Man idomu kuris jum gitaristai soliakas geriausias, galit rasyt viena ar kelis, man asmeniskai geriausias ,,My Friends" soliakas, nezinau kodel bet jis mane tiesiog VEZA
---------------- The journey begins with a step inside
Ne ilgesni, tokios pacios trukmes, tik outro is dainos buna uztestas kartais Bet gyvai daugiau dusios ideta, biski naturaliau skamba, nes irasuose tai taip tobulai igroja, kad net uzknisa
---------------- And i continue to burn my midnight lamp...
nu kur tu irase girdejai toki ilga pragrojima kaip The Zephyr Song? O del dusios sutinku, nuosirdziai tikrai dainuoja ps.gal man ilgesnes dainos dar ir del to, kad jie sneka
---------------- vienintelis dalykas nepasikeitęs manyje per šitiek metų - tai rhcp...
Man tai dar patinka kur dainuoja ir girdisi muzika pvz: This Velvet Glove (priedainis), We believe (priedainis) 20st century(tas oh oh oh like a cane and able); This Is The Place, Venice Queen, Torture me, My Lovely Man
---------------- vienintelis dalykas nepasikeitęs manyje per šitiek metų - tai rhcp...
Kai reikia jegos : Dont forget me live solo Kai reikia ramybes : Scar tissue livai Kai reikia ir to ir to : Otherside live at slane castle...toks paprastas bet nuostabus
---------------- sitniknak aknitap meij sen,ebyduzivas i eknilen iatsichozamodas
Man labiausiai (iš įrašytų) Wet Sand ir Road Trippin'( pastarasis nežinau kodėl).
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
Ten ne solo, ten tiesiog grojimas, bet jis man labai gražus..
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
----------------
The journey begins with a step inside
----------------
http://www.johnfrusciante.lt
I like pleasure spiked with pain
Music is my aeroplane
----------------
vienintelis dalykas nepasikeitęs manyje per šitiek metų - tai rhcp...
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
ps.gal man ilgesnes dainos dar ir del to, kad jie sneka
----------------
Jeigu live:
http://www.yout ... h?v=Sm8uzY99V4k
http://www.yout ... h?v=dwkNMZk63FY
Scar Tissue BDO 2002
The Zephyr Song Hyde Park
Ai tiesa, Otherside visos versijos..
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
Koncertiniai:"Otherside" "Throw away your TV"(live at slane)
----------------
Sending a dummy to my god
Kai reikia ramybes : Scar tissue livai
Kai reikia ir to ir to : Otherside live at slane castle...toks paprastas bet nuostabus
----------------
sitniknak aknitap meij sen,ebyduzivas i eknilen iatsichozamodas
----------------
Atsikelti anksti tai dar nereiskia, kad su gaidziais
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
----------------
Atsikelti anksti tai dar nereiskia, kad su gaidziais
----------------
dasga
Ai jooo....ypac patinka kai is tylos isklyla solo groja su tokia jega..ir staiga nutyla ir daina toliau tesiasi....
----------------
sitniknak aknitap meij sen,ebyduzivas i eknilen iatsichozamodas