Red Hot Chili Peppers

graziausias pipiras!!!!!!

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Grupės nariai

« 1 2 3 4 5 6 »

Vaiva 2007-07-05 18:15
Žinučių: 92
nu nea...

----------------
There's another world inside of me...

peachy_sheila 2007-07-05 21:18
Žinučių: 3

Jau seniai nebe paaugle esu ir juokingi tie jusu pasipykimai, kad kazkas paraso nesamoninga tema. Kas kam idomu apie ta ir raso, tam sitas puslapis ir yra (aisku svarbiausia, kad tai butu apie RHCP)
Jei mergaitem - merginom - moteriskem idomu paplepet apie talentingus+gerai atrodancius vyrukus tai kodel gi ne????

As irgi pasisakysiu
Antanelis man irgi labai patinka, nes nera labai didelis vejavaikis ir issiskiria is kitu grupiu vokalistu ne tik savo isvaizda bet ir elgesiu ant scenos bei ir ne ant scenos
Ir pabaigai: Vaikai - gyvenkime draugiskai
inde_irae 2007-07-05 22:55
Žinučių: 5
Anthony.

----------------
RHCP addict

vabbbaliuke 2007-08-17 20:50
Žinučių: 160
Uz Atana visom keturiom

----------------
Be like tigger, sound like dinner!
Destiny is calling me.
Take me to the othe side of time.
Too much blood will kill you!
Cha!
That was me. Don't blame because of that. Forget me. I said forget!

laisva_žolė 2007-08-17 20:52
Žinučių: 2609
Nu bet kuom jum tas Antanas toks gražus?

----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.

sloga 2007-08-17 20:54
Žinučių: 781
manęs tai irgi Anthony nežavi išvaizda, tik sugebėjimai dainoms kurti jo šaunūs.
vabbbaliuke 2007-08-17 21:02
Žinučių: 160
na, galbut Anthony ir ner koks nors ten super duper grazuolis, bet uz kitus grazesnis, naturalesnis. Man (prisipazinsiu) visai kvailai atrode jam trumpi balti plaukai, bet dabar jis grizo prie geriausio varianto.
P.S.Buvo klausimas, kuris graziausias, tai ir atsakiau itesiai sviesiai

----------------
Be like tigger, sound like dinner!
Destiny is calling me.
Take me to the othe side of time.
Too much blood will kill you!
Cha!
That was me. Don't blame because of that. Forget me. I said forget!

Psic 2007-08-17 21:02
Žinučių: 2963
Naturalesnis

----------------
And i continue to burn my midnight lamp...

sloga 2007-08-17 21:04
Citata:

vabbbaliuke rašė:
na, galbut Anthony ir ner koks nors ten super duper grazuolis, bet uz kitus grazesnis, naturalesnis. Man (prisipazinsiu) visai kvailai atrode jam trumpi balti plaukai, bet dabar jis grizo prie geriausio varianto.
P.S.Buvo klausimas, kuris graziausias, tai ir atsakiau itesiai sviesiai

su baltais plaukais man jis patiko gal net labiau, o gal dar neapsisprendžiau.
kalaite 2007-08-17 21:12
Žinučių: 65
mano atveju situacija yra tokia, kad Anthonio zavesys blanksta Johno naudai.
ar nepastebejot, kad ir realiam gyvenime taip buna: kuo zmogus mielesnis, tuo jis grazesnis.
sloga 2007-08-17 21:13
jep ypač paminėtu atveju. (:
Psic 2007-08-17 21:35
O tu ji pazisti ? Viena yra veidas pries media, pries ziurovus, kitas - realiuose santykiuose...

----------------

kalaite 2007-08-17 21:38
Žinučių: 65
as nepazistu ju abieju. ir suprantu, kad ivaizdis - dar ne viskas. tiesiog jis man atrodo mielesnis, ir tiek. o pavyzdys is realaus gyvenimo buvo tik iliustracijai.
laisva_žolė 2007-08-17 22:23
Citata:

Psic rašė:
O tu ji pazisti ? Viena yra veidas pries media, pries ziurovus, kitas - realiuose santykiuose...

Psic kartais pasako lygiai tą patį ką norėčiau pasakyt aš Bet dar vienas dalykas: kai tave ištisai sekioja paparaciai tai ne taip ir lengva nuslėpt jei esi evil ar pan. Aš tai manau kad jie prieš tuos media elgiasi kaip ir realiai elgtūsi , bet aišku mes niekad nematėm ir nematysim kaip jie elgiasi kai pykstasi su kuom nors ar pan, gal koks Džonis totaliu psichu pavirsta

----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.

WoOw 2007-08-17 22:39
Žinučių: 217
Oi as uz Johni (in love) nes:
jis zavaus veidelio
labai grazios akys
nuostabiai atrodo kai buna toks apsepes
toks zaviai lankstus
ir graziai gyvena bent kiek spejau vienam klipe pamatyt
nu aisku galetu auKstesnis but..bet ai...
Psic 2007-08-17 22:52
Citata:

laisva_žolė rašė:
Citata:Citata:

Psic rašė:

Psic kartais pasako lygiai tą patį ką norėčiau pasakyt aš Bet dar vienas dalykas: kai tave ištisai sekioja paparaciai tai ne taip ir lengva nuslėpt jei esi evil ar pan. Aš tai manau kad jie prieš tuos media elgiasi kaip ir realiai elgtūsi , bet aišku mes niekad nematėm ir nematysim kaip jie elgiasi kai pykstasi su kuom nors ar pan, gal koks Džonis totaliu psichu pavirsta

Ic kold MAINDRYDING.

----------------

laisva_žolė 2007-08-17 23:08
Nu bet dar taip žodis žodin atitaikai

----------------

Rokas 2007-08-17 23:09
Administratorius
Žinučių: 7573
^^
wtf?

----------------

'Music is the face of God' - John Frusciante

Rokas 2007-08-17 23:11
Administratorius
Žinučių: 7573
Blyn, užkišai žinutę..

----------------

'Music is the face of God' - John Frusciante

laisva_žolė 2007-08-17 23:16
Rokai, apie mainrydingą negirdėjęs?

----------------

« 1 2 3 4 5 6 »