Red Hot Chili Peppers

Kaip Chadulis jums?

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Grupės nariai

« 1 2 3 4 5 6 »

keram. 2006-12-16 18:27
Žinučių: 1671
jooo Chadas labai mielas Jis tikras wyras ir puikus tetis

----------------
Viva. O.o

ieva. ne 2006-12-16 21:01
Žinučių: 800
Citata:

Kenzasake rašė:
jooo Chadas labai mielas Jis tikras wyras ir puikus tetis

sticky 2006-12-18 16:09
Žinučių: 850
kaip miaskinas, diiidelis ir mieeelas

----------------
^_^

Rokas 2006-12-18 16:32
Administratorius
Žinučių: 7573
Citata:

ieva_pieva rašė:
Geriausias iš red hotų ir mažiausiai išsidirbinėja, nes kartais tai knisa gerokai.

Kuria prasme išsidirbinėja ?

----------------

'Music is the face of God' - John Frusciante

ieva_pieva 2006-12-18 17:51
Žinučių: 1512
Citata:

RokasLTU rašė:
Kuria prasme išsidirbinėja ?

Žvaigždiški išsidirbinėjimai. Nežinau kaip tai paaiškinti kitiems. Toks labai asmeninis požiūris. Ir tiesiog nervina kartais. Ypač Kiedis.
O vat Chadas ne toks. Jis yra žmogus, kuris nepanašus į žvaigždę. Todėl ir vie-nin-te-lis.

----------------

kruopa 2006-12-18 17:55
Žinučių: 418
as tai nepasakyciau kad ir johnas labai panasus i zvaigzde
ieva_pieva 2006-12-18 17:59
Citata:

kruopa rašė:

Uoj, panašus man, panašus. Kiedis ir Frusciante. Gal savo tokiu netradiciniu gyvenimu, menininko išvaizda ir šiaip. Kad jis nešabloninė žvaigždė, tai tikrai, bet žvaigždė. Nežinau, sunku čia man išsireikšti.

----------------

Rokas 2006-12-18 18:06
Administratorius
Nu nežinau, man Johnas kaip tik 'nežvaigždiškiausiais' atrodo. Vien kai paskaita istorijasi, kai žmonės jį kur gatvėj susitinka - 'down to earth guy'

----------------

ieva_pieva 2006-12-18 18:08
Nu čia jau toks asmeniškas žvaigždiškumo įžiūrėjimo dalykas yra...

----------------

Dorzhi 2006-12-18 18:28
Žinučių: 1310
Citata:

RokasLTU rašė:
Nu nežinau, man Johnas kaip tik 'nežvaigždiškiausiais' atrodo. Vien kai paskaita istorijasi, kai žmonės jį kur gatvėj susitinka - 'down to earth guy'

Kur tu čia radai paskaityti taip? Aš ir noriu.
O šiaip Johnas man ir kaip tik nežvaigždiškiausias.
Rokas 2006-12-18 19:44
Administratorius
rhcp.com

Nu pvz:
'20th of september 2006 in Winnipeg, Manitoba (Canada).
I had been walking in the streets around the concert room for a few hours, waiting for something to happen. I didn't know what exactly, i was hoping so much to meet John, even a few seconds, but the chances for this to happen were so small that I didn't even allow myself to expect it.
...And...at around 3.30 pm, i saw him, walking in my direction with his headphones. He was just walking and smiling around, he seemed so relaxed and happy. He saw me walking toward him, apparently knowing that a french guy, a huge fan of his, was dying to meet him.
...and a few seconds later, I said " Hi John !", he said "Hi!" and we spoke for a good 10-15min, just like that, in the street. He is so cool and so kind. It was so surrealisitic, just like in a dream, I still can't realize it.
I asked him what he was listenning to in his headphones. He didn't answer immediately. He realized my question only after a good 5 seconds, and he said similing, just like waking up, with this authentic John Frusciante's voice : "Oh, well, oh I was just listenning to myself, I was thinking about doing some stuff tonight." And then a girl ran into him from nowhere, totally out of breath, telling him that she saw him walking down Portage Avenue, and that she had to run 3 blocks to make sure she woudn't miss him, he started to laughed very loudly, saying: " woow, 3 blocks! oh my God, that's insane, i couldn't do that!"'

http://i59.phot ... ercijohn/j1.jpg
http://i59.phot ... rcijohn/022.jpg
http://i59.phot ... hn/00350021.jpg

----------------

kruopa 2006-12-18 19:58
Žinučių: 418
ech smagu tiems zmonems.. smagu,kad johna galima uzkalbinti tiesiog gatveje...visai neatrodo ,kad jis butu kazkoks suzvaigzdejes..
Kiaunė 2006-12-18 20:15
Žinučių: 2818
kad ir flea sako, kad john visai nerūpi tas žvaigždikas gyvenimas, kad jam svarbiausia yra muzika, ir jis tiesiog džiaugiasi, kad gali tuo dalintis su kitais. todėl man john ir yra mylimiausias. aišku chad taip pat nerealus, toks ramus atrodo, o po to kai ką pasakys...
Treeda 2006-12-18 20:16
Žinučių: 920
Nu tas John'as toks meninykas, toks oooooooooooo

----------------
vardan FLEA, ANTHONY ir CHAD'O ir švenčiausiojo JOHN'O
per amžių amžius AMEN
--------------------------------------------
Būsiu pas Moe.

Dorzhi 2006-12-18 20:49
Žinučių: 1310
Blemba kaip fainai! Norėčiau ir aš.
laisva_žolė 2006-12-21 12:45
Žinučių: 2609
chadas liux vyras... geras jis bugninikas ir siaip man jis patinka.dera prie visu

----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.

inaa 2006-12-21 16:05
Žinučių: 2122
manau,kad jems buti fainiems buti nera labai sunku, jie turi viska ka nori, dirba super megstama darba kuris juos veza, visi turi antrasias puses ir begale zmoniu kurie juos ne tik myli bet ir dievina,jiems nereikia kiekvina diena irodineti,ko esi vertas, prie ju zmones prieina tik su gerias tikslais ( ju nemegejai prie ju neina) tai,tiesiog nemanau,kad jie kazkokie is dangaus nuzenge gerieciai...

----------------

ieva. ne 2006-12-21 20:23
Žinučių: 800
laisva_žolė 2006-12-23 17:42
Žinučių: 2609
Citata:

ieva_pieva rašė:
Citata:Citata:

kruopa rašė:

Uoj, panašus man, panašus. Kiedis ir Frusciante. Gal savo tokiu netradiciniu gyvenimu, menininko išvaizda ir šiaip. Kad jis nešabloninė žvaigždė, tai tikrai, bet žvaigždė. Nežinau, sunku čia man išsireikšti.

______
baikit sakyt kad pipirai yra suzvaigzdeje!! isvis tokiu paprastu grupiu reta.paziurekit kaip kiti issidirbineja per koncus su efektais ir su rubais..o siti vos ne su pizamom iseina! ju tiesiog tox gyvenimo budas amziais juokint svieta,nematau cia jokio suzvaigzdejimo..
ir jau tikrai ne vien johnas groja del meiles muzikai...visi jie tik del muzikos tai ir daro,kitaip nebutu taip gera ju klausyt!vot tep!!

----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.

ScummyMan 2007-02-15 21:29
Žinučių: 391
kalbant apie Chada tai musu grupes bugnininkas nusipirko signature Chado modely solinio bugno...man akys ant kaktos issoko kai pamaciau...et...

« 1 2 3 4 5 6 »