Taip, aš vietinis juokdarys, kuris daro pokštus iš tokių kretinų, kurie ateina į susiformavusią bendruomenę siekdami iškišti kažkokią prekę ir bando primesti savo visažinojimą ir tobulumą, nepaisydami to, kad Kojotas jau penkis metus dirba su įvairiais savo grupės garso įrašais, kurių paskutinio albumo yra jau apie 10 gigabaitų WAVų (kurie, beje, garso kokybe niekuo nenusileidžia vinilui, ir priešingai teigti gali tik šikšnosparniai ir žmonės, kurie mėgsta beprasmiškai pasirodyti), Rokas turi didžiausią pasaulyje tikriausiai FLACų kolekciją, kurie yra visiškai analogiškos WAVams kokybės, o kiti forumo dalyviai irgi nėra iš tų, kuriems prasideda ejakuliacija nuo 128kbps MP3 su akivaizdžiais garso artefaktais. Va kai ateina toks ypata ir pradeda dėstyti, kad imkit vinilus, nes MP3 klauso tik neišmanėliai, tai, atsiprašau, norisi arba duoti į snukį, arba bent jau kaip reikiant pašiepti.
Vinilas yra gerai, vinilas yra nuostabu, viniliniai įrašai pabaigoje turi perpus mažesnę raišką nei pradžioje, viniliniai įrašai dėvisi, vinilinio įrašo priežiūra yra daug kartų sudėtingesnė už bet kokio skaitmeninio įrašo, įskaitant CD. Imčiau vinilus tik nostalgijos dėlei, ir gal dar dėl to, kad man patinka vinilinių albumų dviejų pusių struktūra. Ir šiaip vakare prie žvakių pasileisti patefoną būtų -niasdešimt kartų šauniau nei muzikinį centrą. Bet tik tiek.
Bet jums su ta susiformavusia bendruomene tai problemelė yra. Amžinai nauji žmonės neįtinka. Parašo kas nors naują temą, tai būtinai ištrinat. Neaišku dar kas čia ereliai.
ooh. tai labai lengva ką nors pradėt vartyt, kai jis čia naujas ir šneka kitaip ar kitką nei čia yra įprasta. Tave visi palaikys, nes pažįsta arba bent jau nieko nesakys ir nepyks. O kitas bus suvarytas ir dar svarbiau, taip parodysi koks esi kietas....nee dar svarbiau pasijusi kietas. Taigi žmonės ateina nauji, nežino jie kokios čia naujų temų TAISYKLĖS ir kas jums atrodo VERTA naujos temos. Tai vietoj to, kad normaliai priimtumėt, reik prirašyt kaip lūzeriška buvo tą temą pradėt, o paskui ištrint ją. Turbūt labai gerai tas žmogus po to jaučias. O ir jūs galit ramiai nueit miegot, nes kažką šian suvartėt . Ne aš šiaip žinau, kad nepiktai jūs, tik šiaip, kartais reik sąmoningai pagalvot.
Kojotas rašė: Taip, aš vietinis juokdarys, kuris daro pokštus iš tokių kretinų, kurie ateina į susiformavusią bendruomenę siekdami iškišti kažkokią prekę ir bando primesti savo visažinojimą ir tobulumą, nepaisydami to, kad Kojotas jau penkis metus dirba su įvairiais savo grupės garso įrašais, kurių paskutinio albumo yra jau apie 10 gigabaitų WAVų (kurie, beje, garso kokybe niekuo nenusileidžia vinilui, ir priešingai teigti gali tik šikšnosparniai ir žmonės, kurie mėgsta beprasmiškai pasirodyti), Rokas turi didžiausią pasaulyje tikriausiai FLACų kolekciją, kurie yra visiškai analogiškos WAVams kokybės, o kiti forumo dalyviai irgi nėra iš tų, kuriems prasideda ejakuliacija nuo 128kbps MP3 su akivaizdžiais garso artefaktais. Va kai ateina toks ypata ir pradeda dėstyti, kad imkit vinilus, nes MP3 klauso tik neišmanėliai, tai, atsiprašau, norisi arba duoti į snukį, arba bent jau kaip reikiant pašiepti.
Vinilas yra gerai, vinilas yra nuostabu, viniliniai įrašai pabaigoje turi perpus mažesnę raišką nei pradžioje, viniliniai įrašai dėvisi, vinilinio įrašo priežiūra yra daug kartų sudėtingesnė už bet kokio skaitmeninio įrašo, įskaitant CD. Imčiau vinilus tik nostalgijos dėlei, ir gal dar dėl to, kad man patinka vinilinių albumų dviejų pusių struktūra. Ir šiaip vakare prie žvakių pasileisti patefoną būtų -niasdešimt kartų šauniau nei muzikinį centrą. Bet tik tiek.
Nu nieko sau kokie cia visi pikti. Ir tik neitiko kazkieno nuomone tai pavaryt ji reikia iskelant tokiu budu save. Taip kojote visi blogi ir nesaziningi bando prikist savo nuomone, ir ilist cia tik tam kad parduot kazka... taip ir dangus juodas. Nejuokink. Baigiai garso inzineriaus studijas gal? Kad aiskini man apie garsa? ir kissi savo nuomone kad va mat tavo padaryti irasai yra l.geri. As savo nuomoines niekam nekisu, manes paklause as atsakiau, as dalinuos savo meile muzikai. O ne pasakoju kad vinilas irasytas mazesne raiska, nors tai jau esnai turimas geriausia hi-fidelity formatas, kuri vis bando dabar atrasti is naujo kurdami visokiu SACD , DVD-A. tik kazkodel sunkiai sekasi, nes tam kad patiriti tuos privalumus reik ismleisti kokis 10k litu grotuvui, o su vinilu ta apti dziaugsma gali patirti uz zymiai mazesne kaina. Nesiginciju skaitmena irgi gera su geru DAC\u, yapc kokie linnrecords studio master'iai. Tik su cd pats zinai kokia beda siasi laikais, dinaminis diapazonas supasutas belekaip, o vinile to fiziskai padaryt neimanoma... nusibodo cia gincytis beprasmiskai zodziu prisminkit leopolda ir gyvenkit taikiai
RHCP rašė: ooh. tai labai lengva ką nors pradėt vartyt, kai jis čia naujas ir šneka kitaip ar kitką nei čia yra įprasta. Tave visi palaikys, nes pažįsta arba bent jau nieko nesakys ir nepyks. O kitas bus suvarytas ir dar svarbiau, taip parodysi koks esi kietas....nee dar svarbiau pasijusi kietas. Taigi žmonės ateina nauji, nežino jie kokios čia naujų temų TAISYKLĖS ir kas jums atrodo VERTA naujos temos. Tai vietoj to, kad normaliai priimtumėt, reik prirašyt kaip lūzeriška buvo tą temą pradėt, o paskui ištrint ją. Turbūt labai gerai tas žmogus po to jaučias. O ir jūs galit ramiai nueit miegot, nes kažką šian suvartėt . Ne aš šiaip žinau, kad nepiktai jūs, tik šiaip, kartais reik sąmoningai pagalvot.
Cia ne del susiformavusios bendruomenes ar kazko. Yra elementarios bendravimo normos. I nauja kompanija tikrovej atejus nepradesi kitu "vietiniais juokdariais" vadint. Forume tas pats. Cia joks plaukimas pries srove, cia sikimas i upe daugiau
Išmok, mielasis, dalintis savo meile muzikai su PAGARBA kitiems žmonėms, ir nemanau, kad kas nors šitame forume tau kas nors ką nors sakys. Deja, jau antruoju postu parodei, kad esi ne itin tam pasiruošęs. Parašė tau kaip baltam žmogui, kad susidomėjo tavo pasiūlymu, o ką tu į tai? Užsipuolei ir užstūmei ant žmogaus.
Tęsti diskusiją apie muzikos technologijas būtų įdomu ir taip toliau, bet esu perkrautas darbas, kad galėčiau į tai gilintis. Galiu papasakoti tik tiek, jog "suspaustas diapazonas" yra mitas. Pagrindinė šių laikų problema yra ne tariamas skaitmenos nesugebėjimas atkurti gryno švaraus kokybiško garso (prie 44 kHz raiškos tokie pareiškimai yra gana juokingi), o tuščiagalviai garso režisieriai, kurie visiems įrašytiems takeliams uždeda nesveiką kompresorių, kuris užmuša bet kokią gyvybę kūrinyje.
Dar keli punkteliai: 1) Vinilinės plokštelės raiška mažėja, nes išoriniuose takeliuose vienam laiko tarpui tenka kur kas didesnis takelio ilgis nei vidiniuose takeliuose, kadangi plokštelė yra sukama pastoviu kampiniu greičiu. Kompaktinis diskas užtikrina pastovią kokybę. 2) Bet koks stipresnis garsas vinilinėje plokštelėje sukuria pre- arba post- aidus, priklausomai nuo plokštelės spaudimo metodikos. Tai yra vienas iš didžiausių šios technologijos apribojimų.
Bet kokiu atveju, ne to čia susirinkome, kad klausytumėmės vienas kito tiesų. Linkiu, kad tavo plokštelė surastų tinkamą pirkėją. Neturiu nieko prieš vinilą ir prieš tave, bet turiu labai daug ką prieš (tau) nepažįstamų (ir man pažįstamų) žmonių užsipuldinėjimą ir grubias manieras draugiškame forume. Tikiuosi, suprasi, jog ne tu vienas čia esi gudrus, šaunus ir protingas, ir tada būsi puikus forumo bendradalyvis.
Taika iki kito tavo išsišokimo prieš forumo senbūvius.
Nu ok nesamones jau cia daros, suprato kasnors kanors negerai, nepaatiko kas ir puldineja... lyg virtualu kauna cia kurtume rimtai ne to cia susirinkom, pasiuliau, kas norejo atsake kad perka, viskas tvarkoi. Ir ne mp4 grotuvus siuliaiu (nei bizni cia darau parduodamas pigiau) bet nemaniau kad zodziai "ane, rimtai?" yra izeidimas jusu nuomone. Kazka cia vartyt internetu nejauciu malonumo, per didelis jau... o garso suvokima aptarinet isvis kvaila, cia subjektyvus dalykas, kiekvienas girdi savaip, labai kitaip, netgi abi musu ausys girdi skirtingai... Taip kojote tu techniskai pasikaustes, as irgi zinau ka man reikia... Nei as ko izeist norejau nei ka... tiesiog kai visi staigiai puldinet pradeda tai... nors jau net ir nesistebi internetas juk Visi cia susirinkom del rhcp lyg ir...
Snd niekas manes negali suerzinti, nes groja mano megiama muzika...
Cia ne del susiformavusios bendruomenes ar kazko. Yra elementarios bendravimo normos. I nauja kompanija tikrovej atejus nepradesi kitu "vietiniais juokdariais" vadint. Forume tas pats. Cia joks plaukimas pries srove, cia sikimas i upe daugiau
na kad visur egzistuoja juokdaris, klases juokdarius, kompanijos, ir nieks nesako kad tai blogai... arba bent jau as nevartoju to kaip pasisaipymo, na jei kas megsta pajuokaut tai kame beda jei zmonem tai patinka.... man parase su pasaipa o as atsakiau juoku, istorijos pabaiga
Bet i nauja kompanija atejusio zmogaus tikoveje irgi nepradesi uzkabineti del smulkmenu Cia irgi elementari bendravimo norma Tame ir esme , kad cia ne tikrove, tad gal geriau nesureiksminti visko... Kaip isvis galima kaltinti zmogu nemandagumu arba mandagumu jo net nepazystant? As sutinku, kad yra tam tikros taisykles, bet reiktu jausti skirtuma tarp virtualaus ir nevirtualaus bendravimo... Man atrodo, kad RHCP teisi- jeigu cia ateina naujas zmogus ir kanors ne taip susneska arba, neduok die, sukuria jau esancia tema, tai buna isplustas ir iskart sustereotipintas... :/
tai pasijuokim dabar riebiai, nes cia daugiau nieko nebelieka apopeju pasiekem. Nemaniau kad tokie agresyvus mano postai
Kojote gal neteisingai issireiskiau, zinau kad tai ne dsiksu problema del suspausto dinaminio diapzaono o garso reziseriu darbas ir irasu kompaniju komercija, kuri vercia spausti diapazona, kad masinoje klausyt mat gerai butu ar ant pigaus centriuko, bet juos siais laikais taip raso ir nieko cia nepadarysi. O principe koks skirtumas kad vinllo tokios bedos o diskai kencia nuo jitterio... jei muzika skamba grazei to ir gana. Lempiniai stiprintuvai irgi iskraipo muzika labiau negu tranzistoriniai (thd o,1 o ne o,o1 pvz) bet skamba tai maloniau musu ausiai lempinuko atkuriama muzika. Taigi laukiam visi kito rhcp koncerto, ten garsas geriausias bus
Kojotas rašė: Deja, jau antruoju postu parodei, kad esi ne itin tam pasiruošęs. Parašė tau kaip baltam žmogui, kad susidomėjo tavo pasiūlymu, o ką tu į tai? Užsipuolei ir užstūmei ant žmogaus. .
jo blemba, jau kai parašė " ane? rimtai ar nelabai? " tai aš tokia šokiruota tokiu grubumu buvau. Grynai belekaip užsipuolė ir užstūmė. Tikrai žiaurus išsišokimas. O paskui jūs patys pradėjot stumt. Ir tikrai greičiau jau Petras čia pradėjo stumt nei jis. O kad pavadino juokdariu, tai elementari ginimosi reakcija. GINIMOSI. Naujiem žmonėms reik būt atleidesniu, o ne atvirkščiai super priekabiu. O " KAM RAŠAI JEI NESITIKI, KAD Į TAVE ČIA RIMTAI ŽIŪRĖS" yra super priekabu naujam žmogui. Ką tu tikies kad tau atrašys? " Labai atsiprašau" ? O jei ne, tai jo grubios manieros ir belekoks išsišokelis?
Na, iš tiesų tai normali reakcija būtų buvusi, jei jis būtų tiesiog... apsidžiaugęs kad rado pirkėją, o ne klausęs "rimtai tu čia ar tyčiojies?" Kvepia dideliu nepasitikėjimu aplinkiniams
Na bet tai niekam neberūpi, viskas visiems aišku ir suprantama.
Na taip tai niekam neberūpi, viskas visiems aišku ir suprantama. Bet kai nieko nepažįsti ir neįsivaizduoji kas čia per žmonės, tai pasitikrinti atrodo natūraliausia reakcija. Na bet tai niekam neberūpi, viskas visiems aišku ir suprantama. ir iš viso reik man eit pradėt gyvent sekmadienį.
Nu nieko sau kokie cia visi pikti. Ir tik neitiko kazkieno nuomone tai pavaryt ji reikia iskelant tokiu budu save.
Taip kojote visi blogi ir nesaziningi bando prikist savo nuomone, ir ilist cia tik tam kad parduot kazka... taip ir dangus juodas. Nejuokink. Baigiai garso inzineriaus studijas gal? Kad aiskini man apie garsa? ir kissi savo nuomone kad va mat tavo padaryti irasai yra l.geri. As savo nuomoines niekam nekisu, manes paklause as atsakiau, as dalinuos savo meile muzikai. O ne pasakoju kad vinilas irasytas mazesne raiska, nors tai jau esnai turimas geriausia hi-fidelity formatas, kuri vis bando dabar atrasti is naujo kurdami visokiu SACD , DVD-A. tik kazkodel sunkiai sekasi, nes tam kad patiriti tuos privalumus reik ismleisti kokis 10k litu grotuvui, o su vinilu ta apti dziaugsma gali patirti uz zymiai mazesne kaina. Nesiginciju skaitmena irgi gera su geru DAC\u, yapc kokie linnrecords studio master'iai. Tik su cd pats zinai kokia beda siasi laikais, dinaminis diapazonas supasutas belekaip, o vinile to fiziskai padaryt neimanoma... nusibodo cia gincytis beprasmiskai
zodziu prisminkit leopolda ir gyvenkit taikiai
Tęsti diskusiją apie muzikos technologijas būtų įdomu ir taip toliau, bet esu perkrautas darbas, kad galėčiau į tai gilintis. Galiu papasakoti tik tiek, jog "suspaustas diapazonas" yra mitas. Pagrindinė šių laikų problema yra ne tariamas skaitmenos nesugebėjimas atkurti gryno švaraus kokybiško garso (prie 44 kHz raiškos tokie pareiškimai yra gana juokingi), o tuščiagalviai garso režisieriai, kurie visiems įrašytiems takeliams uždeda nesveiką kompresorių, kuris užmuša bet kokią gyvybę kūrinyje.
Dar keli punkteliai:
1) Vinilinės plokštelės raiška mažėja, nes išoriniuose takeliuose vienam laiko tarpui tenka kur kas didesnis takelio ilgis nei vidiniuose takeliuose, kadangi plokštelė yra sukama pastoviu kampiniu greičiu. Kompaktinis diskas užtikrina pastovią kokybę.
2) Bet koks stipresnis garsas vinilinėje plokštelėje sukuria pre- arba post- aidus, priklausomai nuo plokštelės spaudimo metodikos. Tai yra vienas iš didžiausių šios technologijos apribojimų.
Bet kokiu atveju, ne to čia susirinkome, kad klausytumėmės vienas kito tiesų. Linkiu, kad tavo plokštelė surastų tinkamą pirkėją. Neturiu nieko prieš vinilą ir prieš tave, bet turiu labai daug ką prieš (tau) nepažįstamų (ir man pažįstamų) žmonių užsipuldinėjimą ir grubias manieras draugiškame forume. Tikiuosi, suprasi, jog ne tu vienas čia esi gudrus, šaunus ir protingas, ir tada būsi puikus forumo bendradalyvis.
Taika iki kito tavo išsišokimo prieš forumo senbūvius.
rimtai ne to cia susirinkom, pasiuliau, kas norejo atsake kad perka, viskas tvarkoi. Ir ne mp4 grotuvus siuliaiu
bet nemaniau kad zodziai "ane, rimtai?" yra izeidimas jusu nuomone. Kazka cia vartyt internetu nejauciu malonumo, per didelis jau...
o garso suvokima aptarinet isvis kvaila, cia subjektyvus dalykas, kiekvienas girdi savaip, labai kitaip, netgi abi musu ausys girdi skirtingai...
Taip kojote tu techniskai pasikaustes, as irgi zinau ka man reikia...
Nei as ko izeist norejau nei ka... tiesiog kai visi staigiai puldinet pradeda tai... nors jau net ir nesistebi internetas juk
Visi cia susirinkom del rhcp lyg ir...
Snd niekas manes negali suerzinti, nes groja mano megiama muzika...
Bet i nauja kompanija atejusio zmogaus tikoveje irgi nepradesi uzkabineti del smulkmenu
Man atrodo, kad RHCP teisi- jeigu cia ateina naujas zmogus ir kanors ne taip susneska arba, neduok die, sukuria jau esancia tema, tai buna isplustas ir iskart sustereotipintas... :/
Peace
apopeju pasiekem. Nemaniau kad tokie agresyvus mano postai
Kojote gal neteisingai issireiskiau, zinau kad tai ne dsiksu problema del suspausto dinaminio diapzaono o garso reziseriu darbas ir irasu kompaniju komercija, kuri vercia spausti diapazona, kad masinoje klausyt mat gerai butu ar ant pigaus centriuko, bet juos siais laikais taip raso ir nieko cia nepadarysi. O principe koks skirtumas kad vinllo tokios bedos o diskai kencia nuo jitterio... jei muzika skamba grazei to ir gana. Lempiniai stiprintuvai irgi iskraipo muzika labiau negu tranzistoriniai (thd o,1 o ne o,o1 pvz) bet skamba tai maloniau musu ausiai lempinuko atkuriama muzika. Taigi laukiam visi kito rhcp koncerto, ten garsas geriausias bus
jo blemba, jau kai parašė " ane? rimtai ar nelabai? " tai aš tokia šokiruota tokiu grubumu buvau. Grynai belekaip užsipuolė ir užstūmė. Tikrai žiaurus išsišokimas. O paskui jūs patys pradėjot stumt. Ir tikrai greičiau jau Petras čia pradėjo stumt nei jis. O kad pavadino juokdariu, tai elementari ginimosi reakcija. GINIMOSI. Naujiem žmonėms reik būt atleidesniu, o ne atvirkščiai super priekabiu. O " KAM RAŠAI JEI NESITIKI, KAD Į TAVE ČIA RIMTAI ŽIŪRĖS" yra super priekabu naujam žmogui. Ką tu tikies kad tau atrašys? " Labai atsiprašau" ? O jei ne, tai jo grubios manieros ir belekoks išsišokelis?
O su sats87 išsiaiškinom visus nesusipratimus privačiai
Na, iš tiesų tai normali reakcija būtų buvusi, jei jis būtų tiesiog... apsidžiaugęs kad rado pirkėją, o ne klausęs "rimtai tu čia ar tyčiojies?" Kvepia dideliu nepasitikėjimu aplinkiniams
Na bet tai niekam neberūpi, viskas visiems aišku ir suprantama.
keista bet buvo mazas susidomejimas zmoniu