geraiusi renginiai namuose kaj keli draugaj megstama muzika ir baltos bonkutes. beje aplinkiniams irgi neblogas vaizdas kaj vyraj pradeda gerti vienas uz kita daugiau ir atsitinka nelaime
Spalio 18-23 dienomis,INtro klube (Maironio g.3) vyks moksleiviu menu savaite. Kiekviena diena vyks ivairus pasirodymai,bei grupiu koncertai. Daugiau info www.menusavaite.com
sveiki kvieciu visus lapkricio 4 d. i 'intro' kluba kur nusimato masyvi tusuote. ten vyks matematiku ir ekonomistu krikstynu vakarelis, bet jis be abejo yra atviras visiems. programa labai gausi, dviejose salese gros nemazai lietuvisko undergroundo grupiu. va renginio plakatas: http://www.mifs ... plakatas_30.jpg ten galesit netgi mane grojanti pamatyt (grupe SPORTAS). valio, vien del to verta ateit
renginukas vakar buvo NEPAKARTOJAMAS studentai - jėga puiki organizacija, puikūs pasirodymai! „sportininkai“ - nu jūs pavarėt! užvedėt net mano draugę, kuriai buvau įsitikinusi, kad jūsų muzika nepatiks atvirkščiai - liko sužavėta! mano padruškėms taip patikot, kad įpareigojo mane kai ką jums perduoti... tai va: Lynch, tu joms pasirodei labai mielas, tavo šypsena - labai graži, o grojimas - nepakartojamas! labai miela vokalisto šypsena. be to, nežinau iš ko, bet mano draugės nusprendė, kad jis turėtų būti geras žmogus labai simpatiškas būgnininkas žinoma, prie jų nuomonės prisidedu ir aš na, čia mergiotiškos kompanijos vertinimas tikiuosi, suprasi bet svarbiausia, kad jūsų muzika VEŽA puikiai pasitūsinom ir grojant „lagamino turiniui“ „relanium“ atliko fainas dainas vienu žodžiu, renginys buvo
P.S. dabar mes didelės SPORTO gerbėjos, todėl tikiuosi, kad informuosi apie albumo pristatymą
Have a nice day
aš labai norėjau bet deja...taip isejo kad neapsilankiau;/
Draugu atsiliepimai
kvieciu visus lapkricio 4 d. i 'intro' kluba kur nusimato masyvi tusuote. ten vyks matematiku ir ekonomistu krikstynu vakarelis, bet jis be abejo yra atviras visiems. programa labai gausi, dviejose salese gros nemazai lietuvisko undergroundo grupiu. va renginio plakatas: http://www.mifs ... plakatas_30.jpg
ten galesit netgi mane grojanti pamatyt (grupe SPORTAS). valio, vien del to verta ateit
aš turiu kelias...
SPORTAS - Diskoteka
SPORTAS - Kaledos
SPORTAS - Majoras
SPORTAS - Mamontovas
SPORTAS - Menas
SPORTAS - Policija
SPORTAS - Radijafasonas.
SPORTAS - Reklamos
SPORTAS - Smalke
SPORTAS - Streles
P.S. dabar mes didelės SPORTO gerbėjos, todėl tikiuosi, kad informuosi apie albumo pristatymą
visiems pranesu kad lapkricio 18d. "zebro" klube nusimato rhcp projekto koncertas. smulkesne informacija bus veliau...