the bridges of fame it's always nighttime

Rokas 2010-07-08 13:35
Administratorius
Žinučių: 7573
Pernai, kai žaidė vokiečiai su ispanais, išėjau į tūliką ir praleidau golą. Šiemet lygiai taip pat, tik nuėjau į tūliką - GOLAS! Gal finale reiks ištisai ten sėdėt..

----------------

'Music is the face of God' - John Frusciante

Psic 2010-07-08 13:43
Žinučių: 2963

----------------
And i continue to burn my midnight lamp...

zweee 2010-07-08 16:03
Žinučių: 643
Tai kai kita karta ispanai zais su vokieciais kentek ir neik i tulika
mėgaukis tyla 2010-07-11 22:51
Žinučių: 1394
Rokai, eik į tuliką

----------------
let's make evil

Rokas 2010-07-12 01:09
Administratorius
Citata:

mėgaukis tyla rašė:
Rokai, eik į tuliką

Nereikėjo.

----------------

malukinacija 2010-07-12 12:12
Žinučių: 467
blet

----------------
"i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani

Kojotas 2010-07-12 14:04
Žinučių: 2538
Koks čempionatas, toks ir finalas - sugadintas teisėjo. Ispanų kritinėjimas kaip girtų epileptikų, papuošęs minią olandų kortelėmis, o kulminacijai pražiūrėtas akivaizdus olandų kampinis, po ko ispanai savo vienintelę rezultatyvią ataką padarė.

Valio ispanams, įvartis buvo gražus, bet visos likusios rungtynės ir teisėjavimas sudaro labai nykų įspūdį. FIFA tikrai turi kažką daryti su teisėjais, nes tai jau nebejuokinga.

----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.

Skirkis 2010-07-12 15:45
Žinučių: 670
Ką žinau, nors ir esu už olandus ir gaila man jų,kad nepasisekė, nes buvo visos galimybės laimėti ir ispanai tikrai nebuvo kažkuo jau labiau geresni, bet teisėjo tai labai nesmerkčiau, tas kampinis tai ne neesminė klaida tikrai, o ir olandai vietomis tikrai šiurkštokai sužaidė, žinoma juokinga žiurėt kai vienos atakos metu net trys ispanai vos priliesti krenta baudos aikštelėj ir reikalauja 11 m . baudinio ir nuolatinis spaudimas teisėjui dėl kai kurių žaidėjų nėra labai gražu, bet toks jau jų žaidimas.Šiaip abi komandos galėjo laimėti, turėjo progu, viena proga geriau pasinaudojo ispanai ir štai jie pasaulio čempionai, o teisėjų, kaip sakiau, nesmerkčiau čia.
inaa 2010-07-12 18:21
Žinučių: 2122
Negaliu patiketi, kad izvalgusis Petras sitaip neadekvaciai pakomentavo finala! nors aisku...del mylimos komandos... Olandai zaide bjauriai! Jie net nezaide futbolo, kazkoki zmoglinga...ir dabar jau man juokinga buna kai vyrai megsta komentuoti apie kritima "priliete ir krenta, neishsilaiko, vaidina ir t.t..", man teko sneketi apie tai su futbolininkais ir jie man paaiskino, kad is tiesu, yra daugybe vietu, kur "vos prilietus" galima kristi, nes viskas vyksta dieliame greityje ir su didele jega, plus jie zaidzia su tais batais (uzmirsau kaip vadinas) kurie yra belenkokie skaudus, o Olandai zaide labai siurksciai..taip, kampinis turejo buti, bet taip pat ir daugiau raudonu korteliu...

----------------

Linas 2010-07-12 19:37
Su didžiąja dalim Inos posto nesutinku.Bet dabar per karštą kažką aiškint..kitą kartą..

BUCAI,bėje.

----------------
Ghost Horses...

Skirkis 2010-07-12 20:22
Žinučių: 670
Sutinku su Ina, kad esant dideliems greičiams, labai paprasta nugriuti,kai prie tavęs vos prisiliečia, tačiau tai nereiškia,kad reikia po to raitytis ant žemės lyg jaustum didžiausią pasaulyje skausmą, kas labai dažnai pasitaiko, ypač pietiečių žaidime.Juk neišvengsi futbole kontakto ir tai reikia suprasti, o ne kas kart prašyt 11 m baudinio ar kitaip daryt spaudimą teisėjui. O dėl olandų žaidimo, tai buvo keletas tikrai šiurkščių epizodų, bet nieko daugiau, ir buvo žaidžiamas futbolas, tiesiog olandų žaidimas labiau buvo paremtas jėga.
inaa 2010-07-13 00:21
nesutinkat tikriausiai, kad parasiau "...man juokinga kai vyrai megsta komentuoti..." nu gerai, bet jeigu rimtai, tai man visos rungtynes atrode nevertos finalo, urugvajaus ir vokieciu zaidimas tada jau galejo buti finalines...
o jus norite pasakyti, kad sirgote uz olandus???

----------------

Rokas 2010-07-13 01:31
Administratorius
Tie batai

----------------

Linas 2010-07-13 11:15
Citata:

inaa rašė:
nesutinkat tikriausiai, kad parasiau "...man juokinga kai vyrai megsta komentuoti..." nu gerai, bet jeigu rimtai, tai man visos rungtynes atrode nevertos finalo, urugvajaus ir vokieciu zaidimas tada jau galejo buti finalines...
o jus norite pasakyti, kad sirgote uz olandus???

Nesutinku tiesiog su tavo tais pasisakymais,kažko išskirt nėra reikalo.Ir išvis,sorry,bet juokingai nuskambėjo,kaip aiškinai apie korteles ir pan niuansus,kai net nežinai kaip futbolininkų batai vadinasi :lll
Taip sergu už Olandus jau keli metai,nes jų žaidimas yra tikrai gražus,o jei matei tik vienas varžybas,ypač tokios reikšmės,tai nelabai objektyvią nuomonę gali susidaryti.
O rungtynės dėl trečios vietos visados būna gražios,nes nieko neslegia įtampa.Aišku jos šiek tiek yra,bet visos komandos tik apie finalą svajojo,tai ta trečia vieta menka paguoda.Todėl ir žaidžia gražiai.VISADOS taip būna

----------------
Ghost Horses...

inaa 2010-07-13 16:29
kuom detas futbolininku aprangos daliu pavadinimu zinojimas su mano nuomone apie varzybas? vien todel, kad nesigilinu i batu pavadinima, nereiskia, kad nematau siurksciu prazangu! Nuo kada esi itaises mano matytu varzybu skaitliuka? ar as sakiau, kad maciau vienas varzybas? as komentavau, nes truputeli kitaip ziurejau i visus kritimus, nes zmones tai zaidziantis man pasakojo, todel ir norejau su jumis pasidalinti, kad nesmerktumete taip staigiai nukritusiu. na, bet atsiprasau, tikriausiai sitame forume nebegalima diskutuoti, nes "nesutinku/nesutinku su visais pasakymais/ tu nieko nezinai, nes nezinai kaip batai vadinasi" nelabai atrodo kaip diskusija.

----------------

« 1 ... 19 20 21 22 23 »