Na, jau galima dedikuoti vieną temą grynai Josh... Galų gale - juk jis tikras pipiras. RHCP vargu ar galėtų išvardinti visus su jais grojusius gitaristus, bet labai tikėtina, kad Josh bus vienas tų tvirtesnių (kartu su Hillel, John ir Dave).
Nors kol kas tebuvo vos vienas pasirodymas, ir nelabai ką galim spręst apie bendras tendencijas, bet Josh šiuo metu yra naujas oro gurkšnis visai grupei... Laukiam albumo...
Sunku dar kažką sakyt, šiaip. Kaip ten bebūtų, pepperių stiprioji pusė visada buvo pasirodymai su savo improvizacija ir energija, kuri ateidavo ne iš lempų ar lazerių, o iš jų pačių. Josh'as matomai energijos nestokoja iš matytų video, bet kaip sugrajins - matysma Bent kol kas man susidaro įspūdis, kad Josh'as labiau komandos žaidėjas, nei buvo John'as ir kad būtų buvę labai gerai dar SA laikais pipiram turėt du gitaristus.
---------------- And i continue to burn my midnight lamp...
Nors kol kas tebuvo vos vienas pasirodymas, ir nelabai ką galim spręst apie bendras tendencijas, bet Josh šiuo metu yra naujas oro gurkšnis visai grupei... Laukiam albumo...
----------------
http://www.johnfrusciante.lt
I like pleasure spiked with pain
Music is my aeroplane
tai kaip jums naujasis pipiras? aš sakyčiau, kad gerai.tikrai gerai
----------------
"i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
Josh'as dainuoja. Itališkai! Kaip jums? Man tai patiko
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
----------------
I know I know for sure
That life is beautiful around the world
I know I know it’s you
You say hello and then I say I do
Toliau žiūriu jų live'us. Tikrai formoje atrodo chebra. Ypač Joshas. Įsidrasinęs, o kaip jau draskosi ant scenos
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
Daugiau demesio sutelkta i Josh'a man asmeniskai nieko