kad mano nors wienas butu nors puse panasus i kuri nors..... bet wasara maciau toki biciuka su alaus bonke swirduliawo-o jis buwo labai i chaduli panasus
O TAIP! Vaikshchiodamos po Prahaa su Ina buvom sutikusios Anthony - aishku tik "padielkaa" ... Vaikshchiojom shiaip - bele kur ir kazhkaip kalbejom, kaip butuu smagu susitikti Red Hot Chili Peppers, ir tarsi perkunas ish giedro dangaus - kitoje puseje gatves zhiurim stovi Anthony - buvo fainai!
Chiligirl rašė: O TAIP! Vaikshchiodamos po Prahaa su Ina buvom sutikusios Anthony - aishku tik "padielkaa" ... Vaikshchiojom shiaip - bele kur ir kazhkaip kalbejom, kaip butuu smagu susitikti Red Hot Chili Peppers, ir tarsi perkunas ish giedro dangaus - kitoje puseje gatves zhiurim stovi Anthony - buvo fainai!
P.S. Valio, vėl veikiam!
---------------- 'Music is the face of God' - John Frusciante
Chiligirl rašė: O TAIP! Vaikshchiodamos po Prahaa su Ina buvom sutikusios Anthony - aishku tik "padielkaa" ... Vaikshchiojom shiaip - bele kur ir kazhkaip kalbejom, kaip butuu smagu susitikti Red Hot Chili Peppers, ir tarsi perkunas ish giedro dangaus - kitoje puseje gatves zhiurim stovi Anthony - buvo fainai!
šiandien nerealu buvo, mano brolis buvo nusisukęs. apsirengęs baltais šortais žemiau kelių. akimirką maniau kad ten anthony. tik kad mano brolis kūdesnis xD bet vos neapakau
ale įdomu ar irgi su barzda
Vaikshchiodamos po Prahaa su Ina buvom sutikusios Anthony - aishku tik "padielkaa" ...
Vaikshchiojom shiaip - bele kur ir kazhkaip kalbejom, kaip butuu smagu susitikti Red Hot Chili Peppers, ir tarsi perkunas ish giedro dangaus - kitoje puseje gatves zhiurim stovi Anthony - buvo fainai!
----------------
Chiligirl
P.S. Valio, vėl veikiam!
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
Chiligirl rašė:
O TAIP!
Vaikshchiodamos po Prahaa su Ina buvom sutikusios Anthony - aishku tik "padielkaa" ...
Vaikshchiojom shiaip - bele kur ir kazhkaip kalbejom, kaip butuu smagu susitikti Red Hot Chili Peppers, ir tarsi perkunas ish giedro dangaus - kitoje puseje gatves zhiurim stovi Anthony - buvo fainai!
kur jus cia ji mate???
----------------
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------