Nu va bliam, panasu kad atsitiko.. Johnas buvo jaunesnis uz kitus pepperius, o Joshas dar 9 metais jaunesnis uz Johna.. tai arba bus puikus stimulas kitiems netapti pirdziais, arba susipyks ir issiskirs nieko nenuveike.. Vienaip ar kitaip RHCP bus kitokie
Na, arba paauglys su milzinisku demesio trukumu, arba naujas labai geras saltinis fanams ta veikeja... Anyway, informacija taps oficialia, kai ja patvirtins patys pepperiai Nesinori man Johno nuo pipiru nurasyt. Be to, jei jau pilnai tuo saltiniu pasitiket, tai Joshas dar tik bandomas.
Mane tik truputi erzina, kad nepalaiko rysio pipirai su fanais. Buvo Fleamailas, buvo Frumailas (tiesa, gal susijes daugiau su The Empyrean), spauda pastoviai trinasi - sunku aiskiai pasakyt kas grupej dedas?.. Nemanau, kad ju kontraktas koksnors to neleistu, ar kad tai jiem tiesiogiai pakenktu. Zodziu - MISTIKA
---------------- And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
peace
Mane tik truputi erzina, kad nepalaiko rysio pipirai su fanais. Buvo Fleamailas, buvo Frumailas (tiesa, gal susijes daugiau su The Empyrean), spauda pastoviai trinasi - sunku aiskiai pasakyt kas grupej dedas?.. Nemanau, kad ju kontraktas koksnors to neleistu, ar kad tai jiem tiesiogiai pakenktu. Zodziu - MISTIKA
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------