Mano favoritai Olandai, kaip ir visada. O Anglam tai taip ir reikia... su tokiu žaidimu, tai krc... nusivaro į kampą, kelia ir afdrūk pavyks. Jokio grožio Tik man atrodo pas Olandus nevarys Zejedorfas, gaila
Jis tikrai gerai kamuoli valdo Bet jaunatviskas impulsyvumas savo padaro kartais... (cia apie 11m. pendeli) Man tai jis patinka Toks showman'as, bet savo padaro.
---------------- And i continue to burn my midnight lamp...
Dėl pendelio tai visiem pasitaiko.Pažiūrėkit tas pats Terry toks patyręs žaidėjas ir pramušė lemiama, paskui žliumbė pusė valandos, aš jį visiškai suprantu.Manau Ronaldo geriausiais šiuo metu puolamojo plano žaidėjas, tarp gynėjų ir saugų ( nors pats ronaldo saugas- puolėjas) gal kiti.Ber kokius gynėjus sunkiau vertinti mažiau pastebimi.
Taigi, taigi, taigi...... Šiandien mūsų mylimos Lietuvos rinktinė susitinka su Čekija.Kokios jūsų prognozės?
Aš galvoju ,kad Čekija išties stiprus varžovas, plius ir Europos čempionatas ant nosies, taigi čekai turėtu būti netoli idealios formos.Žinoma jie žymiai pajėgesni už lietuvius, bet mūsiškiam vistiek yra šansų laimėti(labai mažai) ar bent lygiaisias iškovot.Jei praloštu ant 1 irigi nepykčiau.Laukiam vakaro
Pranasauju 3:1 ceku naudai Nepiktybiskai Dar ziurint ar daug cekai makliuos sudetim... Ar zais pilnu sastatu ar ne. Siaip idomu turetu but Senokai jau rinktiniu futbola (kad ir draugiskas rungtynes) stebejau...
---------------- And i continue to burn my midnight lamp...
O apie sudėtie kaitaliojima pamiršęs buvau Turėtų paekspermentuoti, paieškoti variantų artėjančiam čempionatui.Ir lygtai darugiškuose daugiau nei tris galim keisti, ar klystu?
Nu ką taip ir baigėsi.Vaizdas išties liūdnas.Kitokio rezultato su tokiu žaidimu net nebuvo galima tikėtis, gerai,kad daugiau negavo.Antras kėlinys išvis tragedija, galim sakyt čekai į vienus vartus lošė ką norėjo tą darė, lietuviai prie vartų pora kartu priartėjo, pasų tikslių nerasta.
marmaliuzas rašė: kiek pamenu,jie per paskutini pasaulio champa, ar kazka ,kur visas pasaulis losia, neblogai sulose visai,,,,,, ei ,o christiano ronaldo tikrai daba neoficialiai geriausias pasauly?
http://www.blev ... ?1=6&2=euro2004
Lauksim šio turnyro "perliukų"
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
----------------
no desire do i hide
Žinoma geriausias.Tu pažiurėk ką jis išdarinėje Premier lygoj ir Čempionų lygoj.Ir išviso su kamuoliu stebuklus daro.
----------------
no desire do i hide
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
Aš galvoju ,kad Čekija išties stiprus varžovas, plius ir Europos čempionatas ant nosies, taigi čekai turėtu būti netoli idealios formos.Žinoma jie žymiai pajėgesni už lietuvius, bet mūsiškiam vistiek yra šansų laimėti(labai mažai) ar bent lygiaisias iškovot.Jei praloštu ant 1 irigi nepykčiau.Laukiam vakaro
----------------
----------------
no desire do i hide
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
Nu ką taip ir baigėsi.Vaizdas išties liūdnas.Kitokio rezultato su tokiu žaidimu net nebuvo galima tikėtis, gerai,kad daugiau negavo.Antras kėlinys išvis tragedija, galim sakyt čekai į vienus vartus lošė ką norėjo tą darė, lietuviai prie vartų pora kartu priartėjo, pasų tikslių nerasta.
----------------
taip, jis geriausias is geriausiu!
----------------
Thou shalt not argue with Ina about Portuguese football team or thou shalt be torn apart into little pieces
----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.
Aš manau, kad Inai jis visų pirma patinka kaip vyras, otik paskui kaip futbolininkas
Čia kogero 80 proc. merginų taip daro.Todėl Zidane'as jų tarpe nėra populiarus
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...