Red Hot Chili Peppers

Ar esate sutike zmogu kuris butu panasus i viena is redhotu?

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Grupės nariai

« 1 ... 3 4 5 6 7 »

Venice_Queen 2007-04-19 20:53
Žinučių: 33
o dabar as papasakosiu ka maciau.
vienakart uzejau i mokyklos valgykla. ten pas mus uzeina daznai visokio plauko zmogeliu.
taigi, as pakeliu akis ir ziuriu sedi prie stalelio siluetas matyto zmogaus:raudoni languoti marskiniai, zydri kliosiniai dzinsai, banguoti ilgi rudi susivele plaukai.pasiziuriu i veida-frusciantes kopija.tyras ir kiek pavarges zvilgsnis, "lauzta" nosis ir dideles lupos.man net kasnis burnoj istrigo
laisva_žolė 2007-04-19 21:25
Žinučių: 2609
Citata:

Venice_Queen rašė:
vienakart uzejau i mokyklos valgykla. ten pas mus uzeina daznai visokio plauko zmogeliu.
taigi, as pakeliu akis ir ziuriu sedi prie stalelio siluetas matyto zmogaus:raudoni languoti marskiniai, zydri kliosiniai dzinsai, banguoti ilgi rudi susivele plaukai.pasiziuriu i veida-frusciantes kopija.tyras ir kiek pavarges zvilgsnis, "lauzta" nosis ir dideles lupos.man net kasnis burnoj istrigo

Reikėjo užkalbint

----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.

Vilte 2007-04-19 21:30
Žinučių: 1870
Citata:

Venice_Queen rašė:

o wow...geras

----------------
Don't worry
Be hippie!

Venice_Queen 2007-04-19 22:22
Žinučių: 33
vat jei dabar tureciau galimybe tikrai uzkalbinciau bet tada kazkaip nedrisau ir visgi jis valge
Meskute ;)) 2007-04-30 19:45
Žinučių: 392
Aš su drauge nu taip saulyte
stovim stotelėj žiūrim eino tokia čysta Fleos žmona.
žiauriai panaši kur buvo foto ten kur flea maitina dukrytę.
Ir ji buvo su dukra.Tik tiek kad dabar jo dukra didelė
Paskui įlipom į 2 aftuobusą ir važiuojam prie lukiškių stotelės kažkur pasivaideno kad flea eina...

tai taip linksmoka buvo
Aberinkula 2007-06-08 22:49
Žinučių: 41
Atsimenu... vaziuoju autobusu ir paziurejau pro langa o ten grynia Anthony kai dar jaunas buvo ir tokiais pacias ilgais plaukais

----------------

D.Y 2007-07-11 13:18
Žinučių: 38
wat o as vakar pamaciau Anthony kopija. jetus, kai faina buvo. ziurejau i ji ir ziurejau, negalejau akiu atitraukt gaila kad pamaciau nelabai maloniom aplinkybem... (laidotuvese giminaicio) kiek veliau apie Anthony antrininka teko isgirst, tai jis taip pat buves narkomanas...
<< JasaS >> 2007-07-11 15:00
Žinučių: 2838
O as keliones pradzioj plaukiau su keltu ir tame kelte buvo zmogus toks panasus i Hillel'i, ir ta sukosena ir tas ugis, figura, net tas jausmas apieme, tai pradejau sekioti ir ziureti po visa kelta (al tai atrodo kvaila, bet jis tikrai toks pat)

----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\

Vilte 2007-07-11 16:00
as kazkada maximoj vaikstau ir ziuriu stovi Flea prie masinu ten tepalu ir pan.skyriaus.as tokia prieinu arciau, ziuriu nu tikrai jis(nes dazniausiai kai prieinu arciau pamatau, kad ten visdelto ne kazkas is ju)...vaikstau ratais, poto taip ne i tema mergaite masinu skiriuj(As)taip stoviu salia, nu galvoju jau reiks kazka sakyt jam, poto jis atsisuka...aisku kad ten buvo ne jis... daug kartu vaidenos, bet tada tai taip nerealiai...

----------------
Don't worry
Be hippie!

laisva_žolė 2007-09-14 21:14
Žinučių: 2609
Šiandien pamačiau koks mano gitaros mokytojas panašus į Frusciante Na ne išore, bet vidum Aišku, aš nežinau koks Fru vidumi ir kvailai matyt dabar skamba, bet vis tiek mintyse kartais kurpdavau kokius dalykus ir kaip Fru turėtų sakyt, kokias temas jis turėtų dėstyt

----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.

Linas 2007-09-14 22:02
Žinučių: 3919
Siandien maciau toki paaugli,koki 15 metu,bet veidas tikrai kaip FLEA(ypac nosis),bet ech gaila,nes jis kazkoks emo(ne FLEA aisku)

----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...

anaiptol 2007-09-14 22:06
Žinučių: 2302
Neesu, o kas klausia?

----------------
no desire do i hide

Donciu 2007-09-14 22:21
Žinučių: 1211
viena kart maciau, sia vasara, toki panasu ciuva i anthony... girtas buvau, uzkalbinau ji nors jis ir su drauge buvo pakalbejom kokia 1h, as jam savo nr daviau bet paskui jis neparase, o db turbut net neatsiminciau kaip jis tiksliai atrodo (na nebent kad biski panasus i anthony)

----------------
Tai, kad aš tavęs nesuprantu, dar nereiškia, kad tu menininkas.

Perkunsargis 2008-04-26 02:39
Žinučių: 3
Man Steve Nash iš NBA lygos su ilgais plaukais priminė Kiedį Šiaip vėliau pamačiau Anthony, todėl truputį nustebau )
Chiligirl 2008-04-30 07:53
Žinučių: 681
Citata:

Venice_Queen rašė:
vat jei dabar tureciau galimybe tikrai uzkalbinciau bet tada kazkaip nedrisau ir visgi jis valge

Kiekvienas zhilas plaukas - praleista proga...
Daug dalykuu zhmogus nedriista, o po to gailisi... Linkiu kuo mazhiau del to gailetis ir daugiau dzhiaugtis bandymais, net jei ir susimausit...

----------------
Chiligirl

Vilte 2008-05-21 17:38
Siandien as ir meskute matem toki ziauriai i John'a panasu. Net kai atsisuko akimirka buvo galima pamanyt, kad ten jis.

----------------
Don't worry
Be hippie!

marmaliuzas 2008-05-23 17:12
Žinučių: 1814
kas ziurejo finala, chealse vs manchester united...turejo matyt vyruka carlos tevez,raudona apranga,,, man jis panasiausias is visu kada matytu zmoniu i anthon'i
SeAmA 2008-07-30 21:02
Žinučių: 52
o taip

----------------
This is how we do it

hardcore 2008-07-30 23:27
Žinučių: 12
nu aš tokių anthony tipo tipelių daug mačiau. o va john'o kopiją tai tik vieną kart. sėdėjo ant neries krantinės per kažkokį koncertą.
Vilte 2008-10-12 23:24
Jazz'uose visa laika sukiojosi toks tipelis, jazz'o fanas, Marijus toksJis grynas John'as , tik kad senesnis.

----------------
Don't worry
Be hippie!

« 1 ... 3 4 5 6 7 »