---------------- vardan FLEA, ANTHONY ir CHAD'O ir švenčiausiojo JOHN'O per amžių amžius AMEN -------------------------------------------- Būsiu pas Moe.
mokykloj vienas vaikinukas, nzn kodel, bet kazkuo yra labaj panasus i Anthony, tik ji pamacius visada prisimenu Anthony taip grazu ziuret i ji DD esu girdejus kad kadaise ir rhcp fanu buvo.... heh....
---------------- There's so many careless angels responsible for me.. They give me disease.. They give me a pain in my neck to feed off me, saying pay us the cost and we'll be gone.
teisingai, nes kai kurie pasidaro fanais ir nori, ir tampa panasus i megstama grupe(ne wisi tokie pasidaro ) siuo atweju tai buwo rhcp Citata:
faded rašė: mokykloj vienas vaikinukas, nzn kodel, bet kazkuo yra labaj panasus i Anthony, tik ji pamacius visada prisimenu Anthony taip grazu ziuret i ji DD esu girdejus kad kadaise ir rhcp fanu buvo.... heh....
faded rašė: mokykloj vienas vaikinukas, nzn kodel, bet kazkuo yra labaj panasus i Anthony, tik ji pamacius visada prisimenu Anthony taip grazu ziuret i ji DD esu girdejus kad kadaise ir rhcp fanu buvo.... heh....
--------------------------- kurioj sulioj tu mokais???
to kansazake - na, jis naturaliai panasus, nekopijuoja ir net nebando. Pazystu ji
to kukurooze - amm... Birzuose, gimnazijoj Citata:
kiaune rašė: norėčiau klonuot pepperius, kad juos amžinai turėtumėm, bet tada jie prarastų dalį savo vertės...
---------------- There's so many careless angels responsible for me.. They give me disease.. They give me a pain in my neck to feed off me, saying pay us the cost and we'll be gone.
as zinau viena zmogu kuris ziauriai panasus i johna, jis ruskis arba lenkas kazkoks ir dar narkomanas, sutikdavau gatvej daznai kai gyvenau dar senam rajone savo. tai va Citata:
Pas mus Pavilnyje gyvena toks vyras, kuris panašus į senųjų laikų Kiedį. Deja, buvo panašus, nes jis dabar nusikirpo plaukus. Ir šiaip, iš esmės, jis tapo alkoholiku (niekada jo blaivo nemačiau), kuris nešioja intensyviai raudonus marškinius, graibo savo merginą (!) autobusų stotelėje ir flirtuoja (o gal ir flirtavo) su Šalne. Šiandiena jis į Kiedį nebepanašus. Šiandiena jis girtuoklis.
----------------
peace
Haha
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
vardan FLEA, ANTHONY ir CHAD'O ir švenčiausiojo JOHN'O
per amžių amžius AMEN
--------------------------------------------
Būsiu pas Moe.
Čia turbūt vienintelis aš supratau bajerį..
----------------
esu girdejus kad kadaise ir rhcp fanu buvo.... heh....
----------------
There's so many careless angels responsible for me..
They give me disease..
They give me a pain in my neck to feed off me,
saying pay us the cost and we'll be gone.
Citata:
----------------
Viva. O.o
---------------------------
kurioj sulioj tu mokais???
----------------
hehe. kai pasakei aš irgi supratau
žirafa.
----------------
to kukurooze - amm... Birzuose, gimnazijoj
----------------
They give me disease..
----------------
They give me disease..
----------------
----------------
----------------
Tau ką, Jėzus aukščiau stovi ??
----------------