kai merga anthonio... nera jin ten lb jaw baisi bet ir ne dievaite.. biski gal jam i per prasta sakycew... nu ka padarysi jai jam taip gerai tai ir man tada gerai.. bet su manim atrodytu kur kas gerew ce yra geras video is koncertuko istraukos... man visai patiko paziureti.. bet tikrewsej jau yra ce tokiu kurie sita mate.. jei ne tai kvieciu pasiziurėti... http://video.go ... ers+aol&pl=true
ka tik supratau , kokiu bjaurybiu prisnekejau apie heather (ir , net jos varda issiminiau) , juk kiekviename frankensteine slipi zmogus arba ragana (kaip siuo atveju , nes net negaliu paziuret i ja nenusikeikusi , ji apkerejo anthony )
ar nesakitet naujienu,gi jis su jau jau labai rimtai, tipo buwo ishsiskyres or suprato,kad be jos negerai ir PAGALIAU suprato,kad jam irgi reikia kesiti savo charakteryje dalyku ir dar kzhka rashe apie tapima tewu ir t.t... o nepastebejot pas ja ant ketvirto pirshto kazhkox zhiedukas buwo nu nemanau kad ten suzhadetinis?
inaa rašė: ar nesakitet naujienu,gi jis su jau jau labai rimtai, tipo buwo ishsiskyres or suprato,kad be jos negerai ir PAGALIAU suprato,kad jam irgi reikia kesiti savo charakteryje dalyku ir dar kzhka rashe apie tapima tewu ir t.t... o nepastebejot pas ja ant ketvirto pirshto kazhkox zhiedukas buwo nu nemanau kad ten suzhadetinis?
abejoju ar ten suzadetuviu ziedas , gal kita uzsidejo , nes atrodo kazkaip pigiai...
Nu blin, Vilniaus banko filiale yra zhiauriai panashi kasininke ii shitaa "merginaa" atsiprashant... Dabar galvoju, kad gal tai tik bajeris, kad Jis su ja?! Nu rimtai kazhkaip juokingai atrodo, nors juokas ir pro asharas... Galbut tikrai jau butuu metas ishaugti ish to amzhiaus ir nebesinervinti del to, su kuo Anthony miega, bet... Kita vertus, kazhkada sakiau, kad verchiau jau Anthony butuu gejus - bent shirdies gal taip neskaudetuu, kaip del merginos, taigi - Mano noras beveik ishsipilde...
oi tik neprikiskite anthoniui geju , baisu , net pagalvot jai anthonis butu gejus - as numirciau..
jai nebuciau anthonio issimilejusi iki kaktos , tai sakyciai kad labai grazu , kad jis ziuri i zmogaus vidu , o ne isore ir del to as ji myliu dar stipriau...
Ten jo drauge Heather.
TADA NEPASIRODE
na jis turi ne koki skoni matos , kad ji skutas barzda , o krutines is vis nera ... bet juk yra tikrai fainu zmoniu kuriems patinka frankensteinai
beti "ji" tikrai moka rinktis moteriskas tatuiriuotes
(nekreipkit demesio pavydo gaidele is mano lupu
Chia naujos fotkes? Ar senos? Bliat! Nejaugi Jis vis dar su Ja?! Kazhkoks izdivonas... Bliaaaaat!
Naujos.
juk kiekviename frankensteine slipi zmogus
(vel pawydo giesmele
abejoju ar ten suzadetuviu ziedas , gal kita uzsidejo , nes atrodo kazkaip pigiai...
jai nebuciau anthonio issimilejusi iki kaktos , tai sakyciai kad labai grazu , kad jis ziuri i zmogaus vidu , o ne isore ir del to as ji myliu dar stipriau...