pikta rašė: ei, o gal darom myta prie juros rugpjuti? kokiems 6-7 geriems zmonems net suteikciau nakvyne. tik tektu pasigrusti.
jūra yra ok. netgli labai jei laikas būtų tinkamas, manau atvažiuočiau ir paimčiau dar kokius 3 į mašiną iš vilniaus (o jei čia nebūtų tai iš kauno - vistiek pakeliui)
marmaliuzas rašė: as tai irgi uz tai ,kad prie juros.. dar nezinau ar galesiu, bet ten pikta plota tures . ar ne?
turesiu ploteli. ten butukas vieno kambario, bet tai nereiskia, kad jame busim visa laika. tiesiog ramu, kad tikrai bus kur pernakvot. o siaip galesim sedeti kopose ar bet kur. tai jei si ideja jums priimtina, sakykit, as suderinsiu del to buto, man is anksto reiktu zinoti, ar tikrai mytinsim.
---------------- "I've never been an extrovert, but i'm still breathing."
marmaliuzas rašė: as tai irgi uz tai ,kad prie juros.. dar nezinau ar galesiu, bet ten pikta plota tures . ar ne?
turesiu ploteli. ten butukas vieno kambario, bet tai nereiskia, kad jame busim visa laika. tiesiog ramu, kad tikrai bus kur pernakvot. o siaip galesim sedeti kopose ar bet kur. tai jei si ideja jums priimtina, sakykit, as suderinsiu del to buto, man is anksto reiktu zinoti, ar tikrai mytinsim.
tada turekime omeny ta savaite. nes po to bent as negaliu. och.. rasykit visi, kam tinka. o as tada rezervuosiu buta. kol kas tinka man, Rokui ir Skirkiui.
---------------- "I've never been an extrovert, but i'm still breathing."
----------------
Whats my girl
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
----------------
no desire do i hide
jūra yra ok. netgli labai
turesiu ploteli.
----------------
"I've never been an extrovert, but i'm still breathing."