Is kur cia parovei? Bus labai idomu pamatyt klipa. Idomu kada premjera? Lietuviskasis mtv suzinojo kad RHCP turi ne viena daina Tell me baby, ir parode Can't Stop klipa.
u ash ir snd maciau....neseniai jie rode ir aeroplane klipa,buvau tokia nustebus.... o pirmadieni per mcm buvo kazkokia rhcp valandele rode tik ju klipus....
Aeroplane tai nemaciau. Tik Can't Stop. O tai cia kai tad dani california atsirado, tipo atgime Peperiai tai ju visas weekendas buvo, bet negalejau ziuret Buvau isvaziavus
gal cia visaj nepriciom rasyt bet sitam video http://www.yout ... h?v=ai2ODXRWPdU flea pries koncerta groja viena tokia dainike.. yra tokia lietuviska laaaaaaaabai sena is "svyturio" kolekcijos ten dainuoja jupijajeeee jupiajooo..... ( bent jau man taip pasirode)
na šita daina nelietuviška, o tik išversta į lietuvių tarybiniais laikais. daug dainų tokių. o šita lyg ir eurovizijoj dainuota buvo seniai kažkada, ar kažkur kitur...
Kaip pastebėjau, Snow(Hey Oh) režisierius tas pats, kaip ir Dani California
---------------- vardan FLEA, ANTHONY ir CHAD'O ir švenčiausiojo JOHN'O per amžių amžius AMEN -------------------------------------------- Būsiu pas Moe.
----------------
http://www.johnfrusciante.lt
I like pleasure spiked with pain
Music is my aeroplane
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
Lietuviskasis mtv suzinojo kad RHCP turi ne viena daina Tell me baby, ir parode Can't Stop klipa.
----------------
----------------
O tai cia kai tad dani california atsirado, tipo atgime Peperiai tai ju visas weekendas buvo, bet negalejau ziuret
----------------
----------------
Sunday Bloody Sunday / Smells Like Teen Spirit
Tiesa audio.
----------------
----------------
o cia ne sazka arenoje?
----------------
----------------
----------------
vardan FLEA, ANTHONY ir CHAD'O ir švenčiausiojo JOHN'O
per amžių amžius AMEN
--------------------------------------------
Būsiu pas Moe.
----------------
Na jei sugebi atskirt Sazka areną iš salės, tai šaunu.
----------------
----------------
O koks Sazkos dydis ?
----------------