chili: aha, as irgi ta pati pagalvojau pamates si skelbima, ....su dydziais zinok buna labai kvailai kartais,,, ta pati ismera parasyta, o dydziai skiriasi,,,,
radot problema dydyje... nueini i parduotuve susirandi tokius pat batus be pepperiu pasimatuoji... tada jei nori nusiperki kokio jau reikia dydzio e-bay ar pan....
vitititia, as manau,kad zmones yra pirke batu ir zino savo dydzius, tik juos neramina,kad skirtingu firmu buna skirtingi dydziai, man paziai kartais reikia pirksti dydziu didesni ar mazesni bata, todel ir butini matavimaisi
inaa as butent apie ta ir kalbu taigi kokiam sportland'e tikrai yra tokiu pat batu tik be pepperiu.. nu tai dydis toks pat.. aj nesvarbu ar kas cia mane suprato... as vistiek tu batu nepirksiu tai esu rami..
gch suintrigavo mus, o daba dingo, ikele skelbima , o pardavejo nera......arba kazkas jau per privata susirasineja su juo.....damn.pasakykit jei taip,,, nereikes kankintis .
rokai, buvai imetes linka kazkoki...tai as kazkaip pasiskaiciau,...yra 'location' : ,bet vieni australijoj, kiti israelyje,,,,kaip ce suprast....ir dar su dydziais nesupratau truputi
ok, pasakyk tu man neismaneliui, nesusiprateliui... viena dalyka ......originaliu, nauju adidas rhcp batu nebeliko? liko tik tie , kuriuos pardavineja, juos nusipirke zmogenai is viso pasaulio... am i right?
ai dėl dydžių tai yra visokių lentelių internete, kad paverst galėtum. o jei ką pasimatuok bet kokius adidas batus ir pasižiūrėk kokie ten UK ir US dydžiai nurodyti. to pačio gamintojo ir dydžiai tie patys
ai intiku vistiek nepirksiu kazkaip,,,su situ gch ar kaip jo nick'as susitikciau, paziureciau.........jeigu ce nebuvo kartais fake skelbimas koks nors....arba musiskiu pokstas
na jau. internete gali bent dydį pasirinkti. be to, visada galėsi parduoti
nu o kas situ nori????
xexe sita jau seniai maciau