Taip! Mini meet'ai Man labai patinka! Jau tokius buvom susiorganizavee su teibaz ir carnifex! Galetume kada visi ish KAuno ir kiti norintys susitikt, kaa nors smagaus nuveikt...
Chiligirl rašė: Taip! Mini meet'ai Man labai patinka! Jau tokius buvom susiorganizavee su teibaz ir carnifex! Galetume kada visi ish KAuno ir kiti norintys susitikt, kaa nors smagaus nuveikt...
tai organizuokit organizuokit, manau, visi uz butu tik kas nores organizuot
niu pasirodo norinciu daug, tai vadinasi variantas pas mane varyti kaljano tampa ne visai realus - nes kur jus tilpsit TACIAU yra kaune net 3 (kazkaip juokingai tas net skamba) rytietishkos kavinukes, kuriose yra kaljanas ir ji uz mazdaug 20LT galima keliom valandom uzsisakyt...manau vis tiek pasirasytumet?
uga rašė: niu pasirodo norinciu daug, tai vadinasi variantas pas mane varyti kaljano tampa ne visai realus - nes kur jus tilpsit TACIAU yra kaune net 3 (kazkaip juokingai tas net skamba) rytietishkos kavinukes, kuriose yra kaljanas ir ji uz mazdaug 20LT galima keliom valandom uzsisakyt...manau vis tiek pasirasytumet?
as kaip metes rukyt neturiu jokio noro ka nors apskritai rukyt, bet siaip pasedet varyciau
niu ash tai uzh kaljana bet aisq daug smagiau bootu bent jau pavartyti "Scar Tissue" gal kas ish kns noretu paskolint?atsilyginchiaw tai a kada planuojamas tas mini mytukas?
tai dar neaiksu...reik isgirst kam kada patogu...paskelbiau naujienose apie ta myta...tai kai paskaitys tam kam idomu bus - duokit man zinia..gal rasim bendra laika patogu..
hm...niu ka ash galeciau pasakyt NE,atsilyginciau kedu i ...ir tada begchiau su scar tissue rankoj o jei rimtai ,tai aisq kad atsilyginciau saldainiais,Tau dar klausimu kyla?
Mini meet'ai Man labai patinka!
Jau tokius buvom susiorganizavee su teibaz ir carnifex!
Galetume kada visi ish KAuno ir kiti norintys susitikt, kaa nors smagaus nuveikt...
tai organizuokit organizuokit, manau, visi uz butu
Aš nerūkau, bet prie gerų žmonių prisijungsiu
as kaip metes rukyt neturiu jokio noro ka nors apskritai rukyt, bet siaip pasedet varyciau
nu nzn...