Nu tai idomu, kaip dbr bus.. laukiam dbr sausio, kai iseis rhcp i ta labdaros koncerta grot su Joshu.. jei taip ir atsitiks, tai bus viskas.. na bet rhcp dar tikrai ne galas, jei jie jau groja kelis men kartu.. dbr tik tai idomu, kaip viskas atrodys.. OHM analogas pagal populiaruma? tiksliau pagal nepopuliaruma..ghmmm..
šiaip kas kesčiausia, mane tokia nuojauta jau prieš metus pirmą kartą aplankė, kad Fru arba paliks rhcp arba vėl grįžo ant narkotikų... Paprasčiausiai paklausykit THE Empyrean... Kokia ten to albumo mintis? Kad žmogus eina up and down, up and down... Kad nori kažko, o kai gauna, vėl palieka, o paskui vėl nori... Fru tiesiogiai nesakė, kad ten apie jį, bet c'mon! Ar mes dabar Fru nepažįstam? Taip kad mano akyse tai visi šitie dalykai tik "pildosi" kaip buvo pranašauti The Empyrean
Aš pasiilgau John iš TROWFTD eros, pamenu kai jis sakė, jog jo muzika nebūna pabaigta kol jis nepasidalina ja su kitais žmonėmis, tada jis džiūgavo, kad gali grot kartu su draugais grupėjė ant scenos, o dabar jaučiasi toks BSSM eros skonis.
Vistiek RHCP šaunuoliai, kad nequitino, tikriausiai likusi chebra tikrai nori kepti naują albumą
---------------- ..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened. And I drank the beer
Dozzaz, skaitant tavo žinutę šovė į galvą vienos Eelsų dainos lyrika: you've got to be sure when you turn out that light that it's going to turn on again
Nežinau ar galiu pateisint John, bet man jo filosofija, kurią jis vadovaujasi, ypač Empyrean'e, atrodo labai jau egocentriška ir gal net arogantiška.
---------------- ..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened. And I drank the beer
----------------
peace
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
Fru tiesiogiai nesakė, kad ten apie jį, bet c'mon! Ar mes dabar Fru nepažįstam?
Taip kad mano akyse tai visi šitie dalykai tik "pildosi" kaip buvo pranašauti The Empyrean
----------------
http://www.johnfrusciante.lt
I like pleasure spiked with pain
Music is my aeroplane
Vistiek RHCP šaunuoliai, kad nequitino, tikriausiai likusi chebra tikrai nori kepti naują albumą
----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer
you've got to be sure
when you turn out that light
that it's going to turn on again
Nežinau ar galiu pateisint John, bet man jo filosofija, kurią jis vadovaujasi, ypač Empyrean'e, atrodo labai jau egocentriška ir gal net arogantiška.
----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer