o dabar as papasakosiu ka maciau. vienakart uzejau i mokyklos valgykla. ten pas mus uzeina daznai visokio plauko zmogeliu. taigi, as pakeliu akis ir ziuriu sedi prie stalelio siluetas matyto zmogaus:raudoni languoti marskiniai, zydri kliosiniai dzinsai, banguoti ilgi rudi susivele plaukai.pasiziuriu i veida-frusciantes kopija.tyras ir kiek pavarges zvilgsnis, "lauzta" nosis ir dideles lupos.man net kasnis burnoj istrigo
Venice_Queen rašė: o dabar as papasakosiu ka maciau. vienakart uzejau i mokyklos valgykla. ten pas mus uzeina daznai visokio plauko zmogeliu. taigi, as pakeliu akis ir ziuriu sedi prie stalelio siluetas matyto zmogaus:raudoni languoti marskiniai, zydri kliosiniai dzinsai, banguoti ilgi rudi susivele plaukai.pasiziuriu i veida-frusciantes kopija.tyras ir kiek pavarges zvilgsnis, "lauzta" nosis ir dideles lupos.man net kasnis burnoj istrigo
Reikėjo užkalbint
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
Venice_Queen rašė: o dabar as papasakosiu ka maciau. vienakart uzejau i mokyklos valgykla. ten pas mus uzeina daznai visokio plauko zmogeliu. taigi, as pakeliu akis ir ziuriu sedi prie stalelio siluetas matyto zmogaus:raudoni languoti marskiniai, zydri kliosiniai dzinsai, banguoti ilgi rudi susivele plaukai.pasiziuriu i veida-frusciantes kopija.tyras ir kiek pavarges zvilgsnis, "lauzta" nosis ir dideles lupos.man net kasnis burnoj istrigo
Aš su drauge nu taip saulyte stovim stotelėj žiūrim eino tokia čysta Fleos žmona. žiauriai panaši kur buvo foto ten kur flea maitina dukrytę. Ir ji buvo su dukra.Tik tiek kad dabar jo dukra didelė Paskui įlipom į 2 aftuobusą ir važiuojam prie lukiškių stotelės kažkur pasivaideno kad flea eina... tai taip linksmoka buvo
wat o as vakar pamaciau Anthony kopija. jetus, kai faina buvo. ziurejau i ji ir ziurejau, negalejau akiu atitraukt gaila kad pamaciau nelabai maloniom aplinkybem... (laidotuvese giminaicio) kiek veliau apie Anthony antrininka teko isgirst, tai jis taip pat buves narkomanas...
O as keliones pradzioj plaukiau su keltu ir tame kelte buvo zmogus toks panasus i Hillel'i, ir ta sukosena ir tas ugis, figura, net tas jausmas apieme, tai pradejau sekioti ir ziureti po visa kelta (al tai atrodo kvaila, bet jis tikrai toks pat)
as kazkada maximoj vaikstau ir ziuriu stovi Flea prie masinu ten tepalu ir pan.skyriaus.as tokia prieinu arciau, ziuriu nu tikrai jis(nes dazniausiai kai prieinu arciau pamatau, kad ten visdelto ne kazkas is ju)...vaikstau ratais, poto taip ne i tema mergaite masinu skiriuj(As)taip stoviu salia, nu galvoju jau reiks kazka sakyt jam, poto jis atsisuka...aisku kad ten buvo ne jis... daug kartu vaidenos, bet tada tai taip nerealiai...
Šiandien pamačiau koks mano gitaros mokytojas panašus į Frusciante Na ne išore, bet vidum Aišku, aš nežinau koks Fru vidumi ir kvailai matyt dabar skamba, bet vis tiek mintyse kartais kurpdavau kokius dalykus ir kaip Fru turėtų sakyt, kokias temas jis turėtų dėstyt
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
viena kart maciau, sia vasara, toki panasu ciuva i anthony... girtas buvau, uzkalbinau ji nors jis ir su drauge buvo pakalbejom kokia 1h, as jam savo nr daviau bet paskui jis neparase, o db turbut net neatsiminciau kaip jis tiksliai atrodo (na nebent kad biski panasus i anthony)
---------------- Tai, kad aš tavęs nesuprantu, dar nereiškia, kad tu menininkas.
Venice_Queen rašė: vat jei dabar tureciau galimybe tikrai uzkalbinciau bet tada kazkaip nedrisau ir visgi jis valge
Kiekvienas zhilas plaukas - praleista proga... Daug dalykuu zhmogus nedriista, o po to gailisi... Linkiu kuo mazhiau del to gailetis ir daugiau dzhiaugtis bandymais, net jei ir susimausit...
kas ziurejo finala, chealse vs manchester united...turejo matyt vyruka carlos tevez,raudona apranga,,, man jis panasiausias is visu kada matytu zmoniu i anthon'i
vienakart uzejau i mokyklos valgykla. ten pas mus uzeina daznai visokio plauko zmogeliu.
taigi, as pakeliu akis ir ziuriu sedi prie stalelio siluetas matyto zmogaus:raudoni languoti marskiniai, zydri kliosiniai dzinsai, banguoti ilgi rudi susivele plaukai.pasiziuriu i veida-frusciantes kopija.tyras ir kiek pavarges zvilgsnis, "lauzta" nosis ir dideles lupos.man net kasnis burnoj istrigo
Reikėjo užkalbint
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
o wow...geras
----------------
Don't worry
Be hippie!
stovim stotelėj žiūrim eino tokia čysta Fleos žmona.
žiauriai panaši kur buvo foto ten kur flea maitina dukrytę.
Ir ji buvo su dukra.Tik tiek kad dabar jo dukra didelė
Paskui įlipom į 2 aftuobusą ir važiuojam prie lukiškių stotelės kažkur pasivaideno kad flea eina...
tai taip linksmoka buvo
----------------
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
----------------
no desire do i hide
----------------
Tai, kad aš tavęs nesuprantu, dar nereiškia, kad tu menininkas.
Kiekvienas zhilas plaukas - praleista proga...
Daug dalykuu zhmogus nedriista, o po to gailisi... Linkiu kuo mazhiau del to gailetis ir daugiau dzhiaugtis bandymais, net jei ir susimausit...
----------------
Chiligirl
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
This is how we do it
----------------
Don't worry
Be hippie!