Cia ner temos apie Chada ar ka? Tai kaip jums? Is pradziu man jis tirkai nepatiko. atrode toks vienas DUDE, kuris per dienas geria alu prie TV. Bet dabar kazkaip pakeiciau nuomone. Ir visai kitaip i ji ziuret pradejau Kietuolis jis. visai kitoks nei kiti red hotai ir tuo didziuojas
---------------- Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
na,as nesuprantu kodel kitiems chadas ne prie sirdies...as ji myliu kaip ir visus kitus....prikolnas jisai....ypac patinka jo kombinezonai....varyk,chaduli!!! p.s.kalnas uz bugnu...
Chadukas super good vyrukas!!! be jo tikrai rhcp nebutu rhcp, o beto jis toks malonus ir prikolnas... As pries kelias dienas buvau ju koncerte... ahhhhhh... Chadui po bugnais buvo kameros.. tai jis ten padejo savo galva ant bugno ir tampese kietuliaskai taip!!! ahhhh... geras dede!!! su smile'u visa koncerta buvo!!! [
ziauriai fainas..man taip patinka tas jo isijautimas kai groja.as net norechiau bugnais ismokt grot...dar labai man geras emocijas sukelia kai per AROUND THE WORLD klipa pabaigos jis begrodamas dainauoja,..kazkaip TAIP miela
Man labai patinka Chad'o Ir šiaip jis toks paprastas, toks žmogiškas
---------------- vardan FLEA, ANTHONY ir CHAD'O ir švenčiausiojo JOHN'O per amžių amžius AMEN -------------------------------------------- Būsiu pas Moe.
----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
p.s.kalnas uz bugnu...
----------------
DATE: 2006-08-23 11:44:01
The huge drum sound sound comes from the player..I'm big and I hit hard
Chad
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
sitniknak aknitap meij sen,ebyduzivas i eknilen iatsichozamodas
Cia tiesa! Mokytojas man sake, kad Chado paslaptis kad jis groja is jegos savo
----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
----------------
Ten kur jis pasakojo, kad Chadas visalaik ji palaike?
----------------
----------------
vardan FLEA, ANTHONY ir CHAD'O ir švenčiausiojo JOHN'O
per amžių amžius AMEN
--------------------------------------------
Būsiu pas Moe.
http://www.yout ... h?v=KmP4oSnB93c
----------------
----------------
let's make evil
ejk jau
----------------
----------------
Aha ten gerai
Faino zmogaus turi buti daug
----------------
Faino zmogaus turi buti daug
Geriausias iš red hotų ir mažiausiai išsidirbinėja, nes kartais tai knisa gerokai.
----------------