Vakar buvau Valdo Mikuckio koncerte. Nu taip nerealiai grojo. Taip dar neteko matyt. Jis visus tuos klasikinius grojo, bet tikrai. Jis ten laikomas vos ne Lietuvos virtuozu.
Kenzasake rašė: Galima paklausti?... Kas tas Valdas Mikuckis? Net mano tėvai nežino.
Na aš irgi nežinojau, man mano mokytojas gitaros patarė nueit, jo grupiokas buvęs.
V. Mikuckis gimė 1975 m. Kaune, muzikantų šeimoje. Nuo vaikystės buvo skatinamas muzikuoti pats. Būdamas 10 metų pradėjo lankyti Kauno 3-ąją muzikos mokyklą, fortepijono klasę, o klasikinę gitarą pasirinko kaip papildomą instrumentą. Jaunąjį muzikantą vis labiau traukė būtent gitara. Tvirtai nusprendęs įvaldyti šį labai įdomų ir įnoringą muzikos instrumentą, 1994 m. įstojo į Kauno J. Gruodžio konservatoriją. Pabaigęs konservatoriją, 1998-2002 m. gitaristas tęsė studijas Lietuvos muzikos akademijoje, dėstytojo J. Kurausko vadovaujamoje klasikinės gitaros klasėje. Studijuodamas akademijoje V. Mikuckis tapo kelių respublikinių festivalių ir konkursų laureatu.
Didžiausią įtaką V. Mikuckiui, kaip menininkui, padarė pažintis su profesoriumi, gitaristu iš Rusijos Aleksandru Frauči. Jis meistriškumo kursuose Lietuvoje suteikė Valdui kūrybinį impulsą ir troškimą nuolat tobulinti savo meistriškumą. V. Mikuckio muzikavimas pasižymi virtuoziška atlikimo technika, ryškiais ir aistringais pasažais, puikia kantilena. Koncertų metu menininkas būna nepaprastai susikaupęs ir įsijautęs į atliekamą muziką, tarsi susiliejęs su ja.
Nu va!Ka tik grįžau iš Andriaus Mamontovo konco...negalvojau kad koncas bus toks super duper...dainavo 21 daina...buvo nerealus apšvietimas...po keliu dainu kazkoks bachurelis isvare prie pat scenos (nors tuo metu visi sedejo) pradejo sokinet ir tada visas jaunimas privare prie scenos selo dainavo klyke...buvo super...uzbaige su Niekada meilės nebus perdaug...Andrius pasakė ačiu ir išėjo...visi atsistojom pradėjom rėkt pakartot...ir po keliu minučiu vėl atvarė visi ir po keliu pabajeravimu uzbaigė su Lauzo Šviesa...visa publika prastovejo ir praplojo visa daina...visi kas zadat eiti i jo koncerta butinai nueikit nesigailesit
---------------- sitniknak aknitap meij sen,ebyduzivas i eknilen iatsichozamodas
man iki druskiniku puse lietuvos pervaziuot reikia bet bus jau po egzu tai gal ir nuvarysiu
Mamontovas mano miestelyje konca for free dare nes jo giminiu acet yra ir pan. tai jus neisivaizduojat kiek zmoniu buvo 300 zmoniu talpinancioje saleje buvo 600+ zmoniu ir visus suleido vienu momentu pro trejes duris buvo suzeistu buvo ir rekenciu isleiskit nebenoriu i konca dar vienas dalykas, istrigau tarp duru su keliatu zmoniu poto kaskaip ilekes vidun pastebejau kad tarp kojos isipines rankinukas ir dar keletas daiktu metes, zodziu ivejimas buvo zeurus o koncas liuks
---------------- Atsikelti anksti tai dar nereiskia, kad su gaidziais
----------------
----------------
Viva. O.o
Na aš irgi nežinojau, man mano mokytojas gitaros patarė nueit, jo grupiokas buvęs.
V. Mikuckis gimė 1975 m. Kaune, muzikantų šeimoje. Nuo vaikystės buvo skatinamas muzikuoti pats. Būdamas 10 metų pradėjo lankyti Kauno 3-ąją muzikos mokyklą, fortepijono klasę, o klasikinę gitarą pasirinko kaip papildomą instrumentą. Jaunąjį muzikantą vis labiau traukė būtent gitara. Tvirtai nusprendęs įvaldyti šį labai įdomų ir įnoringą muzikos instrumentą, 1994 m. įstojo į Kauno J. Gruodžio konservatoriją. Pabaigęs konservatoriją, 1998-2002 m. gitaristas tęsė studijas Lietuvos muzikos akademijoje, dėstytojo J. Kurausko vadovaujamoje klasikinės gitaros klasėje. Studijuodamas akademijoje V. Mikuckis tapo kelių respublikinių festivalių ir konkursų laureatu.
Didžiausią įtaką V. Mikuckiui, kaip menininkui, padarė pažintis su profesoriumi, gitaristu iš Rusijos Aleksandru Frauči. Jis meistriškumo kursuose Lietuvoje suteikė Valdui kūrybinį impulsą ir troškimą nuolat tobulinti savo meistriškumą. V. Mikuckio muzikavimas pasižymi virtuoziška atlikimo technika, ryškiais ir aistringais pasažais, puikia kantilena. Koncertų metu menininkas būna nepaprastai susikaupęs ir įsijautęs į atliekamą muziką, tarsi susiliejęs su ja.
----------------
no desire do i hide
----------------
https://www.tiketa.lt/Show.aspx?EvnID=1134&ShowID=2241&LngID=LT
Blyn daba tikrai nepraleis progos jo paklausyt gyvai..
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
čia aš pasiūliau jei ką
----------------
<3 RHCP ;>
----------------
----------------
<3 RHCP ;>
----------------
sitniknak aknitap meij sen,ebyduzivas i eknilen iatsichozamodas
----------------
sitniknak aknitap meij sen,ebyduzivas i eknilen iatsichozamodas
----------------
----------------
nu ce tai geras
----------------
Atsikelti anksti tai dar nereiskia, kad su gaidziais
Mamontovas mano miestelyje konca for free dare nes jo giminiu acet yra ir pan. tai jus neisivaizduojat kiek zmoniu buvo
----------------
Atsikelti anksti tai dar nereiskia, kad su gaidziais