Red Hot Chili Peppers

Kokia jusu nuomone apie Anthony Kiedis????

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Grupės nariai

« 1 2 3 4 5 ... 40 »

inaa 2006-05-01 21:21
Žinučių: 2124
tai ne del to pyxtama o todel ,kad kai kurie elgias kaip vaikai and ir kai prikuria pilna levu temu pasidaro shiukshlinas puslapis todel ir jau sakiau kad tegul isiskaito VISI nauji nesakau vienai chili gi nesu uzhsisedus! VISI nauji zhmones tegul pirma perskaito VISA site`a ir tada tegul pradeda kurineti kazhka nes jau turejom tokiu temu kaip ":*" fun?
ir dar kodel sakai "be pykchio" kur matai pykti? tuo lab zhmogui ishshalies nera nieko lengviau kaip sakyti be pykchio, vaikai gyvenkim draugishkia nes jo tai neliechia todel NEKENCHIU kai man kas nors sako nesipykit ar be pykchio!!!!!
triushelka 2006-05-01 21:47
Žinučių: 735
Citata:

ir dar kodel sakai "be pykchio" kur matai pykti? tuo lab zhmogui ishshalies nera nieko lengviau kaip sakyti be pykchio, vaikai gyvenkim draugishkia nes jo tai neliechia todel NEKENCHIU kai man kas nors sako nesipykit ar be pykchio!!!!!

wa dabar tikraj pasakau be pykcio ... ..seip tj nebuvo vienaj tau sakyta.. ..ir visai nenorejau prisiimt tariamos taikytojos vaidmens..
kodel neliecia...? ir labai liecia...as tokia pat forumo lankytoja kaip ir tu...aisku galima ir nekurt tokiu paciu temu...
kas elgiasi kaip vaikas kas ne...dar galima atidaryt nauja tema..kiekvienam gali sito primest..ir nereikia cia vaidint maziau ar daugiau protingesnio
inaa 2006-05-01 22:03
nesakiau akd tawes neliechia kaip lankytojos, neliechia bent jau iki tol neliete kaip tiesiog tariamo "gincho"
ka turi omeny sakydama nereikia vaidinti protingesnio?
p.s. su kuom kuom bet su triushelka pyktis nenoriu plus kai kartoju priesh tai buve mano komentarai buvo pritarimas chiligirl nes ash lygiai taip pat galvoju IR dar padejimas ar pamokymas naujokams...
triushelka 2006-05-01 22:10
na..toks astrus pamokymas ar patarimas.. ... as irgi inaa nesuinteresuota su tavim pyktis..
aurute007 2006-05-01 22:16
Žinučių: 1276
perskaiciau nu ka as zinau-del nieku....wa kzk cia rase ir teisingai dziaukimes kad sis saitas nemires bent yra tokiu zmoniu kurie kuria temas nori pasidalinti mintimis...tik gaila kad kzk su fotkem cia blogai nis atsimenu senus gerus laikus kaip linksma budawo iswydus nauja fotke
inaa 2006-05-01 22:17
(triushelkai)
aurute007 vistiek nesupratai apie ka chia buvo
triushelka 2006-05-01 22:37
Citata:

aurute007 rašė:
perskaiciau nu ka as zinau-del nieku....wa kzk cia rase ir teisingai dziaukimes kad sis saitas nemires bent yra tokiu zmoniu kurie kuria temas nori pasidalinti mintimis...tik gaila kad kzk su fotkem cia blogai nis atsimenu senus gerus laikus kaip linksma budawo iswydus nauja fotke

seip cia tik forumas...del keletos labia sauniu zmoniu mus pasiekia siokios naujienos.. ...o daugiau kaip jau ir nieko..

inaa --->
aurute007 2006-05-01 23:10
Citata:

inaa rašė:
(triushelkai)
aurute007 vistiek nesupratai apie ka chia buvo
tiesa sakant nea
Chili 2006-05-02 15:05
Žinučių: 604
Visu pirma jai tokiu temu pilna ,tai kodel rasote ce ,tada is vis nerasykite.... o as ce wa pasiulew tema jums ir tiek ,jai kas nepatiko siulikite savo tema, kad jau ten kaikurie gudrus labai... pyktis as ir nei noriu, nei ka... tuolabiau RHCP fanu klube...Kur manau visi turetu sutarti, nes juk reikia manyti kad visiems ce esancems zmogeliukams patinka RHCP ir kalbeti apie ka ce yra juk labai daug.. tai va... Ir manau, kad nera ce mazu vaiku...Ar as teisi ar ne????
aurute007 2006-05-02 20:20
siulau tema bet zinoma atsiklausiu jusu neas.... anthony kiedziaus klyskeliai
aistutja 2006-05-03 01:12
Žinučių: 163
Citata:

aurute007 rašė:

tema indomi ir daug žadanti aš taj mielai išklausyčiau, jei turi šia tema minčių
Chili 2006-05-03 16:29
Citata:

aurute007 rašė:

nu nebloga tema liktais
Aš Goda. 2006-05-03 18:18
Žinučių: 2087
sian man drauge pareiske, kad dar karta pamate dani california ir nusprende kad Kiedis labai sexualus vyras...... sakau: "joa ypac kai jam keturiasdesimt kazkiek...." ji sako : "kaaaaaaaa? as galvojau jam dvim arba trim" nu ir optimizmas...
Chili 2006-05-03 18:33
Citata:

RHCP rašė:
sian man drauge pareiske, kad dar karta pamate dani california ir nusprende kad Kiedis labai sexualus vyras...... sakau: "joa ypac kai jam keturiasdesimt kazkiek...." ji sako : "kaaaaaaaa? as galvojau jam dvim arba trim" nu ir optimizmas...

tai ir mano drauges mane kad jam 26-30m. ogi istikro tai jam 43 bet kad sexovas tai jooooo
Rokas 2006-05-03 21:58
Administratorius
Žinučių: 7573
Mano sesė irgi išsižiojo.. Galvojo, kad kokie 20..

P.S. Tai ką, mergičkos..
http://www.star ... ready_for_marr/
Chili 2006-05-04 11:44
Citata:

RokasLTU rašė:
Mano sesė irgi išsižiojo.. Galvojo, kad kokie 20..

P.S. Tai ką, mergičkos..
http://www.star ... ready_for_marr/

na jis dar nekele vestuviu bet dar tik planuoja
ieva_pieva 2006-05-04 17:14
Žinučių: 1512
Visos Pepperių fanės tiesiog privalo praeiti Kiedžio etpą. Ir man taip buvo. Bet greitai praėjo... Liko Chadas Chadas Chadas....
Kiedis veda? Jėga, tikiuosi, kad žmogus bus laimingas. Naujų pipiriukų gal greitai sulauksim.
Dozzaz 2006-05-04 20:56
Moderatorius
Žinučių: 1143
na taip... tegul sau kelia tas vestuves, tegu bent atvaziuos i Lietuva ramiai praleist senatve
Aš Goda. 2006-05-04 21:11
Žinučių: 2087
jo... nezinau as niekad nepraejau kiedzio etapo... as niekad nedievinau nei vieno is rhcp... as kokia puse metu kai dievinau rhcp net nezinojau kaip jie atrodo... manes kazkaip niekas nezavejo nei ju asmenybes, nei isvaizda.. .tik ju muzika... aisku dabar tai ir kiedis grazus atrodo ir john... bet esme kad kaip asmenybes jie mane nelabai domino... ir....domina... ka zinau... tegu groja man tik vieno is ju reikia nu esme ta, kad man jie visada patiko kaip grupe, kaip vienetas...
triushelka 2006-05-04 21:26
as irgi niekad nepraejau kiedzio etapo... ...nuo primo pamtyto ju koncerto fru fru fru fru ..ir nieko daugiau...galiu net pasakyt..kad fru muzika man labiau patinka nei rhcp...nors tetis ja isvadino pagrabine.. .. bet ir rhcp .. ...

« 1 2 3 4 5 ... 40 »